2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046394 بازدید | 684511 پست
سلام خانوما من دوباره رفتم تو سیکل تخمک کشی و انتقال🥺. بعد افت بتا که از انتقال قبلی داشتم آزمایش ا ...

نساجون این مدت تقویت هم کردین خودتون رو؟منکه نه،خیلیم ضعیف شدم،همش سرگیجه و ضعف دارم،دکتر سنتی هم گفت بدنت پوچه،داغونی،منم هنوز که هنوزه نرفتم پیش نقشینه،میگم اگه اینطور باشم حتما منفی میشم 

سلام عزیزم،خوبی؟چقدر جالب امروز خیلی تو فکرت بودم،الان پستتو دیدم،روبه راهی؟

سلام عزیزم . قربونت والا بد نیستم باید روحیه قوی باشه دیگه راستش تصمیم داشتم نرم دنبال درمان ولی خوب یه ۴ ماهی گذشت و منم ریکاوری شدم😄این مدت استراحت کردم و مکمل خوردیم خودم اوبوست خوردم و همسرم بلومکس. دیروز که نقشینه سونو کرد گفت چقدر وضعیت تخمدانا عالی شده . دیگه باید دوباره پانکچر بشم امیدوارم جنین بیشتر تشکیل بشه

از خودت چه خبر عزیزم چی کارا کردی اقدام نکردی برای ivf? 

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نساجون این مدت تقویت هم کردین خودتون رو؟منکه نه،خیلیم ضعیف شدم،همش سرگیجه و ضعف دارم،دکتر سنتی هم گف ...

آره عزیزم من بعد سقطم رفتم پیش دکتر زنان قدیمی ام چون مطب نقشینه دور و شلوغه منم چندبار باید سونو میشدم و بتا میدادم. ایشون قرص فرتیل اید و اوبوست رو معرفی کردن من اوبوست گرفتم برای همسرمم بلومکس داد گفت جدید ترین قرصه برای آقایون. درضمن گفت ازمایش ایمنی هم بده . 

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

سلام عزیزم . قربونت والا بد نیستم باید روحیه قوی باشه دیگه راستش تصمیم داشتم نرم دنبال درمان ولی خوب ...

خوب کردی عزیزم که رفتی،خداروشکر که وضعیتت بهتر شده،اونکه مثبت شدی اینم ان شاالله میشه و تا آخرش میری دیگه،دارو هارو عزیزم خودت گرفتی یا تجویزی بود؟

آره عزیزم من بعد سقطم رفتم پیش دکتر زنان قدیمی ام چون مطب نقشینه دور و شلوغه منم چندبار باید سونو می ...

کیه عزیزم دکترت؟منم اتفاقا به همین دلیل شلوغی رفتم پیش یه دکتر دیگه ولی خوب نبود رسیدگی نکرد اصلا

خوب کردی عزیزم که رفتی،خداروشکر که وضعیتت بهتر شده،اونکه مثبت شدی اینم ان شاالله میشه و تا آخرش میری ...

داروهای تقویتی که آزاده خودتم می تونی بگیری. فقط دکتر معرفی کرد

کیه عزیزم دکترت؟منم اتفاقا به همین دلیل شلوغی رفتم پیش یه دکتر دیگه ولی خوب نبود رسیدگی نکرد اصلا

دکتر نهال اعظمی هستن  جوان و باحوصله هستش. میخوای یه جلسه برو پیشش مشاوره. قبل انتقال و پانکچر هم حداقل ۶۰ روز تقویتی بخورین هر دوتون. 

مامان های عزیز و باتجربه، مهتاب جون، انا جون، سارا جون ، بهارک جون یه سوال دارم.

چقدر در روز باید به بچه آب بدیم؟ من از ۵ ماهگی دخترم غذا رو شروع کردم الان سه هفته است که غذا میدم. معمولا نهار و دو تا بین غذا (یکی صبح و یکی بعد از ظهر ) بهش شیر نمیدم.

مثلا امروز ساعت ۹ و نیم صبح شیر دادم و دیگه تا ۷ غروب بهش شیر ندادم. ساعت ۱ بعد از ظهر بهش نهار دادم و ساعت ۴ بعد از ظهر هم بهش فرنی با پوره گلابی دادم. این وسط هم ۲۰۰ میلی لیتر آب خورده. یعنی از ساعت یک بعد از ظهر تا ۶ غروب دخترم ۲۰۰ میلی لیتر آب رو خورده. حالا نگرانم که نکنه زیاد باشه و دچار مسمومیت بشه. البته آب خالی بهش نمیدم توی آب کمی آب سیب میریزم.

سلام عزیزم بعد دو هفته که رفتین قلبش معلوم شد ؟منم الان هفته سوم انتقالم است دکترم گفت بیا ولی من نر ...

فکرکنم به عدد بتا مربوط باشه

فعلاباید ساک دیده بشه.قلب مراحل بعدی هست

مامان های عزیز و باتجربه، مهتاب جون، انا جون، سارا جون ، بهارک جون یه سوال دارم. چقدر در روز باید ب ...

عزیزم طبقاون جدولی که تو کارت رشدش هست شروع کن.

هفته های اول فقط فرنی. بعد کم کم بیسکوییت مادر تو آب حل کن بده با یه ذره کره که یبوست نشه.

خیلی بهش شیر کم دادی. بچه بیشتر نیازش رو ازشیر مادر تامین میکنه و غذا به عنوان کمکی هست.

حتما حتما به پشت کارت رشدش توجه کن و طبق اون بده ت بچه اذیت نشه.حتی میوه ها رو هم گفته چه چیزی رو از چه ماهی شروع کنی