2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046384 بازدید | 684510 پست
بگوعزیزم

سسلام عزیزم خوبی �ه سوال کردم دیشب از بچه‌ها هیچ کدوم جواب ندادن اگه شما می‌دونین جواب بدین من از من از موعد پریودم گذشته و اینکه دیروز یک مقدار ترشح دیدم که یه قطره خون توش بود و یه ذره رگه‌های خونی و یه ذره ترشح به رنگ صورتی دیگه بعد اون باز قطع شد هیچی ندیدم

نگران شدم ب نظرتون کیست بوده دفع شده؟!

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
سسلام عزیزم خوبی �ه سوال کردم دیشب از بچه‌ها هیچ کدوم جواب ندادن اگه شما می‌دونین جواب بدین من از من ...

عزیزم واقعا معلوم نمیکنه خب احتمال بارداری هست وقتی موعدتو رد کردی چرا خودتو اذیت میکنی یه بی بی چک بزن خودتو خلاص کن انشالا مثبت شد شیاف بزنی یه بار سهل انگاری نکرده باشی مخصوصا ماها که انقد اذیت شدیم

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم واقعا معلوم نمیکنه خب احتمال بارداری هست وقتی موعدتو رد کردی چرا خودتو اذیت میکنی یه بی بی چک ...

مرسی قربونت برم جواب دادی

حال روحیم خیلی بده اسباب کشی دارم صاحب خونه جوابم کرده خونم هنوز آماده نیست

این اتفاقم برام افتاده

سلام به همگی خانما اگر خدا قبول کنه میخام برای چهل نفر دعای نادعلی بخونم انشاالله که به حرمت امام ...

انشالله این دعاها خیر و برکت بشه بیاد تو زندگیت

الهی و ربی من لی غیرک / به امید مادر شدن
سسلام عزیزم خوبی �ه سوال کردم دیشب از بچه‌ها هیچ کدوم جواب ندادن اگه شما می‌دونین جواب بدین من از من ...

نگار جان 

دوستمون درست میگن یا ازمایش بده یا بیبی بزن

اینطوری که با ترشح داشتن چیزی ثابت نمیشه

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
نگار جان  دوستمون درست میگن یا ازمایش بده یا بیبی بزن اینطوری که با ترشح داشتن چیزی ثابت نمیش ...

اره گلم می‌دونم باید آزمایش بدم

همش احساسم اینه کیست بوده دفع شده دیروز

سلام .خوبین ؟خیلی وقت بود سایت سر نزده بودم .چقدر ناراحت شدم برای آلا جان 😔😔 چرا انقدر اذیت میشه ا ...

سلام عزیزم

متاسفانه alaae  همچنان درد داره که کم و زیاد میشه و بتاش پایینه ولی هنوز  صفر نشده 

یک دنیا ممنونم ازت سهیلا عزیز محبت کردی عزیزم♥️💙💛💚💜

سلام دوستان عزیز🌹

اینجا کسی از سی دی مارکرها چیزی میدونه دوستم آزمایش داده

خیلی نگرانه تا ببره به دکترش نشون بده زمان میبره میشه اگه کسی بلده بگه لطفا🙏

اره گلم می‌دونم باید آزمایش بدم همش احساسم اینه کیست بوده دفع شده دیروز

تا جایی که میدونم کیست که باترشح و  نقطه خون تایید یا دفع نمیشه

اگر تجربه مشابه داشتی خب شاید همون بوده

اگرم احتمال بارداری میدی بیبی بزن چون اسباب کشی داری ان شا الله مثبت بود کار سنگین نکنی 

ان شا اللهخونه هم ردیف میشه

عزیزم براتون دعای نادعلی خوندم انشاالله که حاجت روا بشین 

مرسی دورت بگردم

برام دعا کنید من این ماه میخام برم سیکل آی وی اف دعا کنید جنین های با کیفیت برام تشکیل شه

پروردگارا همانطور که شب را مایه آرامش قرار دادی،قرار دلهای بی قرار ما باش.........خدایا تنها امیدم توئییییییییییییییی

خانومایی که تجربه دارید منو راهنمایی کنید

من یبار یه دونه جنین بلاست برام تشکیل شد که موقع انتقال به قدری مثانم و زیر شکمم درد گرفت که انگار داشتم زایمان میکردم نتیجه؛ منفی شدم

ایندفعه پرگووریس نوشت زدم و سه تا جنین تشکیل شد و گفتن دوتاش خوبه یکیش بده همشونم تو یه نی هست میخام مهرانتقال بدم بنظرتون میگیره؟خیلی ناراحتم چون این بار آخریه که انتقال میدم

۱۱شهریور ۱۴۰۳ خدایا از تو ممنونم بخاطر جوجه هایی که توی دلم کاشتی خدایا من هنوزم به لطف و کرم تو اعتماد دارم دوستای خوبم برای من دعا کنید مهرانتقال جنین دارم و مطمئنم مثبت میشم برام دعا کنید خدا کمکم کنه و دوقلوهامو بتونم سلامت بدنیا بیارم.نفس مامان امیرعلی خوشگلم دخترو پسر گلم منوبابایی بعداز ۱۲سال منتظر اومدنتونیم مراقب همدیگه باشید🥰

[QUOTE=311709608]سلام خانوما وقتتون بخیر کسی میدونه این آزمایش چیه؟بعد سقط انجام دادم[/QQUO 

خدا پدر دکترت ر بیامرزه، برات آزمایشهای تکمیلی انعقادی ر نوشته نامعلوم سه دلیل سقطت چی بوده.

عکس ریزه من نمیتونم جوابش ر بخونم

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
خانومایی که تجربه دارید منو راهنمایی کنید من یبار یه دونه جنین بلاست برام تشکیل شد که موقع انتقال ب ...

ان شاالله میگیره،خدا فقط باید بخواد

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.