2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046483 بازدید | 684515 پست

بچهها من یکشنبه ساعت شش غروب پریود شدم ازمایش زخیره روز سه پریودی،  سه شنبه باید انجام بدم یا چهارشنبه 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
بقول دوستان من سنی ندارم کوچیکم هنوز 😄 ولی مثلا امروز یکی ازم پرسید چند وقته متاهلی گفتم ۱۰ سال د ...

چن سالته مگه

من امروز با مادر شوهرم و دخترش رفتیم بدا خواهر شوهرم سیسمونی گرفتیم یعنی به زور خودمو نگه داشتم نه ابنکه حسودیم بشه بهش ولی با تک تک وسایل حسرت میخوردم

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

🥲راستش امروزم نشدم ولی همچنان درد پریودی دارم ... بی بی چکمم منفیع .. اگه باردارم چرا بی بی چک منفی ...

نمیدونم شاید بتا پایینه 😍 بیبی نشون نمی‌ده

خب چرا آزمایش نمیدی

فقط 25 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

ای بابا  من تازه میخوام برم انجام بدم.گفت جلسه ای ۲۵۰ ۱۵ جلسه عزیزم انشاالله نتیجه میگیری ‌خ ...

قربونت برم عزیزکم 🫀😚 همچنین خودت

راست میگه همسرت...

عزیزم یه چیزی میگم تورخدا ناراحت نشو

انقد تو گوش همسرت نخون که مشکل داری و خجالت زده ای 

ناخودآگاه میره تو ذهنش ، ذهنش درگیر این موضوع میشه رفته رفته ازت سرد میشه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

فاطمههههه  

انا هنوزم سردیم ...

مثلا اشتی میکنیم دوباره بد حرف میزنه دلم میشکنه

انگار پریود شده 😂 رفتارش باهام مثل کساییه ک پریود شده

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چن سالته مگه من امروز با مادر شوهرم و دخترش رفتیم بدا خواهر شوهرم سیسمونی گرفتیم یعنی به زور خودمو ...

۲۵ ساله شدم 🥲 ۱۴ سالگی ازدواج کردم عید بیاد میشه ۱۱ سال زندگی مشترک

خیلی زود هم اقدام ب بچه کردم 

پارسال تولدم تو استراحت انتقال بودم 🥺 گفتم خدا کادو مو میده نداد ، دیگه از تولدامم بیزار شدم 

کاملا حسو حالت طبیعیه عزیزم اصلا بخاطرش

ناراحت نباش🫀😚

انشالله خدا به زودی دلتو شاد کنه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

الانم خوبه🫠 ولی جدیدا اتاری خریده بهم توجه نداره همش بازی ... بعد مثلا میرم میگم بوسم کن باهام تن ...

عزیرم خیلی حساس و زود رنج شدی اگه کسی یا دوستی  داری برو پیشش درد و دل کن تا سبک بشی 

حالا خوبه بعد شوهرت اومده از دلت در بیاره ؛ قربونت برم زندگی رو به خودت سخت نگیر 

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
🥺🥺🥺 خیلی قلبم شکست گریم بند نمیاد کاش مجرد مستقل میبودم شاهانه زندگی میکردم... دلم یه عالمه تنه ...

ان شاالله زود زود بچه دار بشی از این فکرهای به قول خودت پلید راحت بشی و دیگه مشغول بچه بزرگ کردنی وقت فکرهای پلید نداری😁😂

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
انا هنوزم سردیم ... مثلا اشتی میکنیم دوباره بد حرف میزنه دلم میشکنه انگار پریود شده 😂 رفتارش باها ...

باور کن شوهر من منت کشی هم نمیاد، حالا شوهرت سرکار نمیره بیکار تو خونه حال و حوصله نداره حتما اشکال ندارع، سرکارکه میری خداروشکر سعی کن خودتو همیشه مشغول کن 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
از کجا بفهمم شیرم خوبه یا نه عزیزم ؟ 

اگه شیرت خوب نباشه بچه سریع وزن کم می کنه. سریع منظورم در حد دو سه روز هست. مامای من هفته اول هر روز دخترم رو وزن میکرد و آخر هفته  بهم گفت مشکلی نیست. از طرفی من شیرم رو میدوشیدم، گفت وقتی ظاهری مثل شیر کم چرب ۰‌.۱ درصد هست یعنی خوبه.

نمیدونم شاید بتا پایینه 😍 بیبی نشون نمی‌ده خب چرا آزمایش نمیدی

اخه ماه قبل با بی بی چک هاله دار رفتم از .. با هزار آرزو .. منفی شد ازمایشو و باردار نبودم ..

الان ک دیگه هاله هم ندارن حتی ..

میترسم بخوره تو ذوقم 🥲

عزیرم خیلی حساس و زود رنج شدی اگه کسی یا دوستی  داری برو پیشش درد و دل کن تا سبک بشی  حال ...

🥲 هیچ دوستی ندارم عزیزم

دوستی از دور چه سود وقتی نمیتونم رفتو امد کنم بیرون برم باهاش ، من حتی تنها با عمم هم نمیتونم برم خریدی جایی

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ان شاالله زود زود بچه دار بشی از این فکرهای به قول خودت پلید راحت بشی و دیگه مشغول بچه بزرگ کردنی وق ...

😁😂 قربونت برم عزیزکم 🩵

1
5
10
15
20
25
30
35
40