2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046613 بازدید | 684532 پست
من‌ خوندم ک خانومی میاد بیبی چک میزنه میبینه منفیه، اونم چند قبل موعد ازمایشش، بعد دیگه داروهاشو است ...

ممنونم عزیزم انشالله برامنم همینطور بشه خیلی انتظار بده امیدوارم هیچ زنی تو حسرت بچه نمونه

راضیم به رضای خدا🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بهار جان ‌و بچه ها سلام‌ من سزارین شدم پدرم در اومده تا الام که ۴ روز گدشته درد دارم  شکمم کار ...

سلام عزیزم. مبارکت باشه. برا من خاکشیر و آبجوش معجزه می‌کنه. اوت ( جو دو سر پرک) با آبجوش درست کنین اونم خیلی خوبه💜

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار 🫶 ❌ شد دوتا چله منتظر اسامی قشنگتون هستم❌ تصم ...

سلام عزیزم خیلی ازت ممنونم دختر خوش قلب و‌مهربون 

ان شاالله دعاهات درحق خودت مستجاب بشه عزیزم ❤️❤️

یا الله یا محمد یا علی یا فاطمه یا صاحب الزمان ادرکنی ولاتهلکنی ❤
عزیزم نشاسته گندم بگیر ، هم میتونی فرنی درست کنی بخوری و هم تو آب مخلوط کنی من ۵-۶ روز اول انتقال ف ...

سلام مامان سوفی بالاخره تو مثبت شدی یا نه

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
سلام عزیزم ممنونم. بله دقیقا کسی که مرد واقعی باشه راه برای بچه هست من همه تلاشمو کردم اما نشد که بش ...

سلام چی شده سارا چی سر زندگیت اومده خیلی وقته نیومدم گروه نمیشه چتا رو بخونم‌ 

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
بهار جان ‌و بچه ها سلام‌ من سزارین شدم پدرم در اومده تا الام که ۴ روز گدشته درد دارم  شکمم کار ...

تبریک میگم عزیز دلم😍🤍 انشالله جشن فارغ‌التحصیلیشون

فقط 25 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

الهی امین یا رب العالمین  خیلی مهربونی فاطمه جون ان شاالله زود زود بارداری سالم نصیبت بشه الهی ...

😍🤍 

ممنون از دعای خوبت

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

سلام عزیزم خیلی ازت ممنونم دختر خوش قلب و‌مهربون  ان شاالله دعاهات درحق خودت مستجاب بشه عزیزم ...

عزیزی بهار جان🥹🫂 ممنونم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلام عزیزم  منفی شدم😭

😔😔😔🫂

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

سلام دخترا خوبین من اومدم با یه مشکل جدید شدیداً عفونت گرفتم و دکتر بعد از معاینه بهم داروهای داده که تا حالا استفاده نکردم اگه کسی اطلاعات یا تجربه ای داره بهم بده ممنون میشم ⛔⛔⛔⛔⛔

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

https://s6.uupload.ir/files/img_20231003_134808_0mkk.jpg

https://s6.uupload.ir/files/img_20231003_134808_0mkk.jpg

میشه نگاه کنین⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔

[QUOTE=312604960]سلام عزیز دلم مبارکت باشه. ببین منم اینجوری بودم. تو بیمارستانم با شیاف و شربت و ... شکمم کار نکرد ...[/QUOT 

برای سزارین چندروز نگه میدارن تو بیمارستان؟ سه روز یا یه روز؟

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
عزیزم نشاسته گندم بگیر ، هم میتونی فرنی درست کنی بخوری و هم تو آب مخلوط کنی من ۵-۶ روز اول انتقال ف ...

از یه روز قبل انتقال شروع کنم خوبه؟ 

تا ۱۴ روز بخورم یا همین پنج شش روز کافیه ؟