2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046493 بازدید | 684518 پست

سلام دوستان ی سوال دارم ممنون میشم اگر کسی اطلاعی داره جواب بده 

من از انتقالم که اردیبهشت ماه بود کشاله ران راستم بشدت درد میکنه و ی جورایی بی حس شده  نمیدونم بخاطر تزریق پروژسترون شده یا چی .هنوزم با گذشت ۴ ماه درد داره و همچنان بی حسه .خیلی اذیت میشم نمیدونم چیکار کنم

دوستان کسی این مشکل براش پیش اومده؟ممنون میشم جواب بدید🙏

خدا خیرتون بده 

الهی و ربی من لی غیرک
عزیزم اصلا نترس و نگران نشو ببرش طب سنتی از پشت گوشش چندقطره خون میگیرن سریع و راحت خوب میشه

دو بار پشت گوشش ر زدیم فایده نکرده ،😭😭😭😭😭

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودمم دچار تب ولرز شدید شدم ،😭😭😭

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
سلام عزیزم. کجایی؟ من چند تا دارم که اگه بشه برات بفرستم

ممنون عزیزم من اهوازم

اینجا همه ی داروخانه ها رو گشتم تو اسنپ دارو زدم و اصلا نیست

خیلیییی استرس گرفتم دکتر هم بهم گفت امپول خبلی تاثیرشلبستر از، شیافه سعی کن پیدا کنی

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم ۷ تا داشتم الان دیدم ۴ تاش تا ماه هفتم وقت داشته. ولی ۳ تاشون تا ۲۰۲۵ وقت داره. اگه خواستی درخوا ...

مرسی مهربونم من اهوازم

ننیدونم چطور میتونم کمک شما دوستان رو قبول کنم چون واقعا هیچ جای اهواز پیدا نمیشه، یا اگرم هست به من ندادن و واسه اشناهاشونه حتما

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من چون بچها ۳۳ هفته بودن بخاطر nicu رفتم بیمارستان دولتی اونجا رزیدنت منو عمل کرد این بلا سرم اومد ب ...

عزیزم بلاتون دور باشه دیگه تموم شد ان شالله از این به بعد لذت بچه هات رو ببری 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام عزیزم .منم دارم اگه تهران یا کرج هستین براتون با اسنپ بفرستم

ممنون عزیزم من اهوازم

ای کاش راهی بود کمک شما مهربونا رو قبول میکردم  فک کنم این سیکلم هم کنسل بشه خیلی غصه دارم این همه مدت دارو گرفتم اخه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

همه دوست های عزیزی که با مهربونی گفتید پروژسترون دارید اگر واستون مقدور بود با اتوبوس یا هر پیشنهاد بهتری برام ارسال کنید ممنون میشم ازتون و هزینه ارسال و دارو و یه هزینه بیشتر به خاطر محبتتون و زحمتتون واریز میکنم البته که میدونم کار سختی هست و به زحمت میفتید

اکر واسه تون مقدور بود لطفا در خواست دوستیمو جواب بدید 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام به همگی خانما اگر خدا قبول کنه میخام برای چهل نفر دعای معراج بخونم انشاالله که به حرمت این دع ...

التماس دعا برا منم بخون عزیزم انشالله خودتم حاجت رواشی مهربون 🌹خدا یه نی نی صحیح و سالم بهت بده 

شما خیلی اطلاعاتت بالاس .باتوجه به تجربه بچه ها اینجا روز چندم دیگه قطعا ازمایش خون نشون میده؟

سلام عزیزم ببخشید من یه مشکلی داشتم دیر اومدم سایت عزیزم از روز دهوازده میشه رفت به نظرم بتاپایین میشه وباعث دردسرو استرس حتی روز ده هم دیدم رفتن یه کاربری بود روز ۶ رفت بتاش ۱۶ بود ولی اون کاربری سه قلو باردار شده بود ولی به نظرم روز ۱۴  از همه بهتره