2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046345 بازدید | 684509 پست
انا مگه کسی ک عقل نداره رو ۲ سال تمام مغازه رو میدن دستش!! خودشون کلید ندارن ولی این همکارم داره&nb ...

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
عزیزم به نظر منم همینه اینا چرت میگن من سره دخترام چون شوهرم مشکل نداشت هر دورو با دردسر باردار شدم ...

مورفولوژی الان چنده؟  قبلن چند بوده. میدونی  بیشتر بااعصاب ادم بازی میکنن دکترا الهی خدا ازشون نگزره  . نعوظ نداره..  قند نداره شوهرت؟ 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مورفولوژی الان چنده؟  قبلن چند بوده. میدونی  بیشتر بااعصاب ادم بازی میکنن دکترا الهی خدا ا ...

قند نداره اول یک بود با دارو سه ماه شد ۲ ولی تعداد خوبه ببخشید واضح میگم اول بدنش سفت میشه بع یهو شله شل میشه در حدی نمیشه رابطه داشت با اینکه ارضاهم نشده مجبوری همیشه قرص میخوره

قند نداره اول یک بود با دارو سه ماه شد ۲ ولی تعداد خوبه ببخشید واضح میگم اول بدنش سفت میشه بع یهو شل ...

عجبا دکتر چی میگه.  تو که خودت اطرج میشناسی یبار برین پیشش تهران بودی نه 

االهی گلم  ماها چون به سختی باردار شدیم همش نگرانیم منن چیزی بگم همسرم دعوا میکنه که همش فکرای ...

شما برای کنترل بارداری هم پیش موسی پور میرین یا برای بارداری دکتر دیگه ای انتخاب کردین 

اگه پیش موسی پور میرید راضی هستین ؟ تو دوران بارداری رو میگما

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
دفعه اول حتی بهش گفتم شوهرم بد دله رد میشه ببینه دیگه نمیزاره بیام ( راستشو گفتم سعید بفهمه عمرا بزا ...

فاطمه جان حتی اگه صندوق دار بدون تجربه رو بتونن زود پیدا کنن ،هر صندوق داری که میاد اونجا از دست همین آقا فراری میشه و یکیم اگه زیاد دووم بیاره همون یکماه دووم میاره نه بیشتر پس به نظر من اگه مدیریت بفهمه حتما یه فکری به حال این آقا می‌کنه حداقل تذکر جدی بهش میده چون اینجوری ممکنه اسم فروشگاه خودشونم‌ بد در بره چون با این تعریفایی که کردی حتما به هر کسی که میاد کار کنه همین رفتارو داره 

در ثانی فقط این نیست که اون یا‌ تو رو بندازم بیرون مهم‌ اینه که این آقا بی حرمتی کرده نباید ساکت باشی 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش

بچهها کسی تاحالا معاینه شکمی شده پیش دکتری  حالا یا برا عفونت یا اندومتریوز فشار دادن تخمدان و زیر شکم منظورمه...  خیلی واجبه اگه کسی میدونه جواب بده 

عجبا دکتر چی میگه.  تو که خودت اطرج میشناسی یبار برین پیشش تهران بودی نه

بله ابن سینا بودم بعد رفتم مام برامون مورفوژی ودی اف ای نوشت اما شوهرم نداد گفت برگردیم ابن سینا اونجام که ازمون نخواستن اما پشیمونم میگم کاش میدادم حداقل مطمین میشدم 

دکتر تاکید کرد واژینال باشه نگرانم یکی باید شب بزارم یکی صبح هر دوتا رو رکتال بزارم؟ یعنی واژینال بز ...

نه عزیزم هیچ مشکلی پیش نمیاد بذار خیالت راحت.دکتر میخواد تو دهانه واژن اسپکتوم بذاره باید تمیز باشه.

بعدش چون واژن مرطوبه کل شیاف جذب نمیشه میریزه تو لباس زیر

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

شما هم اولش همینقدربتابالا بود

برا من نه اولش پایین بود اون موفع بعد تا ۷۰۰ رفت و دفعه بعدی لک بینی افتادم و رفت رو ۲۰۰ و بعدم پایین

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
شما برای کنترل بارداری هم پیش موسی پور میرین یا برای بارداری دکتر دیگه ای انتخاب کردین  اگه پی ...

بله پیش ایشون میرم والا من چیز غیر عادی ندیدم بگم خوب نیست برا بارداری فشار و وزن کنترل میکنه همه ازمایشا و سنوهارو مینویسه من راضیم 

االهی گلم  ماها چون به سختی باردار شدیم همش نگرانیم منن چیزی بگم همسرم دعوا میکنه که همش فکرای ...

دقیقا منم همینم،توکل به خودش

«رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ»
دفعه اول حتی بهش گفتم شوهرم بد دله رد میشه ببینه دیگه نمیزاره بیام ( راستشو گفتم سعید بفهمه عمرا بزا ...

اره دقیقا میفهمم چی میگی،منم پارسال بعد دوتا خارج رحمی به خاطر روحیه رفتم کار کنم مثلا،درصورتی که حق با من بود و مدیریت قبول داشت اما چون نیروی با تجربه و کاربلدش بود چیزی بهش نگفت و من اومدم بیرون از اون جا،خدا خیر نده همچین ادمایی رو که یا ادمو معذب میکنن و بد دل یا روزی میبرن

«رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ»