2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046913 بازدید | 684566 پست
دی اف ا بالا بوده.  حرکت ا مهمه

تو ای وی اف حرکت خیلی هم مهم نیست چون خودشون برمیدارن میذارن تو تخمک اما دی آف ای مهمه 

تو بارداری طبیعی حرکت هم مهمه 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
عمل واریکوسل تو سن بالا ممکنه بدتر بشه ؟  تا چه سنی عمل کنن خوبه ؟من اینو نمی‌دونستم

حرفاشون چرت و پرت ولشکن بهش فککنکن 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اییییی دست رو دلم نزار خواهر دکترا از بس بهش گفته مشکل نداری دکتر مردان اصلاااا بهش اشارم نکرد خودم ...

پروانه جون دردمون مشترکه متاسفانه سعیدم همین حرفو میزنه

میگه من مشکل ندارم چون جنین تشکیل شده ولی رحم تو جنین رو پس میزنه

منم راستش دلسرد شدم دیگه تا مجبور نباشم دنبال درمان نمیرم مگر خدا لطفشو شامل حالم کنه و طبیعی باردار شم

الانم از ابن سینا زنگ زدن ک سر رسید شارژ جنین هاس

بااینکه مبلغی نبود گفتم تمایل ندارم

هم بخاطر کیفیت پایینشون هم اینکه واقعا دلم سرده بهشون

سعید سنو و معاینه شده واریکوسل نداره

ممکنه تشخیص اشتباه بدن؟

ببخشید میگم ، وقتی بیضه سمت چپ رو اروم فشار میدم دردش میاد ، بچه که بوده عمل فتق انجام داده فکر کنم

فقط 25 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

دکتر مردان گفت مشکلی نیست.  انقدر اینجا عنوان شد که ممکن جنین مشکل داشته باشه رفتم توسایت دیدم ...

خاک تو سره دکتر مردان والله منم این جنینام نگیره شده دعوایی بزرگ راه بندازم مجبورش میکنم بره حالا هر چی میگم میگه شاید اینا گرفت وبا توجه به تجربم اگه مشکل دیاف ای باشه بعید میدونم بگیره 

خدا به دلمون نگاه بندازه ولی باور کن من بی تاب تر از اونیم که نداره چون حسو حالشو تکون خوردناشو سنو رفتناشو تجربه کردم خدا چی میشه نیم نگاهی به این منتظرها بندازی

بله  من شوهرم به بار دکتر رفته بود می‌گفت اونجا یه آقایی که قبلا عمل کرده بود و بچه هم داشت دو ...

ممنونم عزیزم انشالله همون جور که روزنه ی امیدی برایه من شدی خدا روشناییرو تو زندگیت بیاره یعنی صددرصد مطمینم داره ولی وقتی دکتر لعنتی گفته اینم قد شده در ضمن نمیخوام ف‌کر کنه فقط میخوام تقصیرو گردن اون بندازم چون خدایی تو این چند سال یه بارم با اینکه بالای ۴۰۰ ملیون خرج کردیم به روم نیاورده ونگفته مشکل از توه دلم نمیاد دلشو بشکونم وگرنه میتونم با اجبار مجبورش کنم میخوام خودش با خواست خودش بره

الان اگر اقدام کنی طبیعی باردار میشی؟اگر نمیشی و خودت مشکل نداری خب حتما همسرت مشکل دار. من خودم بر ...

ای خواهر نه والله جلوگیری ندارم من راضیم به بارداری طبیعی حتی اگه دختر شد ولی میگم من که دارم میرم این راهو بزار جنسم جور بشه در کلم میگن دلیل دختر شدن بچه هم میتونه اسپرم آ کم بوده باشه اون موقع ولی من ازمایششو برایه اون موقع ندارمدکتر زنان گفت خوبه 

تو ای وی اف حرکت خیلی هم مهم نیست چون خودشون برمیدارن میذارن تو تخمک اما دی آف ای مهمه  تو بار ...

اگه خودشون بر میدارن چرا مثلا اسپرم وایو بر نمیدارن همش پسر باشه ژنتیک به من گفت کنار هم میزاریم بعد از جنین یه سلول برمیداریم دیگه شانسیه با ایگرگ لقاع پیدا کنه یا با ایکس

پروانه جون دردمون مشترکه متاسفانه سعیدم همین حرفو میزنه میگه من مشکل ندارم چون جنین تشکیل شده ولی ر ...

سنو به نظرم داپلر دقیقتره که من حتما اونو میرم والله برایه داداشمو ابن سینا تشخیص ندادن برایه همونم من گفتم ازمایشتو ببینم دیدم واویلا اقا پراز مشکل من سه تا تخمک کشی و دکتر هییییچی نگفته درخواست سنو ودی اف ایم نداره من مطمینم ولی میگه تو دکتری یا من دختر خوشکل بزار خواهرانه بهت بگم عقب ننداز درمانو چون پشیمون میشی با ارامش بهش بگو من برایه این فشار نمیارم که نکنه فکر کنه میخوام بگم مشکل از توه چون اونم یه بارم نگفته ولی من یه روزی بلاخره این جنینام بره مجبور میشه بره وبده ولی ای کاش زودتر میفهمیدم اخه کی فکرشو میکنه دکتری با اون همه مدرک از من کمتر توجه کنه به خدا تا دارو تقویتی میگرفتم ده روز خونه ی ما دعوا بود میگفت دکتر نمیده تو سر خود میدی ای خواهر میدونم چی میگی خدا به هممون کمک کنه اینم از جایی که همه میگفتن بهترینه 

پروانه جون دردمون مشترکه متاسفانه سعیدم همین حرفو میزنه میگه من مشکل ندارم چون جنین تشکیل شده ولی ر ...

راستی یادم رفت هر نوع عمل روی شکمم احتمال مشکل مردانو زیاد میکنه شوهر منم ۹سال پیش فتق یکطرفه عمل کرده همه ی شواهد دلیل بر مشکلشه 

والله یه پا کاراگاه شدم پازلارو کنار هم میچینم جالبش اینجاست صدبارم به اورولوژیست گفتم مشکل نغوظ داریم دیدم قند نداره 

خدایا نفرینو اهو ناله های من برایه این دکتر بی وجدانو بشنو حلالش نمیکنم اگر اینجوری باشه

اگه خودشون بر میدارن چرا مثلا اسپرم وایو بر نمیدارن همش پسر باشه ژنتیک به من گفت کنار هم میزاریم بعد ...

شاید چون احتمال میدن که اسپرمارو دستکاری کنن ضعیفتر بشه 

نمیدونم در این مورد اطلاعات ندارم 

ولی این می‌دونم که تو میکرو اسپرم رو خودشون برمیدارن و توی تخمک تزریق میکنن یعنی حرکت عالی نباشه ضعیف هم باشه خیلی مهم نیست 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
دوستان ببخشید تورو خدا گاهی اینجا حرفام پیامام زیاد میشه به بزرگی خودتون ببخشید به خدا خستم تنها جای ...

پروانه مگه ما کیو جز خودمون داریم

اینجا همه‌مون مثل همیم فقط رنگ دردامون فرق داره شکلش یکیه

منم جز شماها واقعا هیچکسیو ندارم که باهاش حرف بزنم

برای همین همیشه حرفام متفاوت و دور از موضوع تایپکه

این تاپیک هم اگه بعد چند سال پا برجا مونده چون رفاقتی پیش رفته 

وگرنه جای منی که دیگه انتقال ، پانچر ، دارو ، دکتر ندارم اینجا نیست

چند سال با شماها بودم خب بهتون عادت کردم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

ادمی هستم پر از امید پر از ای کاش ها پراز نگاهایی با حسرت به نینی کچولوها ارزوی کوچکم را به بادبادکه ...

🥺🫂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروانه مگه ما کیو جز خودمون داریم اینجا همه‌مون مثل همیم فقط رنگ دردامون فرق داره شکلش یکیه منم جز ...

دوست خوبم جای تو پیش خواهراته با ما بمون میدونم الان خسته ای اما باز یه روز قویتر درمانو شروع میکنی ولی امیدوارم خدا معجزشو بهت نشون بده 

من تو اطرافیانم خییییلی دیدم انشالله شمام یکی از اونا باشی

حریررربوسه بچهها بلدین این کاربر بیارین اینجا

@حریررربوسه    

عزیزم خوش اومدی

1
5
10
15
20
25
30
35
40