2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046258 بازدید | 684508 پست
سلام فاطمه جان خوبی چ خبر چیکار میکنی کدوم مرحله ای من دیروز پانکچر شدم مثل دفعه قبل نیستم دردم زیا ...

سلام عزییییزم. ببین کی اینجاس😍😍 خوبی؟ خیلی وقته نیستی دختر.

ای جانم خوب بود وضع تخمکا و... شاید زیاد تخمک داشتی. سفیده تخم مرغ آبپز خیییلی بخور روزی ۵-۶ تا بخور . چیزای شور مث خیار شور و دوغ شور هم بخور. دارویی چیزی نداده دکتر؟

تو جهاد انجام دادی؟ ان شاالله پر خیر و برکت باشه برات و جنین های تپل مپل تشکیل بشه و با همون اولی مامان بشی😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام دوستان لطفاااااا هرکی میتونه کمکم کنه.من فرداسوم پریوده و دارم میرم برای پانکچر سوم.این سری دکت ...

سلام عزیزم. انتقالت بستگی داره به وضع رحم و اینکه هایپر بشی یا نه. کاش با دکترت مشورت بکنی.

من تو پانکچر اولم قرار بود فرش انتقال بدم ولی با وجود اینکه تخمکام زیاد نبود هایپر شدم و درد و خونریزی و..‌ برا همین موند یکی دو ماه بعد. ان شالله بهترین نتیجه رو بگیری

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام  سرم چي؟

عزیزم سرم آی وی آی جی برای مشکل ایمنی

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام.یه سوال دارن خانوما،خدا خیرتون بده کسی می دونه کمکم کنه،من همیشه تزریق زیرجلدی رو اطراف ناف می ...

دور ناف باید بزنی دیگه درسته ، من ۹ ماه انوکسا تزريق کردم از این ۹ ماه ۷ ماهشو دور ناف زدم ۲ ماه آخر به بازو البته گفتن به ران هم میشه زد برای من دور ناف دردش کمتر بود

سلام.یه سوال دارن خانوما،خدا خیرتون بده کسی می دونه کمکم کنه،من همیشه تزریق زیرجلدی رو اطراف ناف می ...

نه عزیزم مشکلی نیست.... 

فقط اگه چربی داری یعنی شکمت بزرگه میتونی ۹۰ درجه بزنی.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

سلام.میشه اگه کسی تجربه داره کمکم کنه؟!من هنوز سونو نرفتم واسه همین کلا استرس دارم.با اینکه بتام خیلی خوب بالا رفته ولی چون اصلا علائم ندارم دلواپسم.کسی مثل من بوده؟!نه اینکه علائمم قطع شده باشه هااا کلا از اولش بی علامت بودم.خیلی کم کمردرد و گرفتگی زیر شکم و خیلی کم سینه درد داشتم که اونم بعضی وقتا دارم بعضی وقتا ندارم.میترسم واقعا الکی دلمو خوش کرده باشم و هیچی نباشه😔

اگه سونو میرفتم شاید یکم دلواپسیم کمتر می‌شد ولی اونم گفتن نرو میترسم برم و لکه بینی بیفتم و خودمو هیچوقت نبخشم😔بتایی که از ۶۰۰ تو ۴۸ ساعت ۷۸۰۰ ممکنه دیگه بالا نره یا افت کنه؟!

والا اون موقع زیاد با سایت ها آشنایی زیادی نداشتم و چون اطلاعاتی درمورد بقیه نداشتم هیچ استرسی هم ند ...

ممنون عزیزم 

حاجت روا بشی 😘😗

اره باید به دکتر اعتماد کرد که این روزها راحتتر بگذره 

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
سلام.میشه اگه کسی تجربه داره کمکم کنه؟!من هنوز سونو نرفتم واسه همین کلا استرس دارم.با اینکه بتام خیل ...

عزیزم منم یه ذره علائم نداشتم اصلا نگران نباش

«رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ»