2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046491 بازدید | 684517 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مامان های عزیز و باتجربه، مهتاب جون، انا جون، سارا جون ، بهارک جون یه سوال دارم. چقدر در روز باید ب ...

باران‌ جون الان شیر به عنوان غذای اصلی محسوب میشه پس شیر رو حذف نکن من روزای اول از فرنی، حریره بادوم، بیسکویت مادر و سرلاک شروع کردم يعني صبح فقط یکی از اینا رو میدادم ماه بعدش سوپ به غذاشون اضافه کردم و یه میان وعده عصرونه، مثلا صبح حدود ساعت 9 فرنی میدم ظهر سوپ، عصر هم موز یا گلابی البته به صورت پوره. تو فاصله اینها شیر هم حتما میدم  تقریبا حدود 5 باری میشه از صبح تا غروب شیر میدم. شب حساب نکردم. شب فقط شیر میدم بچه های من آب زیاد نمیخورن. 

♥️ خدایی که من می شناسم دقیقا لحظه ای که انتظارشو نداری برات معجزه ای می فرسته که غرق شگفتی بشی... ♥️ خدایا شکرت 🤲🤲 (ماشاءالله لا حَولَ وَلا قُوَّةَ اِلّا باللّهِ العلیِّ العظیم ) ‌‌
عزیزم طبقاون جدولی که تو کارت رشدش هست شروع کن. هفته های اول فقط فرنی. بعد کم کم بیسکوییت مادر تو آ ...

ممنون عزیزم. من کارت ندارم. ما ایران نیستیم.

من دقیقا از روز ۵ ماهگی شروع کردم اول با یه قاشق هویج و بعدش هویج زرد و کدو حلوایی اینها رو تا یک هفته دادم و از هفته دوم سیب زمینی رو اضافه کردم. از هفته سوم هم گوشت اضافه کردم و الان یه وعده نهار و دو تا میان وعده بهش شیر نمیدم. یعنی نهار و یه بار بین صبحانه و نهار و یه بار بعداز ظهر بین نهار و شام . این رو هم بگم الان هفته چهارم کمکی هستم

باران‌ جون الان شیر به عنوان غذای اصلی محسوب میشه پس شیر رو حذف نکن من روزای اول از فرنی، حریره بادو ...

ممنون گونش عزیز. شیر رو حذف نکردم از عصر تا صبح حداقل ۴ بار شیر میخوره. ولی شیر من زیاد قوی نیست این بچه هر دو ساعت شیر میخواد و این خیلی اذیت کننده است.

سوال من اینه که من الان دقیقا مثل شما دوتا میان وعده و یه وعده کمکی میدم. یعنی حدود ۱۰ -۱۱ صبح میوه میدم، بعدش حدودای ۱ نهار میدم و مجدد حدود ۴ بعدازظهر فرنی با پوره میوه میدم البته فرنی رو شیرین نمیکنم و به جاش پوره می ریزم توش.

سوال من اینه که الان من دقیقا ۲۳ روز هست که کمکی رو شروع کردم و به اینجا رسیدم که سه وعده در روز میدم نکنه سریع رفته باشم جلو . نگرانم دخترم چیزیش بشه خدای نکرده

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار 🫶 ❌ شد دوتا چله منتظر اسامی قشنگتون هستم❌ تصم ...

سلام فاطمه جان یه دنیا ممنونم.

یا فاطمه زهرا خودش به زودی حاجت روات کنه و مامان بشی. ❤❤

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
وای بمیرم 😭 حدث زدم نیومدی بگی ایخدا کی تموم میشه این امتحانا ؟ خیلی‌ خیلی از خدا میخوام دلتو آر ...

خدا نکنه عزیزم همیشه سالم  و تندرست باشی 😍

ممنون بابت دعاهات و حس همدردیت 😍

دیگه کم اوردم اترین جون دیگه فکر نکنم باردار بشم الان ۴۰ سالمه 

تقدیرمون خدا اینطوری نوشته با خدا نمیشه جنگید 

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
نه عزیزم پسو یک بیماری خود ایمنی هست من ازین نوع بیماریا ندارم مشکل مربوط به بالا بودن ایمنی بدن هست ...

مثل من ازمایشم منفی شده و افت بتا نداشتم این ازمایش لازمه انجام بدم؟

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
سلام عزیزم . قربونت والا بد نیستم باید روحیه قوی باشه دیگه راستش تصمیم داشتم نرم دنبال درمان ولی خوب ...

سلام گلم ببخشید بلو مکس رو شما اصفهان کجا خریدی؟ چند وقت پیش دنبالش بودم نجستم میگفتن اسپریژن هست ب جاش 

مامان های عزیز و باتجربه، مهتاب جون، انا جون، سارا جون ، بهارک جون یه سوال دارم. چقدر در روز باید ب ...

سلام عزیزم

دوستان درست میگن خیلی کم داری بهش شیر میدی

شیر باید غذای اصلی باشه

خودت فکر میکنی کمه یا شیرت جون نداره؟

اگر شیرت کفاف نمیده بهداشت یا دکتر کودک با بررسی رشد  بهت میگه در کنار شیر مادر شیرخشک بهش بدی شیر برای رشد همه جوره بچه یکساله خیلی مهمه 

غذای کمکی اسمش روش هست *کمکی یعنی کودک با خوردنش مهارت بلعیدن جامدات و مزه ها رو تجربه میکنه 

اینستاگرام دکتر مینا صافی_ دکتر خدیجه ظریفی_ دکتر سیمین یزدی هایلات ها رو بخون خوب راهنمایی میکنه

اگر ویزیت انلاین خواستی دکتر سیمین یزدی خیلی مهربون و خوش اخلاقه

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
مثل من ازمایشم منفی شده و افت بتا نداشتم این ازمایش لازمه انجام بدم؟

عزیزم اگر سه بار ای وی اف کنی و منفی بشی یا اولش مثبت بشی ولی قبل از تشکیل قلب سقط کنی و به خون ریزی بیفتی این آزمایش لازمه.

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔