2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046519 بازدید | 684519 پست
نه هیسترو نشدم هیسترو مگه فقط دیدن داخل رحم نیست؟ چه تاثیری داره؟

اره عزیزم داخل رحم رو بررسی می کنن به من گف پولیپ داشتم که برداشت . دو س ماه قبلشم ب اصرار خودم هیسترو شده بودم برا بار اول ک گف سپتوم داشتم در حالی که تو سونو مشخص نبود. بعد برداشتن پولیپ شکر خدا ضخامتم و سه خطیش حل شد

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
وای تورخدا اگه چیزی پیدا کردی راجع به سه خطی نشدن به ما هم بگید کل نت گشتم چیز بدرد بخوری ننوشته&nbs ...

منم کل نت میگردم چیزی پیدا نمیکنم

چشم چیزی پیدا کردم بهتون میگم حتما

تو رو خدا شمام چیزی پیدا کردین ب منم بگین

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام به همگی خانما اگر خدا قبول کنه میخام برای چهل نفر دعای معراج بخونم انشاالله که به حرمت این دع ...

میشه واسه منم بخونی 

«رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ»
سلام دوستای عزیزم  من یه مدت نبودم امیدوارم حال دل همتون خوب باشه من متاسفانه بعد سزارین خونری ...

سحرجان قدم نو رسیده مبارک،خیلی سختی کشیدی اما دیگه بهشون فکر نکن،به نی نی های نازت نگاه کن تا سختی ها یادت بره،لذتشو ببر عزیز دلم🤗😘

«رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ»
خداروشکر دخترا خوبن😍 انشالله که بزودی خبرمادر شدنت بهم بدی عزیزم

خدا رو شکر 🥰🥰مرسی عزیزم 🥰🥰🤲🤲

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
خیلی تخصصی صحبت میکنی اصلا نمیدونم چی به چیه  من خودم یه رنگ مو قهوه ای دارم همونو میذارم اگه ...

عزیزم 🤗من یکم بلدم فقط گریم و مقدماتی و کوپ رفتم اما کار با مواد که همون رنگ هستش نرفتم خودمم سر در نمیارم از رنگ 🥴

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
سلام به همه خانوما من وارد سیکل انتقال شدم و چهارشنبه آینده انتقالم هست و باز هم پروژسترون نیست، از ...

سلام عزیزم .منم دارم اگه تهران یا کرج هستین براتون با اسنپ بفرستم

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...

خانم ها

بچه من دچار زردی شده،تو رخدا با نفسهای پاکتون برای بهبودی سریعش دعاکنین.

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
سلام به همه خانوما من وارد سیکل انتقال شدم و چهارشنبه آینده انتقالم هست و باز هم پروژسترون نیست، از ...

من هم آمپول پروژسترون دارم هم شیاف پروژسترون که دیگه بچه بدنیا اومده ونیاز ندارم

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.

سلام بچه ها بازم منم با سوالام میدونین که دکتر فرستاد وارد سیکل انتقال میکرو بشم بخاطر حرکت ضعیف اسپرم شوهرم حالا من بخاطر شرایط مالیم نهایت یکبار بتونم هزینه ی میکرو رو تامین کنم و انجام بشه این عمل حالا سوالم اینه من میخواگ قبل انتقال تمام پیش بینی های لازم رو بکنم که انتقالم خدای نکرده منفی نشه مثلا هیسترو  خراش رحم ازمایشای انعقادی خونی ایموونولوژی و هماتولوژی   ازمایش pgs  pgd هچینگ جنین حتی اگه لازم شد prp   هم کنم که تا اونحایی که امکانش هست درصد موفقیت انتقالم رو بالا ببرم چون سنم ۳۹ هست  میخوام بدونم هزینه های اینا حدودا باهم چقدر میشه و یا هرچیزی دیگه که لازمه بهم بگین من مرکز مام دارم میرم توروخدا راهنماییم کنین

چقدر شعر امضاتون قشنگه،اشک منو درآورد، دلم معجزه امام رضایی میخواد...خدا دوقلوهاتو حفظ کنه عزیزم

حتما میشه

دلت روشن باشه

من اینو قبل از انتقال گذاشتم

روز تولد امام رضا ازمایشم مثبت شد🥲🥹😍

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
بچه ها کسی بوده تو سیکل انتقال خراش بده؟؟لطفا اگه تجربه ای دارین جوابمو بدین،خدا خیرتون بده

من خراش دادم

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚