2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046493 بازدید | 684518 پست
باور کن شوهر من منت کشی هم نمیاد، حالا شوهرت سرکار نمیره بیکار تو خونه حال و حوصله نداره حتما اشکال ...

تا 3 میرم سرکار بعدش میام خونه مثل وحشیا میشیم😂

دعا کن کارو کاسبیش بگیره بره بیرون یکم دلم براش تنگ بشه

خونه ی مامانشم نمیره تنهایی ، یکم نفس بکشم

الان دوساله همش خونس خسته شدم دلم حداقل یکسات تنهایی میخواد☹️ 

فقط 25 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

اخه ماه قبل با بی بی چک هاله دار رفتم از .. با هزار آرزو .. منفی شد ازمایشو و باردار نبودم .. الان ...

🥲 میفهمم منم همیشه خورده تو ذوقم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قربونت برم عزیزکم 🫀😚 همچنین خودت راست میگه همسرت... عزیزم یه چیزی میگم تورخدا ناراحت نشو انق ...

بله عزیزم کاملا درست میگی

ما خودمون بخشی از افکار اطرافیانمون رو میسازیم

قربون محبتت😘😘

سلام دوستان یه سوال داشتم ممنون میشم اگه کسی اطلاعی داره جواب بده من حدودا دو ماه دیگه میخوام انتقا ...

عزيزم من از دكتر پرسیدم گفت از ۴ ماه قبلش ممنوعه.

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

بچهها من یکشنبه ساعت شش غروب پریود شدم ازمایش زخیره روز سه پریودی،  سه شنبه باید انجام بدم یا چ ...

عزیزم‌چهارشنبه باید بدی یک شنبه رو حساب نکن خون ریزی باید جاری باشه روز اول لکه بیشتر

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

بله عزیزم کاملا درست میگی ما خودمون بخشی از افکار اطرافیانمون رو میسازیم قربون محبتت😘😘

🫀😚

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شما هم اقدامی برای بچه اول ؟؟  من یکسالو نیمه ازدواج کردم .. دقیقا شیش ماهه اقدامم ..

🥲 منم ۱۰ ساله اقدامم

عید میشه ۱۱ سال

کلا ۵ ماه جلوگیری داشتم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نیاز جان میای اهواز واسه درمان؟ دکتر خوب میشناسی تو اهواز ؟

نه عزیزم من اهواز نمیام واس درمان

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
😅آره از بس شرمنده خارش دارم آره داشتم اما دکتر ماما دستی داده اسم نداره

😄اوخ اوخ اوخ .الان چطوری ؟بهتر شدی؟

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
عزیزم‌چهارشنبه باید بدی یک شنبه رو حساب نکن خون ریزی باید جاری باشه روز اول لکه بیشتر

اره شنبه فقط لک بود دیگه یکشنبه غروب جاری شد روز دومم میشه رفت؟  

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
دوستان ببخشید توی هیسترو لوله هام اگه هیدراته باشن معلوم میشه؟

نه 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
سلام لطفاااا کسایی که مثبت شدن بگن تو اون دوهفته بعد از انتقال گوشی دست میگرفتن یانه؟؟؟

عزیزم بودن کسایی که مثبت شدن و میومدن تاپیک 

1
5
10
15
20
25
30
35
40