2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046261 بازدید | 684508 پست
خدایا چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار 🫶 ❌ شد دوتا چله منتظر اسامی قشنگتون هستم❌ تصم ...

درکنارش من هم التماس دعا دارم🌸🙏🌱

هرچه دلم خواست نه آن می‌شود/ هرچه خدا خواست همان می‌شود ، الّلهم صلّعلی محمدوآل محمدوعجّل فرجهم❤
سلام عزیزم به سلامتی هفته چندی ؟ تاریخ داد بهت ؟ 

امروز سی و شش هفته و۶ روزم،شنبه دیگه تاریخ ر مشخص میکنن.دیروز دکتر بودم گفتن یک تادوهفته دیگه 

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

والا چی بگم منم کلی هزینه ازمایشم شد آخرش گفت وقتی باردار شدی باید انوکسا و فولیک ۵ استفاده کنی ،، & ...

ها ببین والا ما اسیر شدیم احتمالا اون mth اون مشکل داره.  الان جای فولیک برا اوم مسله کوالی فول میدن طوطیا گفت.  من قبلن متیل فولات میخوردم پیدا نیست ولی

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
آناشید جان دوز آنوکسایی که تجویز میشه مهمه 

اره اینم هست چیبگم والا 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
عزیزم الان فصل انار هم برای کم خونی خوبه هم خونرسانی چون خون رو صاف میکنه حسابی بخور

مرسی گلم اره اوندفعه خوندم پیامتو اتفاقا گفتم اومد بخورم ممنون خوشگلم

سلام خانوما من دوباره رفتم تو سیکل تخمک کشی و انتقال🥺. بعد افت بتا که از انتقال قبلی داشتم آزمایش ا ...

نسا جون کدوم شهری.  همون پردینوزول و سزم ای وی جی، یااینتر لاپید میدن.   پدینوزول اول زیاد میدن بعد روزی دوتا میشه.  نگران نباش ازمایشات ایمنی مشکل داشته؟  دوستم ایمنی خیلی مشکل داشت سرمم نزد با همون پردینوزول جواب گرفت. 

عزیزم آزمایش ایمنیت مشکل داشت ؟مدبوط به همون پسوریازیس یعنی؟من ازمایش دادم دوتا ایتم آی جی جی و آی ج ...

چرا بری پس اون زمان 

سلام عزیزم مرکز به من گفت مثبت شدی دوهفته بعد بیا داروها رو هم به همون روال ادامه بده

عزیزم بعد دو هفته که رفتید قلب جنین دیده شد؟ من بار اول انتقالم قلبش تشکیل نشد خیلی استرس دارم دوباره تکرار نشه

😘😘😘 فداتشم مهربونم اسم شمارو هم وارد کردم♥️ انشالله بهترین ها برات رقم بخوره 

ی دنیا ممنون انشالله برا شماهم سراسر خیر باشه🌹🌹🌹

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍
ها ببین والا ما اسیر شدیم احتمالا اون mth اون مشکل داره.  الان جای فولیک برا اوم مسله کوالی فول ...

به من هم کوالی فول دادن یادم رفت بگم هماتولوژی به من گفته فولیک ۵ باید بخوری دفعه بعدش که رفتم گفتم بهم گفتن اونایی که باید فولیک ۵ بخورن همونو بخورن چون کوالی فول دزش برای ما کمه مناسب فولیک ۱ هست