2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046273 بازدید | 684508 پست
وایی چرااینجوری شده!پس میگن دارو تاثیر نداره انگار درسته

والا نمیدونم یعنی آنقدر اعصابم خرده من دو بسته اوابوست فقط استفاده کردم برای کیفیت دارو هم که گونال خارجی زدم آخه چندتا پانکچر قبلیمم همین بود ،میگن به سنه دقيقا روز تخمک کشی دوتا خانم دیگه همسن من بودن یکی ۱۵ تا یکی ۱۱ تا تخمک داشت امروز هر کدومشون فقط دو سه تا از تخمکاشون جنین نسده بود باقی همش جنین بود ،من هربار هم تخمکام کم میشه هم جنینام وقتی هم علتشو از دکتر میپرسم جواب درست نمیده اصلا جواب نمیدن ذخیرمم که معمولیه خیلی پایین نیست که دلیلش این باشه والا موندم بخدا یعنی نمیدونم دیگه چکار کنم غرهای همسرمم یه طرف البته هنوز خبر نداره فکر کنم بفهمه اعصاب خرد منو خردتر کنه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

امکان داره بمنم بدن؟؟ذخیرم ۳.۱۴ هست

بلاخره حتما برای ای وی اف باید بهتون امپول تحریک بدن ،،، حالا بدن بعضی ها به داروهای ایرانی مثل سینال اف خوب جواب میده همونو میدن که هزینشم مناسبه بعصی ها مثل من تو پانکچر اولم بدنم به سینال جواب نداد خارجیشو که گونال هست دادن که البته با اونم وضعم اینطوری شده همه چی بستگی به بدن شما و نظر دکترتونه

❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ ۱۴۰۰ صلوات به نیت سلامتی امام زمان  و دعا برای سلامتی سحربانو۶۸ ...

سلام .خوبین ؟خیلی وقت بود سایت سر نزده بودم .چقدر ناراحت شدم برای آلا جان 😔😔 چرا انقدر اذیت میشه این دخترمون😔😔.الان ازش خبر ندارین در چه وضعیتیه؟ متوجه شدم سحر جان هم به سلامتی بچه ها رو بدنیا آوردن ولی خودش حالش خوب نیست ؟ خبر جدیدی ازش دارین؟

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
تقویتی اوابوست داد و بکمپلکس ،،، آخه همش این دکترا میگن ایراد از کیفیت تخمکه  و همسرم مشکل ندار ...

بچه اولتون ای وی اف بود؟

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭