2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046501 بازدید | 684518 پست
دقیقا همینه که میگی لیاقت نداره باورت نمیشه من حتی پاشم قبل عید بوسیدم گفتم من فقط عاشق توام و بچه ب ...

سارای عزیزم تو برای زندگیت تلاش کردی و کم نزاشتی اون لایق زنی  وفادار مثل تو نیست مطمئنا بعدها پشیمون میشه الهی بهترین زندگی نصیبت بشه خواهر گلم الهی امین 

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
چه جالب. برم سرچ کنم. ممنون

بهار جان ‌و بچه ها سلام‌ من سزارین شدم پدرم در اومده تا الام که ۴ روز گدشته درد دارم  شکمم کار نمیکنه ،توی بیمارستان شیاف بیزاکودیل گذاشتم  ۲بار شربت خوردم ۳ تا قرص جویدنی خوردم تا به زووووور رفتم دستشویی و مرخص شدم اومدم خونه باز هم اونطوری شدم شیاف میزارم‌ خود انجیر کمپود انجیر  گلابی میخورم از ترسم‌غذا کم‌ میخورم ولی نمیرم دستشویی دو تا پاهامم ورم‌کرده ،بیمارستان گفت اگه یکی ورم کنه جای نگرانی هست ،بچه ها چی کار کنم شکمم کار کنه ۰

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بهار جان ‌و بچه ها سلام‌ من سزارین شدم پدرم در اومده تا الام که ۴ روز گدشته درد دارم  شکمم کار ...

سلام عزیزم

قدم نو رسیده مبارک😍

شیر ولرم

آب جوشیده ولرم + کمی عسل ناشتا بخور

یا انجیر و دو سه قاشق روغن زیتون ناشتا بخور

هلو  بخور 

صبحانه نان و خامه بخور بعدش چای ولرم بخور

در طول روز اب زیاد بخور

غذات رو کم نکن در حد تعادل غذاهای مقوی بخور 

به خاطر برطرف شدندیبوست یکسره سوپ نخور که کلا دچار مشکل میشی وبرعکس شکمت کار نمیکنه 

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
سلام امیدوارم حالتون خوب باشه من تازه اومدم نی نی سایت زیاد سر در نمیارم  سرچ کردم این صفحه ا ...

عزیزم نشاسته گندم بگیر ، هم میتونی فرنی درست کنی بخوری و هم تو آب مخلوط کنی

من ۵-۶ روز اول انتقال فرنی درست میکردم موقع خوردنش هم یک کم عسل میریختم روش میخوردم

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
انشالله هر چی خیره پیش بیاد من برای بچه دوم رژیم رعایت کردم تحت نظر دکتر مختاری که نتیجه نداد 

ببخشید هی میپرسم 

هر دو رعایت کردید یا فقط شما؟ 

آخه من دارم رژیم رعایت میکنم که اگر اینبار نشد طبیعی اقدام کنم

بهار جان ‌و بچه ها سلام‌ من سزارین شدم پدرم در اومده تا الام که ۴ روز گدشته درد دارم  شکمم کار ...

سلام قدم نورسیده مبارک

ببین من عیناً همین مشکل ر داشتم.تنها راحت اینه که تو دستشویی شلنگ آب گرم ر وارد مقعدت کنی تا شکمت راه بیفته.یه کم از پایین که روده هات نرم و گرم شن تخلیه میشن.

فقط آبش نباید سرد باشه،

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.

دوستان کسی از حال سحر بانو خبرداره؟

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
فاطمه جانم انشالله با آقا سعید سالیان سال با فرزندان سالم و صالح در کنار هم خوشبخت باشید.  من ...

سارا خانم چقدر براتون ناراحت شدم و براتون دعاکردم که آنچه خیرتون هست بیادجلوپاتون.

سلام عزیزم. قدم نو رسیده مبارک

عزیزم خاک شیر با آب گرم و یا آب گرم خالی در طول روز چندین بار بخور.مهصوصا ناشتا و قبل خواب.

لبنیات و میوه و سبزیجات به هیچ وجه نخور که بچه اذیت میشه ودل درد و نفخ میکنه.

میوه و سبزیجات رو به صورت پخته فقط بخور

سبزی خوردن و کاهو هم نخور

اینا رو تا ۴۰ روز رعایت کن که بچه اذیت نشه

اره اشتباه کردم اما خیلی امیدوار بودم دیگه گفتم بعد سه بار خدا لایق میدونه گفتم بزنم خوشحال بشم بدتر ...

من‌ خوندم ک خانومی میاد بیبی چک میزنه میبینه منفیه، اونم چند قبل موعد ازمایشش، بعد دیگه داروهاشو استفاده نمیکنه، نزدیکی میکنه، مرخصیشو بیخیال میشه، میره سرکار، خلاصه کارایی ک‌نباید رو انجام میده، ☹️ چند روز بعد میره برای بیمه آزمایش بده میبینه باردار شده بوده و بیبی چیزی نبوده ک نشون بده ، بنده خدا تازه استرساش شروع میشه ک چ اشتباهی کردمو از این چیزا. نباید ناامید باشی. دکترا ی چیز میدونن ک‌میگن چ زمانی بری آزمایش بدی دیگه . به خدا اعتماد کن عزیز

سلام عزیز دلم

مبارکت باشه. ببین منم اینجوری بودم. تو بیمارستانم با شیاف و شربت و ... شکمم کار نکرد آخر الکی گفتم کار کرد که مرخصم کنند😐

همون شربت و غذاهای فیبردار بخور 

برای ورم هم ببین من بعد سزارین تا ۱۰ روز ورم کردم. روزای آخر پاهام اندازه پای فیل شده بود. دماغ و لب و صورت و انگشتای دستم همه شدید ورم کرده بود. اونقدر زشت شده بودم که گریه میکردم🤪🤣

ولی یهو خودش خوب شد. نگران ورم ها نباش

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....