2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046913 بازدید | 684566 پست
شوهر منم همینجوری تعداد رو مرز سه بار سقط داشتم 

تعدادش خوبه برایه من 

الان شوهر شما واریکوسل یا دی اف ای داره 

قطعا از اسپرمه سقطم من سره دختر دومم مثله چی ازم خون میرفت باور کن با بچه ی کوچیک یه دقیقم استراحت نداشتم حتی خونمون طبقه ی سه بود بدونه اسانسور ولی چون اسپرم مشکل نداشت برام موند اما این یکی این همه مراعات اخرم فقط سهمم جای کببودی امپولو یه کورتاژ

اون زمان که بچه دار شدی هم همین بود؟ شوهر من یبار سونو گفت واریکوسل تو رویان یبار یه جا دیگه گفتن نه ...

حتما سنوی داپلر برو من اگه یه روز بخواد بره همونو میرم چون برایه داداشمو همون معلوم کرد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان ببخشید تورو خدا گاهی اینجا حرفام پیامام زیاد میشه به بزرگی خودتون ببخشید به خدا خستم تنها جای درددل کردنم اینجا و دفتر کوچولویی که گاهی مینویسم تو دفتر کسی تسکینم نمیده ولی اینجا خواهرایی دارم که دلشون قده دنیا بزرگه ممنونم از بزرگی و محبتتون بازم پوزش از حرف زدنهام اگه خستتون میکنم

ادمی هستم پر از امید پر از ای کاش ها پراز نگاهایی با حسرت به نینی کچولوها ارزوی کوچکم را به بادبادکهای تقدیر سپردم اورا به هوا انداختم طوفانها و بادهای زیادی با انها بازی میکنن گاهی بادبادکی میترکدو ترس از افتادن ارزویم تمام وجودم را میگیرد اما میدانم بادبادک امید خدایم همیشه ارزوی کوچکم را در اسمان نگه میدارد تا روزی به لکلکهای خوشکل بدهد تا با بغچه برایم بیاورن میدانم اما نمیدانم این تا کی طولانی میشود 

امروز دخترم شنید عمش بارداره گفت مامان کی لک لک ها نینی مارو هم میارن😭😭😭😭

حتما سنوی داپلر برو من اگه یه روز بخواد بره همونو میرم چون برایه داداشمو همون معلوم کرد

اره دیگه نه خودش میره نه فایده ای داره سنش بالاست عمل نمیکنن ممکنه بدتر بشه تو سن بالا عمل

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
دوستان ببخشید تورو خدا گاهی اینجا حرفام پیامام زیاد میشه به بزرگی خودتون ببخشید به خدا خستم تنها جای ...

چرا ببخشید عزیزم راحت باش  انشاالله که مشکلت حلمیشه

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
دوستان ببخشید تورو خدا گاهی اینجا حرفام پیامام زیاد میشه به بزرگی خودتون ببخشید به خدا خستم تنها جای ...

عزیزم اینجا هممون تقریبا یه راه رو میریم

خدا براهرکدوممون یه تقدیری رو رقم زده.  بازم خداروشکر دوتا دسته گل داری. دلت رو بزار جای اونایی که اصلا ندارن.

چون اینو خودم به خودم میگم به شماهم گفتم.

واقعا راه سخت و خسته کننده ای هست

من اگر خدا بخواد آذر انتقال دارم ولی با میلی و به زور داروهامو میخورم. چون حالم از هرچی قرص و آمپول بهم میخوره. پوست جای آمپولم نازک شده دست میکشم میسوزه همزمان باهاش جگرم هم میسوزه مخصوصا وقتی بچه م آه میکشه از تنهاییش و من نمیتونم کاری کنم😓

خدا خیرت بده چقدر خوندن پیآمای شما ادمو دلگرم میکنه واقعا شماها از همخونای ادم بهش نزدیکترید ممنونم ...

پروانه جان دکترای ارولوژی متاسفانه همینن ،من الان اگه ۷ ساله دربه درم فقط به خاطر ارولوژیستا هستش که خیلی خوش خیال بودن و هیچ کارشونم درست نبود حتی عمل واریکوسل که انجام دادن 

هر ارولوژیستی که رفتیم یکسال از وقتمونو گرفتن که میشه، طبیعی اقدام کنید ،عجله نکنید ،خدا ازشون نگذره 

مشکل اول ما همون واریکوسل بود ،چند سال درگیرش بودیم ،تا اونجایی که تجربه دارم حتی در مورد بیماری مردان دکترای زنان بهتر دارو میدن‌و راهنمایی میکنن 

من همون اولم دکتر زنان باعث شد بفهمیم حرکت اسپرم ضعیفه و.... 

منم خیری از دکترای مردان ندیدم تا حدی بهمون ضربه مالی و جانی زدن که اصلا نتونستم نفرینشون کنم اما حلال نمیکنم 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
والله شانس کوفتیه من فقط انالیز اسپرم داد معانشم کرد ولی برایه داداشمو با معاینه نفهمیدم واریکوسل دا ...

دکتر مردان گفت مشکلی نیست.  انقدر اینجا عنوان شد که ممکن جنین مشکل داشته باشه رفتم توسایت دیدم جوابش رو سر درنیاوردم فقط دی اف آی ۲۷ بود. روز پانکچر هم دوبار نمونه داد گفتن دی اف آی بالاست

تعداد اسپرمش ۸۰میلیون بود.و حرکتش رو هم اصطلاحش رو نمیدونم ولی گفتن خوبه.

ریز ریز پیش زمینه کردم که اگر جنین مشکل داشته باشه دوباره باید بیای دکتر بررسی بشی

بببخشید مردانگی منظورت همون مشکل نغوظه دیگه ؟

بله 

من شوهرم به بار دکتر رفته بود می‌گفت اونجا یه آقایی که قبلا عمل کرده بود و بچه هم داشت دوباره واریکوسلش عود کرده بود اومده بود عمل کنه ،میگه پرسیدم بچه دارین چرا میخوای دوباره عمل کنی ،گفته بود تو نعوذ مشکل دارم فقط هم به خاطر بچه نیست 

واقعا هم به خاطر بچه نیست شاید ۱۰ درصد این مشکل به خاطر بچه باشه ۹۰ درصدش تو زندگی خصوصی مشکل ایجاد میکنه 

حالا شوهر توام این همه دارو میخوره ،یه بار مشکلشو از ریشه حل کنه بهتر از اینه این همه دارو بخوره که به مرور حتما ضرر هم داره براش بلاخره هر چی باشه دارو شیمیایی دیگه

والله شانس کوفتیه من فقط انالیز اسپرم داد معانشم کرد ولی برایه داداشمو با معاینه نفهمیدم واریکوسل دا ...

الان اگر اقدام کنی طبیعی باردار میشی؟اگر نمیشی و خودت مشکل نداری خب حتما همسرت مشکل دار.

من خودم برای طبیعی مشکل دارم که البته بعداز عملم هنوز امتحان نکردم

پروانه جان دکترای ارولوژی متاسفانه همینن ،من الان اگه ۷ ساله دربه درم فقط به خاطر ارولوژیستا هستش که ...

دقیقاااا دوستم شوهرش مشکل داشت. گفت فعلا نمیخاد ای وی اف هنوز زود بعد هفت سال الان بچش سه چهارسالست ازای وی اف برا بجه دوم جلوگیری نداره باز حامله نمیشه 

دکتر مردان گفت مشکلی نیست.  انقدر اینجا عنوان شد که ممکن جنین مشکل داشته باشه رفتم توسایت دیدم ...

دی اف ا بالا بوده.  حرکت ا مهمه

حریررربوسه بچهها بلدین این کاربر بیارین اینجا

اره دیگه نه خودش میره نه فایده ای داره سنش بالاست عمل نمیکنن ممکنه بدتر بشه تو سن بالا عمل

عمل واریکوسل تو سن بالا ممکنه بدتر بشه ؟ 

تا چه سنی عمل کنن خوبه ؟من اینو نمی‌دونستم