2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046777 بازدید | 684548 پست
چقدر اینجا خوبه قشنگ آدمو درک می کنند ممنونم که هستی 😍😘😗

چون همه باهم هم دردیم😢😢

وقتی آدم دست درد داره تنها کسی که میتونه درکش کنه اونیه که دست درد داره

خدایا به ماهم نگاه کن ما که به جز تو کسی رو نداریم

سلام عزیزم مبارکت باشه فکرنکنم مشکلی باشه یکی از خانم ها همین جا فکرکنم آزمایش اولش ۶۰۰ بود دومی ...

وااااای مرسی عزیزم خدا خیرت بده واقعا خیالم و راحت کردی ی دنیا تشکر دوست عزیزم

و تو خدای آرزوهای محالی...🌱💫🤍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قربونت عزیزم انتقال چندم بودی؟  برای من خیلی دعا‌کن که اینبار  انتقال میدم مثبت بشم

مرسی اجی انتقال اول‌.ان شالله دامنت سبز شه خدا ی جفت دوقلو بهت بده منم برات دعا میکنم عزیزم

و تو خدای آرزوهای محالی...🌱💫🤍
خدا نکنه عزیزم شرایط تو سختتر بوده؛ ان شاالله  زود زود بارداری سالم نصیبت بشه جبران این سختی ه ...

عزیزم چقد ناراحت شدم

شما ضخامتت آخرش به چند رسید انتقال دادی؟روز چندم انتقال دادی

من این ماه ضخامتم روز ۱۲ پریودی ۸ شد ولی گفت خیلی کیفیته خوبی نداره و باز کنسل کرد

سلام بچه ها عصرتون بخیر ی سوال داشتم یکم نگرانم گفتم از شما بپرسم بچه ها من شنبه آزمایش دادم بتام ۳۳ ...

من روز ۹ بتام ۲۰۰ بود

روز ۱۴ ۴۰۰۰ اینا

دوقلو باردار بودم

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
خدا از دهنت بشنوه عزیزم آن شالله قسمت خودت ولی اخه چرا پس بیشتر از دوبرابر شده خیلی نگرانم

بتای من سه برابر میشد هر۴۸ ساعت

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
چرا آدم ۳ بار آی وی اف منفی رو تحمل کنه از همون اول این ازمایش بده و از لحاظ ایمنی انعقادی مطمئن باش ...

بله کاملا موافقم باهاتون . قطعا کسی که بعد از یک سال طبیعی باردار نشده مخصوصا اگر مشکل از تخمک و اسپرم نباشه، نیاز به این تست داره ولی متاسفانه نظر پزشک ها این نیست. اونا کار خودشونو می کنن.😶

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

دوستاى خوبم سلام

من قبلا هميشه به اين تاپيك سر ميزدم

الان به لطف خداى مهربون باردار شدم

اومدم اينجا بهتون بگم از تلاش دست برنداريد اين مسير سخته ولى آخرش شيرينه

هرگز نا اميد نشيد چون خدايى هست كه تو دل تاريكى ها دستمونو ميگيره، به زمانبندى خدا شك نكنيد ان شاءالله براى همتون باردارى سالم و موفق اتفاق ميفته فقط كافيه اميدوار، صبور و متوكل به خدا باشيد

تو اين شب عزيز براى همتون دعا ميكنم ( اگر لايق باشم)

ان شاءالله سال بعد اين موقع همتون يا باردار باشيد يا نى نى هاتون تو آغوشتون باشند

مبارک باشه بسلامتی و دل خوش .دارم میرم برای انتقال چهارم .دعام کن

الهى كه اين بار مثبت ميشى

يك جنين شناس ميگف شانس مثبت شدن تو انتقال هاى سوم به بعد خيلى بيشتره

يكى از دلايله منفى شدنه انتقال هاى اول و دوم اينه كه بدن جنين رو نميپذيره و پس ميزنه

ولى تو انتقالاى بعد بدن با جنين خو ميگيره و راحت تر ميپذيرتش

يه جورايى انگار بدن به جنين عادت ميكنه و باهاش دوست ميشه

پس اميدت زياد باشه