2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046485 بازدید | 684515 پست
ببخشید هی میپرسم  هر دو رعایت کردید یا فقط شما؟  آخه من دارم رژیم رعایت میکنم که اگر این ...

هر دو کاملا رعایت کردیم هر ماه سونو سریالی رفتم رژیم کاملا دروغه و همون ۵۰درصد احتمالشه که طبیعی هم همونه 

شکوفه هستم مامان دوتا خوشگل خانوم ☔☔از شهر باران های نقره ای 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دخترا خوبین من اومدم با یه مشکل جدید شدیداً عفونت گرفتم و دکتر بعد از معاینه بهم داروهای داده ک ...

فلوکونازول رو من تازگی خوردم

عفونت قارچی داشتم. حالا باید برم چکاب

من یه قرص دیگه و دوتا هم پمادداشتم

استفاده کن که زود خوب بشی

من دیدم برای‌چی هست؟ عفونت داری؟

آره عزیزم 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
فلوکونازول رو من تازگی خوردم عفونت قارچی داشتم. حالا باید برم چکاب من یه قرص دیگه و دوتا هم پماددا ...

انشاالله 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
دقیقا همینه که میگی لیاقت نداره باورت نمیشه من حتی پاشم قبل عید بوسیدم گفتم من فقط عاشق توام و بچه ب ...

به نظرم شوهرشما خیلی دوستت داره و نمیخواد زندگی شما و آرزوهاتون به پای ایشون تباه بشه.دوست نداره به خاطرش اذیت بشی. وقتی تلاش هات رو دیده .درد کشیدن ها.امید هایی که پوچ بودن و به نتیجه نرسیدن... به این نتیجه  رسیده که به خاطر شما پا روی دل خودش هم بذاره. 

من یه بچه دارم ولی چون درحال حاضر مشکل از سمت من هست خیلی اذیت میشم وقتی شوهرم رو میبینم که به آرزوش نمیرسه به خاطر من. هنوز جرعت نکردم که بهش بگم من میرم توهم برو دنبال زندگیت.یه بار به خنده بهش گفتم ناراحت شد

ولی اگر اصاا بچه نداشتم قطعا اینکارو میکردم چون نمیتونستم با حس عذاب وجدانم کنار بیام. 

اگر حال شما بد هست حال شوهرت بدتر هست چون به نظرم حس و حال واقعیش روهم داره پنهان میکنه 

هر دو کاملا رعایت کردیم هر ماه سونو سریالی رفتم رژیم کاملا دروغه و همون ۵۰درصد احتمالشه که طبیعی هم ...

تو اقوام ما چندین نفر با رعایت گرمی و سردی و حذف لبنیات و کلسیم نتیجه گرفتن

دوستان خداروشکر به دنیا اومد دخترم حالمون خوبه الحمداله ببخشید نمیتونم تک به تک جواب بدم   &nb ...

سلام عزیزم. چه جالب بعد مدتهل تا اومدم سایت خبر خوب بدنیا اومدن گل دخترتو دیدم. خدا را شکر که هر دو سالمین

خدا براتون حفظ کنه الهی. قدمش پر خیر و برکت باشه🥰🥰😘😘

دوستان دکتر به من متفورمین ۵۰۰ داده روزی ۳تا؟

اگر بخورم بدنم بهش عادت میکنه و همیشه باید بخورم؟

واینکه روزی ۳تا زیاد نیست؟

دکار خودم نبود یکی دیگه جاش بور .یه خرده هم گیج میزد بنده خدا

سلام بچه ها خوبید؟ قربون همتون برم. ابراز نگرانی ها و محبت های همتونو هم مهتاب جون بهم می رسوند و هم خودم میومدم میخوندم. شرمنده همتونم که نگران تون کردم . ببخشید منو. چون اون روزا حال مساعدی نداشتم و ثانیه به ثانیه اش برام دلهره و نگرانی بود نمیخواستم این حال بد رو بهتون انتقال بدم ناخواسته. برا همین نتونستم در جواب ابراز محبت هاتون چیزی بگم که درخور و لایق باشه❤️❤️😘 امیدوارم تک تک تون خیییییلی زودتر از اونی ک فکرشو می کنین حاجت روا بشید و اینجا فقط بیاین برا گفتن خاطراتتون یا کمک به بقیه دوستان😍

من بالاخره پریروز تکلیفم مشخص شد و با درد شدید رفتم اتاق عمل و بی لوله شدم😅 حیف ک دیگه لوله کشی هم نمیشه کرد😂

دیگه ازین ببعد اگرم بخوام تنها راهم فقط انتقاله. . که اونم برا امسال فک نمی کنم قد بده . خیییلی ضعیف شدم باید اساسی ی مدت ب خودم برسم. نمیدونم بعدش دیگه باز برم دنبال اون ۴ تا طفلی یا نه. 

@عبدالواحد      عزیزم خییییلی ناراحت شدم ولی از روحیه ای ک داشتی خیلی خوشحالم. ان شاالله خیلی زود خدا جواب همه صبوری هاتو بده😍❤️

الهه جان قدم نورسیده تون مباااارک😍 ان شاالله سال بعد این موقع همه بچه های منتظر این تاپیک تو حال و روز شما باشن😍😍

ان شاالله به حق پیامبر رحمت😍 ازین ببعد همه پیش آمدها حاجت روایی همه  تون و خیر و خوشی باشه.

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام مامان سوفی بالاخره تو مثبت شدی یا نه

سلام عزیزم منکه زیاد مثبت میشدم ماشالله ولی طفلیا نمیموندن

بله خبر خوب اینکه  باردار شدم و به خواست خدا موند و الان نی نیم بدنیا اومده. 

انشالله تک تک شما هم به این آرزوتون برسین

خدایا شکرت 🙏🏻❤️