2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046913 بازدید | 684566 پست
سنو به نظرم داپلر دقیقتره که من حتما اونو میرم والله برایه داداشمو ابن سینا تشخیص ندادن برایه همونم ...

🥲

فعلا نمیتونم پروانه جان پول نداریم

از طرفی ام بیمه هم نداریم حداقل برم دولتی

با عمم رفتو امد زیاد داریم دروغ نگم از ۳۰ روز ۲۰ روزش رو باهمیم

اقدام ب بارداری کرده ، شوهرم میگه اگه عمت حامله بشه ما از این محله میریم 🫠 میگه هرموقع ببینمش عذاب میکشم ک چرا ما نداریم

هعیییی خواهر

راضی ام به رضای خودش:)

فقط 25 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

راستی یادم رفت هر نوع عمل روی شکمم احتمال مشکل مردانو زیاد میکنه شوهر منم ۹سال پیش فتق یکطرفه عمل کر ...

ممنون مهربونم انشالله حاجت دلت روا بشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیز دلم چقدر سخت بوده برای همتون،ایشالا که خدا جبران کنه هر چه زودتر،از بی کفایتی بعضی دکترا ادم نم ...

فدات عزیزم

نگران نباش انشاالله سحی و سلامت فسقلت بغل میگیری

فقط مواظب درد و انقباض باش 

دوست خوبم جای تو پیش خواهراته با ما بمون میدونم الان خسته ای اما باز یه روز قویتر درمانو شروع میکنی ...

عزیز دلمی ممنون مهربون♥️😚

خدا دخترای قشنگت رو برات حفظ کنه زیر سایه پدر مادرشون عاقبت بخیر بشن 🧿🤍

1
5
10
15
20
25
30
35
40

وایی خدا خیرت بده خدا هر چی میخوایی بهت بده اگه یه نفرم حرف منو تایید کنه مطین تر میشه بابا باور کن ...

قربونت برم خواهرم

خدا لعنت کنه مملکت ما که مردا را بی عیب نقص میبینن مگر عیبش ظاهر باشه اصلأ درست پیگیری نمیکنن

دکتر شوهر من رفت تهران

برای همین مشکل نعوظ مجبور شدیم ببریم دکتر دیگه شب که از دکتر برگشته میگه دکتر گفته سالمی فقط از اعصابته 

کی گفته واریکوسل داری

شوهره مثل طلبکارا بود.رفتم پرونده پزشکی اوردم گفتم این سونو بردار ببر هرجا دوست داری یا برو  بهش بگو سونو بنویسه

دکتر قبلی به محض معاینه گفت واریکوسل داری سونو برو که مطمئن بشم..

چند روز پیش برای بار سوم از اعضای خانواده شوهرم تو جمع میگن برو رحم زن جوون اجاره بگیر

انگاری میخوام خونه اجاره بگیرم وتمام مشکلاتم حل میشه

نمیخوان قبول کنن شاید شوهرم تو سقطا یا نازایی دخیل باشه 

قربونت برم خواهرم خدا لعنت کنه مملکت ما که مردا را بی عیب نقص میبینن مگر عیبش ظاهر باشه اصلأ درست پ ...

🥲 اترین جون به منم بارها بارها گفتن

ولی من اهمیت نمیدم بهشون

1
5
10
15
20
25
30
35
40

واریکوسل تاثیر می‌ذاره پروانه جان ،کلا واریکوسل اینه که مردانگی رو از بین می‌بره البته اگه گریدش بال ...

افرین مطمئنم مال شوهرم بدتر شده

چون الان ۱۲ساله که فهمیدیم داره مورفو ۱درصد ۲درصد بود

الان ۴ساله که درست نعوض نداره مگر با ویاگرا 

🥲 اترین جون به منم بارها بارها گفتن ولی من اهمیت نمیدم بهشون

واییییییی فاطمه به تو دیگه خیلی‌ خیلی زوره دختر

تو ۲۵.۲۶سالته 

خدا ازشون نگذره انشاالله.یبار مادر شوهر دوبارم برادر شوهرام گفتن.بگو خجالت نمیکشین.مرد و این حرفا ؟

قربونت برم خواهرم خدا لعنت کنه مملکت ما که مردا را بی عیب نقص میبینن مگر عیبش ظاهر باشه اصلأ درست پ ...

عزیز دلم تک تک کلماتتو با جونو دل میفهمم واقعا ماها دردامون یکیه ولی رنگهای مختلف اره واقعا سخته قبولش ولی شاید یه روزی اگه مشکل شوهرم جدی بود بهشون بگم  چون واقعا اطرافیان فرطو فرط باردار میشن از همه ور بهم فشار میارن

مگه نمیدونن شوهرت مشکل داره ؟

افرین مطمئنم مال شوهرم بدتر شده چون الان ۱۲ساله که فهمیدیم داره مورفو ۱درصد ۲درصد بود الان ۴ساله ک ...

ببخشید اترین جونم خیلی واضح میگم 🙈🙈🙈🙈ما اول سفت میشه بعد زود میخوابه با اینکه ارضا نشده برایه شمام اونجوری گاهیم باور کن با وجود قرصم شل میشه ولی خوب میشه یه کاری کرد باهاش 😄😄😄میترسم بدنش بعد این همه مدت عادت کنه به قرصو دیگه اثر نکنه چون قبلا خیلی بهتر بود 

دوستان میشه راح حل بدید شدیداااااا پاهام یخه حس میکنم شدید طبعم سرد شده چون ماه بعدم انتقالمه کمی استرس دارم از لحاظ خوراک خییییلی رعایت میکنم کفش پام میکنم جوراب پیش بند تو رو خدا یه چیزی که طبعش شدیدا گرمه به من معرفی کنید چون میدومم با این سردی صددر هزار منفی میشم

فدات عزیزم نگران نباش انشاالله سحی و سلامت فسقلت بغل میگیری فقط مواظب درد و انقباض باش 

ممنون عزیز دلم،ایشالا با دعای خیرت مهربون،دعاگوت هستم همیشه🥰😍

«رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ»
عزیزم برات دعای معراج خوندم انشاالله که معجزه خداوند شامل حالت بشه و به زودی طعم شیرین مادر شدن را ب ...

ممنونم ازت عزیزم😍🌹🌹🌹خیر ببینی انشالله   

هرچه دلم خواست نه آن میشود...هرچه خدا خواست همان میشود....