2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046595 بازدید | 684530 پست
سلام فاطمه مهربونم، خوبم تو خووووبی الحمدلله؟ خوبم خاله جون و همیشه پیش خدا براتون دعا می کنم ک زود ...

قربونت برم مهربونم خدارو شکر از وقتی که چله برداشتم و میرم سرکار حالم خیلی بهتره

ای جوووونم 😍 فسقلی ما چند وقتشه الان تو چند هفته ای؟

بسکه مهربونی قشنگم ♥️

فقط 25 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قربونددل مهربونت. انشاالله حاجت روایی خودت عزیز دلم

🤍😘

عزیز دلمی

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

خواهش میکنم عزیزم،عوضش من دیگه اوستای اینکارا شدم تو این سالا    

خخخ

چند وقته منتظری؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دوستان من هفت روزه از قطع دوفاستونم میگزره ولی پریود نشدم ...چهار روزه درد پریودی دارم ولی نمیاد ... ...

من هروقت خوردم سر موقع شدم عزیزم نمیدونم ایرانی می‌خوردم یا خارجی ...

ولی معجزه همیشه هست😍🤍 انشالله خوش خبر باشی

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شش سال،فقط بخاطر فولیکولهای ریز،البته که با دارو بزرگ میشن ولی باز بی نتیجه

من دو سه سال الکی وقتم هدر مطب شد اونم ماما🫠😶

نمیدونی چ عذابی میکشیدم الکی😂

آزمایش همسرم تو آزمایشگاه معمولی نرمال دیده شد

هروقت میرفتم مطب می‌گفت ااااااا تو که باز اومدی حامله نشدی🙄 مثلا فکر کرده من خود کفام میتونم خودمو حامله کنم

بعدش رفتم دولتی انتقال دادم

برخورد و کارشون روهم رفته خوب بود ولی تخمکی نداشتم زیاد 

بعدش چند وقت وقفه خورد مجدد رفتم ابن سینا

تخمک زیاد ولی کیفیت پایین

درکل تاحالا باردار نشدم حسرت یه بیبی مثبت مونده رو دلم

یه بار در اثر آزادسازی بیبیم مثبت شد منو همسرم بلانصبت مثل خر گریه میکردیم از خوشحالی 😂😂

تازه اونموقع ۳ سال بود منتظر بچه بودم

حالا خودم چن سالمه دی وارد ۲۵ میشم🤪 

اگه روزی بچه دار بشم یا قدرت اینو داشتم ک مانع ازدواج خواهرشوهرم بشم زیر ۲۰.۲۴

هرگز هرگز نمیزارم تو سن کم ازدواج کنه 

خون به پا میکنم اگه بخواد زود ازدواج کنه😁 انقد ک خودم سختی های گنده تر از توانم رو کشیدم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

الانم هم دنبال رحم اجاره ای هستم نمیدونم خدا چرا اینجوری واسم سرنوشت نوشته😔

بخاطر یه زایمان زودرس دنبال رحم اجاره ای هستی؟ خب انتقال بده اینبار سرکلاژ کن و پساری بزار انشالله ب وقت زایمان کنی سرکلاژ شکمی هم جوابه اما با یه زایمان زودرس انجام نمیدن 

من دو سه سال الکی وقتم هدر مطب شد اونم ماما🫠😶 نمیدونی چ عذابی میکشیدم الکی😂 آزمایش همسرم تو آزم ...

عزیزم میفهمم چی میگی منم زود ازدواج کردم،الان سی سالمه،ده ساله ازدواج کردم و به قول شما نصفشو‌ تو سختی و ناراحتی و غم و غصه گذروندیم،چون مشکل جدی نداشتیم صبر کردم به امید طبیعی،کلی کار و راه رفتیم که فقط ای وی اف نکنم ولی درنهایت منجر شد به همون  آره خداروشکر تو سنت کمه،من پیر شدم دیگه  

انشاالله هرچی برات خیر هست همون پیش بیاد عزیزم یکی از اقوام ما شوهرش بجه دار نمیشد و حاضر نبود &nbs ...

انشالله ممنونم. سپردم به خدا انشالله خودش بهترینا رو برام رقم بزنه❤

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
مرسی عزیزم،یه سوال دیگه،من سابقه کیست دارم،الان به نظرت سرخود ال دی بخورم و برم واسه شروع درمان که ی ...

عزیزم اینکه سیکلت یه ماه عقب بیافته بهتر از اینکه سرخود دارو استفاده کنی 

چون دکتر سونو می‌کنه و طبق اون اگه لازم باشه دارو‌ میده 

این داروهای هورمونی که دکتر میده به حد کافی تنظیم بدنمون رو به هم می‌ریزه حالا اگه خودمونم سرخود دارو مصرف کنیم دیگه بدتر میشه 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
فدات عزیز دل خدا انشاالله توودلیتو حفط کنه. راستی مهدیه جون من کمتر سر میزنم نفهمیدم جوجه دختره یا ...

خدانکنه نازنین

پسلم خاله جون😊

راس میگی واقعا 

ولی ان شاءالله خدا بهت توان و قوت مضاعف بده تا همه جوره کنارش باشی و سرافرازی شو ببینی🤲🏻🥰

❣️نُه ماه انتظار، نَه...سال‌ها انتظار برای بوئیدنت، بوسیدنت و...❣️
۱۳سال هست ازدواج کردم از همون اول هم بچه میخواستم ۷بار هم انتقال انجام دادم که ۶میم بار مثبت شد&nb ...

چند سالته تو مطب دکترا هستن.  دکترت کیه. چرا سرکلاژ نکردن

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم