2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046611 بازدید | 684532 پست
صغرا حسینی قبلا موسی پور و آزادی

مطز میری یا خود مرکز ؟ 

من یه بار با حسینی ویزیت شدم دکتر خوبیه 

یه بارم آزادی عمل پانکچرمو انجام‌ داد و تو همون حین‌هم پی ار پی تخمدان کرد نمیدونم پی ار پی رو چه جوری انجام داده از اون موقع نرفتم ویزیت بشم ببینم چه جوریه 

آزادی سن و سالی ازش گذشته بوده ،فکر نمی‌کردم تا اون حد پیر باشه 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
مطز میری یا خود مرکز ؟  من یه بار با حسینی ویزیت شدم دکتر خوبیه  یه بارم آزادی عمل پانکچ ...

رز ازمایش ندادی بعد پی ار پی.  حسینی شیراز هست و میگی؟  

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

رز ازمایش ندادی بعد پی ار پی.  حسینی شیراز هست و میگی؟  

نه عزیزم این حسینی که میگم تبریزه 

نه آزمایش ندادم ،هیچ دکتر نرفتم از اون موقع 

البته پی ار پی فکر نکنم رو عدد ذخیره تاثیر بذاره 

سلام دخترا خوبین یه سوال دارم البته بی ربط هستش 😅😅😅😅⛔⛔⛔⛔⛔ من این رنگ موها رو دارم و می‌خوام موه ...

در این‌ مورد اطلاعات ندارم فاطمه جان ،خیلی دوست دارم داشته باشم اما ندارم متاسفانه 

اما میتونی توی اینستا یا گوگل از ترکیب رنگها یه چیزایی پیدا کنی 

😂😂 منم همینم ولی هروقتم رنگ کردم پشیمون شدم مشکی کردم اینبار گرفتم موهامو با کش بستم از کش به بع ...

🤣🤣منم روشن میکنم زود دلم رو میزنه و میرم سراغ رنگ تیره ..رنگ اگه مشکی کردی دکلره اینا نکن هم رنگ باز نمیشه هم خیلی به موهات آسیب میرسونه .آمبره قشنگ 🥰

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
در این‌ مورد اطلاعات ندارم فاطمه جان ،خیلی دوست دارم داشته باشم اما ندارم متاسفانه  اما ...

تو یه کانال تلگرامی پرسیدم رنگ زمینه موهامو گفتم گفت والا خیلی تیره کردی رنگ زمینه موهام ۳/۱دودی تیره با کمی بنفش بود 

می‌خوام کاکائویی روشن و با یکم دودی متوسط و بنفش بزنم 

یا دودی روشن خالی بزنم نمی‌دونم خودم موندم موقعیت رفتن به آرایشگاه و ندارم

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
تو یه کانال تلگرامی پرسیدم رنگ زمینه موهامو گفتم گفت والا خیلی تیره کردی رنگ زمینه موهام ۳/۱دودی تیر ...

خیلی تخصصی صحبت میکنی اصلا نمیدونم چی به چیه 

من خودم یه رنگ مو قهوه ای دارم همونو میذارم اگه یه روزی اون مارک با اون رنگ تولید نشه اصلا نمیدونم چیکار کنم اونم اگه موهام سفید نمیشد نمیذاشتم‌ از رو ناچاریه 🤭🤭🤭🤭

خیلی تخصصی صحبت میکنی اصلا نمیدونم چی به چیه  من خودم یه رنگ مو قهوه ای دارم همونو میذارم اگه ...

اره ماتخصصمون فقط نازاییه، منم رنگ هر چی بزارمم همون قهوه ای درمیاد لعنتی 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
دخترا لطفا هر کس راجع به رشد نکردن یکدست رحم و سه خطی نشدنش چیزی میدونه بهم بگه اینقد نت گشتم چیزی ن ...

منم اندرخم این کوچه ام 

برا منم این بود رحمم ک انتقالم منفی شد

لطفا چیزی پیدا کردین ب منم بگین لطفاااا

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
دوستانی که ivf کردین خواهش می کنم بگید روز چندم سیکلتون تخمک کشی کردین؟؟

معمولا روز ۱۴ ،۱۳ پریود تخمک کشی میکنن 

ولی اگه تخمکها رشد نکرده باشند ممکنه دوز دارو رو زیادکنن و دیرتر تخمک کشی کنن

دخترا لطفا هر کس راجع به رشد نکردن یکدست رحم و سه خطی نشدنش چیزی میدونه بهم بگه اینقد نت گشتم چیزی ن ...

شما تا حالا با لتروزول و سیکل طبیعی امتحان کردین ببینید چه جوریه اندومترتون؟

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 

دوستان

پنجشنبه ،بعدنماز صبح کیسه آبم پاره شد و رفتم بیمارستان وسزارین شدم.

اما همچنان حالم مساعد نیست ،بخیه هام ولایه لایه ی برش زیربخیه ها درد داره وشدت دردش  نمی‌ذاره تکون بخورم وپهلوب پهلو شم.

کمرم دیشب گرفته بود و آنقدر دردش شدید بود که نمیذاشت حتی یه میل هم تکون بخورم.طفلک بچه گریه میکرد ومن نمیتونستم کاری کنم.آخرسر باباش بهش آب قندداد

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.