2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046599 بازدید | 684531 پست
سلام مهربون منو پایه ثابت لطفت کن🙃 انشالله خدا چند برابرشو بهت برگردونه 🌹🌹🌹😘

چشم عزیز دلم انشالله به ارزو های قشنگت برسی ♥️

فقط 25 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

ای‌کاش هر کی هست در خواست دوستی بده تاکمکم کنه واقعا احتیاج دارم

عزیزم الان دیگه چند وقتیه پیامشون رو نمیبینم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انشاالله هرچی برات خیر هست همون پیش بیاد عزیزم یکی از اقوام ما شوهرش بجه دار نمیشد و حاضر نبود &nbs ...

🥺♥️ برای جفتشون ارزو ی سلامتی و دل خوش رو دارم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیزم آزمایش های ایمنی و انعقادی دادی؟ طب سنتی رفتی؟شاید طبع ت سرد هست؟ شاید رحمت سرد هست؟  ا ...

قربونت برم مهربونم

تاحالا طب سنتی نرفتم ، اینبار میخوام برم طب 

نمیدونم طبع بدم چیه ... منتظر موقعیت خوبم

فیزیوتراپی هم انجام دادم انتقال اول😁

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فیزیو عزیزم دقیقا واسه چی‌خوبه؟

خون رسانی رحم ، گرم شدن رحم 

کلا کسایی که انجام دادن بعدش مثبت شدن عزیزم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من خیلی خوشحال میشیم وقتی کسی حامله میشه لا اقل یه زن دیگه مثل من این دردا و حسرتارو نمیکشه ولی دوسن ...

بقول دوستان من سنی ندارم کوچیکم هنوز 😄

ولی مثلا امروز یکی ازم پرسید چند وقته متاهلی گفتم ۱۰ سال

درجا پرسید پس چرا بچه نیاوردی😶 منم به دروغ گفتم علاقه ندارم ! چی میخواستم بگم به یه غریبه

حسی که داری تمام ماها داریم..

مثلا من خودم کلی ذوق میکنم براشون ک باردارن 

بعد شب که میشه هی زار میزنم پس کی نوبت من میرسه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خون رسانی رحم ، گرم شدن رحم  کلا کسایی که انجام دادن بعدش مثبت شدن عزیزم

میشه خودمون بریم عزیزم یا دکتر باید تجویز کنه؟من یکی دوماهه دیگه میرم واسه ای وی اف،کی خوبه انجام بدم؟

میشه خودمون بریم عزیزم یا دکتر باید تجویز کنه؟من یکی دوماهه دیگه میرم واسه ای وی اف،کی خوبه انجام بد ...

راستش من اطلاعاتم قوی نیست که چه زمانی بری تا چه مدت...

خودت باید بری، ولی بعضی از دکترا هم مینویسن

1
5
10
15
20
25
30
35
40

قربونت برم فاطمه ی عزیزم از خدا میخوام دلت شاد بشه آرزوت برآورده بشه و به زودی به حقِ حضرت فاطمه ماد ...

ممنون نهال مهربون😘🤍

1
5
10
15
20
25
30
35
40

راستش من اطلاعاتم قوی نیست که چه زمانی بری تا چه مدت... خودت باید بری، ولی بعضی از دکترا هم مینویسن

مرسی عزیزم،یه سوال دیگه،من سابقه کیست دارم،الان به نظرت سرخود ال دی بخورم و برم واسه شروع درمان که یکماه مثلا عقب نیفتم بخاطر کیست که شاید باشه

مرسی عزیزم😔🌹حال دلم اصلا خوب نیست

فداتشم

چرا قربونت برم 🥺🤍 آرزو میکنم دلت شاد و لبت خندون باشه از ته دل ، ارامش برگرده به قلب مهربونت

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مرسی عزیزم،یه سوال دیگه،من سابقه کیست دارم،الان به نظرت سرخود ال دی بخورم و برم واسه شروع درمان که ی ...

😁 من کلا اطلاعاتم ضعیفه ، تو این چند سالی که دکتر میرفتم وارد جزئیات کارای دکتر نشدم 

معذرت میخوام که نتونستم کمکت کنم 

دوستان با تجربه میان جواب میدن قشنگم

ولی کلا من ادمی ام ک سر خود دارو نمیخورم یا باید دکتر بهم بگه یا دوستان با تجربه ی این تاپیک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دوستان من هفت روزه از قطع دوفاستونم میگزره ولی پریود نشدم ...چهار روزه درد پریودی دارم ولی نمیاد ... 

همیشه ۳روز نهایت۴روز بعد دوفاستون میشدم 

اولین ماهه دوفاستون ایرانی میخورم ...

بی بی چکمم منفیه 

به نظرتون امکانش هست باردار باشم ؟