2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046388 بازدید | 684511 پست
چی دادی دارو بهش حرکت ا منظورته

منظورم حرکت پیشرونده هست البته حرکت کلی هم کم بود 

پودر سینلس 

فرتیل وان  (البته شرکت پونیک داروی اصفهان)

کپسول DNAاز شرکت پونیک

کیوتن زرد رنگ

ویتامین ای 

ویتامین سی

ویتامین دی

امگا۳

۳ماه سر وقت استفاده کرد البته ویتامین دی رو ۱ماه

ژل رویال شرکتِ پونیک اصفهان  هم خودم میخورم هم به همسرم میدم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون عزیزم.میگم ممکنه با ال دی اینماه کیست رفع نشده باشه؟من الان اووبوست گذاشتم کنار تا پریود بشم م ...

عزیزم چرا به جای تووبوست

کپسول اواهلپ از شرکت پونیک دارو نمیگیرید؟

عالیه کیست ساز نیست واسه کیفیت تخمک تجویز میشه

مرکز ناباروری اصفهان تجویز میکنه 

البته تاکید دارند حتما از شرکت پونیک داروی خانسار باشه که داروخانه مرکز هم داره محصولاتشو اما ما سفارش میدیم

سلام دوستای عزیزم  من یه مدت نبودم امیدوارم حال دل همتون خوب باشه من متاسفانه بعد سزارین خونری ...

عزیزم چه سخت گذشته برات وای بدنم مورمور شد انشاالله بهتر بشی گلم و سایه ت بالا سر فسقلیات باشه از روی ماهشون ببوس😘😘😘🥺

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
منظورم حرکت پیشرونده هست البته حرکت کلی هم کم بود  پودر سینلس  فرتیل وان  (البته ...

عزیزم حرکت سریعش چند بود بعد دکترتون کی هستش

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
منظورم حرکت پیشرونده هست البته حرکت کلی هم کم بود  پودر سینلس  فرتیل وان  (البته ...

عکس ژل رویال پونیک میدی

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
دوستان عزیز اگر داروخانه ای در تهران میشناسید که پروژسترون داره هم شماره  تماسشو واسه م بفرستید ...

سلام  تمامی عزیزانی که آمپول پروژسترون پیدا نمی.کنند  باشماره 190وزارت بهداشت قسمت دارویی در ساعات اداری تماس بگیرید.

من تماس گرفتم گفتند باشماره معاونت دارویی استان خود تماس بگیرید  و تمام داروخانه های که این آمپول را دارند معرفی میکنند.ومر کر هلال احمر هم این دارو را دارد. داروخانه های مراکزی که زیر نظر دانشگاه علوم‌پزشکی 

من از 3داروخانه دارو گرفتم.هر داروخانه حداکثر 10امپول آن هم با نسخه دکتر

با معاونت دارویی شهر خود تماس گرفتم .وبهش گفتم که ivfکردم اگر روز ۲تا امپول پروژسترون نزدم سقط میشه.

بنده خدا تعدادی زیادی داروخانه معرفی کرد.ومن هم رفتم داروخونه به مسئول آنجا شرایطم را گفتم.

که اگر آمپول نزنم سقط میشه آنها دلشان می‌سوخت ۱۰ تا میدادن

بچه ها سر عمل خارج رحمی ،  دکتر بهم گف خییلی چسبندگی داری. گف اگه زمانی باردار شدی سر سزارین بگ ...

منظورش لایه های خارجی اندام ها به همه یعنی چسبندگی روده ها بهم   مثانه به رحم  و ....

چرا وقتی لاپرا کرده خودش برات باز نکرده و گرنه دکتر با دست تو سزارین کم کم لایه ها رو باز می کنه 

من خودم یه سزارین داشتم یه حاملگی خارج رحمی که دکتر بعد لاپرا گفت چسبندگی داشتی تا بالای نافت گفت بخاطر سزارین یا عفونت یا جراحی های شکمی این اتفاق میفته

انشالله باردار بشی بزودی ولی بهتره زایمان طبیعی کنی هر سزارین  یا جراحی شکمی چسبندگی میاره حتی چسبندگی ها رو بازم کنه احتمال چسبندگی مجدد زیاد هست 

اللهم عجل لولیک الفرج (اللهم صل علی محمد و آل محمد)

سلام به همه خانوما من وارد سیکل انتقال شدم و چهارشنبه آینده انتقالم هست و باز هم پروژسترون نیست، از ...

عزیزم شما با شماره ۱۹۰‌هم‌تماس گرفتین

اونا همیشه راهنمایی میکنن کجا میشه تهیه کرد

البته تایم اداری باید تماس بگیرین

مرسی مهربونم من اهوازم ننیدونم چطور میتونم کمک شما دوستان رو قبول کنم چون واقعا هیچ جای اهواز پیدا ...

عزیزم برات درخواست دوستی داده بودم اونو قبول کن تو پی وی ادرستو بده برات پست کنم. درسته برا من کمه ۳ تاست فقط ولی چند تا از بچه ها هم همین جا گفتن ک دارن رو هم جمع بشه شاید ب دردت بخوره و ان شاالله تا اون موقع پیدا کنی. باز تا شنبه ی پرس و جویی می کنم اینجا ببینم هس یا نه اگه بود برات میگیرم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام عزیز دلم چسپندگی در رحم به وجود میاد در لوله ها بر اثر کورتاژ و عملهای شکمی و سزارینو اینا حتی ...

ممنون پروانه جون. برا من که لوله ها رو برداشتن برا همین نمیدونم الان چسبندگی کجا بوده . ینی داخل رحم رو هم دیدن؟ 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
چسبندگی رحم منظورشه.  تو که دوبار هیسترو شدی..  فاطمه من رفتم پیش زرنانی خیلی دکتر خوبی بو ...

اره دو بار هیسترو شدم. اخه تو عمل سالپنژکتومی رحم رو هم میبینن؟ 

اره با دکتر زرنانی من ویزیت غیر حضوری شدم. برا منم تقریبا همینارو گف . ولی گف لنفوسیتم نیازی نبود بکنی و...

منظورش لایه های خارجی اندام ها به همه یعنی چسبندگی روده ها بهم   مثانه به رحم  و .... چرا ...

آهان متوجه شدم. ممنونم. این ربطی به چسبندگی داشتن تو خود رحم داره؟

ظاهرا انجام داده یکم. چون تو شرح عمل هم نوشته چسبندگی نمیدونم چی برطرف شد‌ . ولی ظاهرا زیاد بوده ک همون سر عمل ب خودمم گف ک بعدا حواسم باشه ب دکتر بگم.

چی بگم والا. فعلا که الکی الکی تا حالا دو بار سزارین شدم ‌ . توکل ب خدا نمیدونم تو تقدیرم بچه هس اصلا یا نه. ان شالله که هر چی خیره❤️