2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046156 بازدید | 684501 پست
نقشینه.تیناگراس تاکرولیموس و یه قرص دیگه

به منم تاکرولیموس داده همونه که تا روز ۱۵ سیکل باید بخوری؟ بعد انتقال گفته ادامه نده ؟ مثبت شدی باید سرم بزنی؟ به من دی پیردیامول  هم داده.

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

به منم تاکرولیموس داده همونه که تا روز ۱۵ سیکل باید بخوری؟ بعد انتقال گفته ادامه نده ؟ مثبت شدی باید ...

پونزده سیکل یعنی بعد از انتقال نخوریم دیگه؟به من گفته بیست روز قبل از انتقال شروع کن نگفت بعدش هم ادامه بدم یانه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پونزده سیکل یعنی بعد از انتقال نخوریم دیگه؟به من گفته بیست روز قبل از انتقال شروع کن نگفت بعدش هم اد ...

عجب... پس برای هر کی متفاوته دستورش.. واسه من از اول تا ۱۵ سیکله. نمی دونم بعد انتقال چی کار کنم روی جعبه اش نوشته دوران بارداری مصرفش ممنوعه. فکر کنم اثرش دو هفته می مونه تو بدن ایشالا مثبت شدی باید سریعا سرم بزنی. 

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

عجب... پس برای هر کی متفاوته دستورش.. واسه من از اول تا ۱۵ سیکله. نمی دونم بعد انتقال چی کار کنم روی ...

امپول داده تیناگراس.اون روز دکتر انگار گفت تو مایه های همون سرم هستش.سه تا داده باید دوتاش قبل انتقال بزنم یکیش بعدش.دعام کن جنینام هم حتما باید بلاست بشن

امپول داده تیناگراس.اون روز دکتر انگار گفت تو مایه های همون سرم هستش.سه تا داده باید دوتاش قبل انتقا ...

نگران نباش عزیزم ایشالا حتما بلاست میشن. اصلا استرس نداشته باشین . من با جنین کامپکت هم مثبت شدم. فقط تنش و استرس کارو خراب کرد.

من فردا میرم پیششون پس شاید لازم باشه امپولم تجویز کنن برام اون سری گفت اگه میخوای طبیعی اقدام کنی تا ۱۵ سیکلت بخور. که متاسفانه نتیجه نگرفتم پس ظاهرا روال داروها فرق می کنه تو انتقال.

نگران نباش عزیزم ایشالا حتما بلاست میشن. اصلا استرس نداشته باشین . من با جنین کامپکت هم مثبت شدم. فق ...

یعنی استرس باعث شد سقط کنی؟؟؟ممنون عزیز از دعای خیرت .دلم روشنه این دفعه مامان میشم

یعنی استرس باعث شد سقط کنی؟؟؟ممنون عزیز از دعای خیرت .دلم روشنه این دفعه مامان میشم

وقتی فهمیدم جنین هام بلاست نیستن و فقط دوتان ،  تا سه روز اول بعد انتقال گریه می کردم فقط!! بعدشم یه دعوای بدی با همسرم داشتم، واقعا مثبت شدم باعث تعجب بود . اما خوب رشد بتا مناسب نبود خیلی و در نهایت از دست رفت که بعدا متوجه شدم مشکل ایمنی انعقادی هم دارم. 

عزیز متاسفم.ان شالله این دفعه بسلامت میان بغلت.کی میری توی سیکل؟

از دیروز امپول هام شروع شده چهارشنبه سونو دارم و فکر کنم شنبه آینده پانکچر بشم.

ممنونم از دعای قشنگت ایشالا این سری خودتم حتما نتیجه می گیری. 🙏🥰

از دیروز امپول هام شروع شده چهارشنبه سونو دارم و فکر کنم شنبه آینده پانکچر بشم. ممنونم از دعای قشنگ ...

ان شالله بسلاااامتی.میگم من که فردا پانکچرمه چندم انتقالمه؟؟؟جنین باید بلاست بشه حتما....

ان شالله بسلاااامتی.میگم من که فردا پانکچرمه چندم انتقالمه؟؟؟جنین باید بلاست بشه حتما....

فعلا که جزء انتقال حساب نمیشه. از روزی که جنین ها به اصطلاح کاشت میشن باید حساب کنی.

ولی حدودا هفته دوم بارداری هستی😄 

عزیزم من اصفهان هستم و دکترم الهام نقشینه هستن ایشونم کلا اعتقادی به آزمایشات ایمنی ندارن...حداقل تا ...

سلام عزیزم،خوبی؟چقدر جالب امروز خیلی تو فکرت بودم،الان پستتو دیدم،روبه راهی؟

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار 🫶 ❌ شد دوتا چله منتظر اسامی قشنگتون هستم❌ تصم ...

عزیزم قشنگم ممنون انشاالله بهترین ها برات رقم بخوره جونم 🙏🙏🙏😍

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
نه گلم میگم تاریخ انتقالم کی میشه؟    

اها 🤣🤣🙈

۴روز بعد از پانکچر برای من بود.