2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046746 بازدید | 684544 پست
بله پیش ایشون میرم والا من چیز غیر عادی ندیدم بگم خوب نیست برا بارداری فشار و وزن کنترل میکنه همه از ...

اوکی ممنون عزیزم 

انشالله به سلامتی زایمان کنی 😘

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
فاطمه جان حتی اگه صندوق دار بدون تجربه رو بتونن زود پیدا کنن ،هر صندوق داری که میاد اونجا از دست همی ...

عشقم من همیشه تو هر زمینه ای سکوت میکنم تا زمانی ک صبرم لبریز بشه

مثلا امروز هیچ رفتار ناخوشایندی ازش ندیدم البته اینکه مغازه اصلا خالی نشد هم خالی از لطف نبود

فردا هم رفتارشو زیر نظر میگیرم

ولی خب ما دوتا صندقدار هستیم من صبح ام اون دختره شیفت شب ، با اون دختره این رفتار چندش رو نداره

دختره ۱۵ سالشه ...

ولی اینو متوجه شدم مرده از مدیریت حساب میبره چون وقتی اونا هستن اصلا نزدیکم نمیشه 

فقط 25 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره دقیقا میفهمم چی میگی،منم پارسال بعد دوتا خارج رحمی به خاطر روحیه رفتم کار کنم مثلا،درصورتی که حق ...

🥲 

فقط 25 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

عشقم من همیشه تو هر زمینه ای سکوت میکنم تا زمانی ک صبرم لبریز بشه مثلا امروز هیچ رفتار ناخوشایندی ا ...

حتما حساب می‌بره 

مردک بیشعور ،چه‌جوری به خودش جرات میده 

البته توام‌ حق داری توی فرهنگ غلطمون فقط بهمون یاد دادن که اگه مرد جماعت کار اشتباهی هم کرد به جای اون زن خجالت بکشه سکوت کنه ولی واقعا فرهنگمون باید عوض بشه هر چقدر ما سکوت کنیم این مردان روز به روز پرروتر میشن  

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
عشقم من همیشه تو هر زمینه ای سکوت میکنم تا زمانی ک صبرم لبریز بشه مثلا امروز هیچ رفتار ناخوشایندی ا ...

عزیزان ببخشید اینو میگم‌امیدوارم از دستم ناراحت نشیدکاش اینجا فقط راجب مسایل ای وی اف .انتقال.پانکچر و‌نازایی و‌مسایل پیرامونش صحبت بشه که مشکل خیلیامون هست تا راحت بتونیم پستها رو بخونیم وپیداکنیم  تو این تاپیک

نه صحبتهای دیگه 

واسه مسایل غیر از ای وی اف لطف کنید تاپیک جدا تو کاربری خودتون  بزنیدنه اینجا

بارم عذر میخوام رک و صریح عرض کردم

ممنون میشم اگه رعایت کنید

بله ابن سینا بودم بعد رفتم مام برامون مورفوژی ودی اف ای نوشت اما شوهرم نداد گفت برگردیم ابن سینا اون ...

عزیزم منم ابن سینا هستم

از شوهرم این آزمایش ها رو گرفتن

با اینکه مشکل از خودم بود وگفتم شوهرم مشکلی نداره دکترم گفت اینو باید متخصص مردان اینحا تایید کنه

برای همین شوهرم نمونه داد

اترین جان خب اگه دکتر داروهاتو توی دفترچه زنداداشت نوشته باشه ،بده زنداداشت ببره بیمه اونجا داروها و ...

سلام رادیس جان.همه ی مشخصات حفظم

کارت ملی یا مدارک پزشکی نمیخواد ؟

دیشب ی داروخونه ی دیگه رفتم میگفت بدون تایید ماهی ی سینال میده.بهش گفتم چه مسخره پس ی خانم ۱۰ماه طول میکشه تا بتونه دارو بگیره تخمک کشی کنه

خدا لعنتشون کنه

رادیس جان بیمه ی خودم سلامت ایرانیان ایا بگم بنویسه تخفیف بیمه ش خوبه ؟ لعنت بشه همه ی داروخانه ها باهاش قرار داد ندارن 

سلام عزیزم خوبی گلم،ایشالا هم شما هم زن داداشتون به حقفاطمه زهرا دامنتون سبز بشه،عزیزم علت زایمان زو ...

قربونت عزیزم جفتش پایین بود.

درد داشت بیمارستان خصوصی قبولش نکرد گفت ان ای سیو زیر 30هفته نداریم رفت بیماستان تأمین اجتماعی خدا لعنتشون کنه 12ساعت سولفات بهش دادن با درد مرخصش کردن

صبح امد خونه بعداز ظهر بازم با درد بردیم مطب پسیاری خریده بودیم که بزاره براش دکترش 

گفت نمیشه دوباره نامه داد همون بیمارستان تحویل نگرفتن.گفتن ما نه فوق تخصص نوزادان نه فوق تخصص مادران پر خطر هیچکدوم نداریم

ببرین شریعتی

اوردبم شریعتی ولی کار از کار گذشته بود

رحم دو فینگر بود 😔

هر کاری کردن سه ساعتم نشد زایمان کرد

خیر نبینن از سر خودشون بازش کردن.

خدا لعنت کنه دکترش خیلی‌ بهش گفتیم نامع بستری بده برای خصوصی

شاید بشه درداش کنترل کنن

این بچه دیگه نمیمونه هرکجا که باشه پس جون خودش نجات بده

ی دستور داروی بده شاید بتونی درداش کنترل کنن نشد هم روزی ما نیست این بچه 

بیچاره حلقه ی پسیاری هم 3م خرید که بدردش نخورد.دکترش فوق تخصص بارداری پر خطر بود.هر بار ویزیت 250 تازه صدای قلب هم 60جدا میگیره ولی وقتی مریض بهش احتیاج پیدا میکنه بی وجدان هیچ کاری نکرد برای ما

نترس عزیزم این سابقه داشت خیلیییییییی بهش گفتم سرکلاژ کن

طول دهانه ی رحم ۳۹بود شد ۲۴ 

خودش بی احتیاط بود.از اول بارداری هر هفته خونریزی شدید داشت.ی سه هفته ی بود که خوب شده بود 

واقعا چرا اینجوری میکنن اخه برو تایدیه بگیر برا چیه چرا قبلن راحت میدادن سینال.  پروژسترون کمیا ...

نمیدونم خواهر

خدا هزار بار لعنتشون کنه ماهی نزدیک یک ملیون میدن بیمه تامین اجتماعی وقتی میخوای ازش استفاده کنی اینجوریه

فدات بشم عزیزم.نه خداراشکر خودش باردار میشه ولی از اول بارداری خونریزی داره تا وقتی بچه بدنیا بیاد سه تا سقط کرده یکی هم داره 

نمیشه روزی یه دونه بری بگیری ؟

نمیدونم طوطیا جان

دیشب ی داروخونه ی دیگع رفتم گفت ماهی یدونه

دوباره شوهرم بره همون داروخانه اگه میشه کارت بانکی بزاره روزی یکی بزاره برام که بعید میدونم با ی نسخه بشه

باید برم دکترم ی نامع بده یا ۷تا نسخه بده

که نسخه الکترونیکی بنظرم روزی یکی بیشتر نمیشه نوشت

خودت چکار کردی ؟کی انتقال میدی انشاالله 

عزیزم به نظر منم همینه اینا چرت میگن من سره دخترام چون شوهرم مشکل نداشت هر دورو با دردسر باردار شدم ...

پرواته شک نکن واریکوسل داره

شوهرم گرید ۲

هر دوسه ماه مشکل نعوظ داره با قرص ویاگرا درست میشه

نخوره دوباره بهم میریزه 

بله ابن سینا بودم بعد رفتم مام برامون مورفوژی ودی اف ای نوشت اما شوهرم نداد گفت برگردیم ابن سینا اون ...

احتمالا چون جنین داشتی دیگه نخاستن ابن سینا.  دی اف ای فقط با رابطه اوکی میشه دو روز درمیون مثلا.  شاید واریکوسل داره عمل کنه مثلا مشکل خودشم درست شه شایدم بچه دار شدی طبیعی چیه هی انتقال میذی باز بتونی راضیش کنی برین اطرج یه سونو سه بعدی بدین همونجابهش بگو اون قرصیکه میخوری برا نعوظ خطرناکه بیا بریم درمان

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
بله عزیزم من همیشه فشار میدن گاهیم تو سنو متاسفانه چون اضافه وزن دارم

ممنون گلم، راستش تاحالاهیچ دکتر زنانی معاینه اینجوریانجام نداده بود فشار رو تخمدان، شک کردم 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
عزیزم منم ابن سینا هستم از شوهرم این آزمایش ها رو گرفتن با اینکه مشکل از خودم بود وگفتم شوهرم مشکل ...

والله شانس کوفتیه من فقط انالیز اسپرم داد معانشم کرد ولی برایه داداشمو با معاینه نفهمیدم واریکوسل داره سنو شد معلوم شد خدایا واقعا خودم میدونم مشکل از همین جاهاست اخه کللللل ازمایش های ایمنی انعقادی وکاریوتایپم دادیم سالمیم پس چرا نمیشه حتما جنین مشکل داره شاید از اسپرم باشه 

ببخشید شوهرتون ازمایشهاش نرمال بود

قربونت عزیزم جفتش پایین بود. درد داشت بیمارستان خصوصی قبولش نکرد گفت ان ای سیو زیر 30هفته نداریم رف ...

عزیز دلم چقدر سخت بوده برای همتون،ایشالا که خدا جبران کنه هر چه زودتر،از بی کفایتی بعضی دکترا ادم نمیدونه چی بگه،پناه بر خدا

«رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ»