2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046493 بازدید | 684518 پست
چقدر اخه تو مهربونی،همیشه وقتی بهت فکر میکنم ،قلبم بهم میگه خدا هدیه خوبی برات کنار گذاشته ،که ایشال ...

🥹🫂 ممنون عزیز دلم انشالله همیشه دلت شاد و لبت خندون باشه ♥️

فقط 25 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

منم پریود دومم بعد پانکچر نزدیک به دوماه تاخیر داشت 

خدا کمکمون کنه. به راحتی میگن برو بکار .انگار نهال  که بذاری تو خاک رشد کنه.آدم تا واردش نشه متوجه نمیشه چقدر راه سختیه.

شما یه بچه داری؟ برای دومی اقدامی؟

اولی هم با آی وی اف بود؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نبات حورا دوتا حمیده وپاشا یدونه  بله همون هلوسارا.النا دومیش بیست روز دیگه دنیا میاد.دخملی م ...

وای عزییییییزم خداروشکر 😍🤤

چقدر خوشحال شدم

انشالله به زودی نصیب خودت قشنگم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

دکتر به من سفکسیم میداد حالت که توبشد حتما یه ویزیت برو.احتمالا بهت یه سری مکمل میده که تو این دوما ...

مممنونم عزيزم، اتفاقا مشکل انعقادی دارم دکتر هماتولوژی دستور داده به محض شروع بارداری آسپرین و انوکسا استفاده بشه

دکتر به من سفکسیم میداد حالت که توبشد حتما یه ویزیت برو.احتمالا بهت یه سری مکمل میده که تو این دوما ...

میدونید خود داروهای انتقال عموما چیه   و چند وقت دامه داره ؟؟ مثلا مثل داروهای پانکچر امپول هم    تو سیکل انتقال هست ؟

مممنونم عزيزم، اتفاقا مشکل انعقادی دارم دکتر هماتولوژی دستور داده به محض شروع بارداری آسپرین و انوکس ...

ولی من از قبلش استفاده میکردم آسپرین رو با اینکه مشکل انعقادی ندارم.فکر کنم حدود ۱ماه قبل حالا یه خورده بالا پایین.

انوکسا هم چند روز به انتقال

عزیزم اگر مشکل انعقادی داری خون رسانی خوبی به جنین نمیشه که بارداری اتفاق بیوفته

به نظرم به دکتر یادآوری کن که قبلش استفاده کنی بهتره

میدونید خود داروهای انتقال عموما چیه   و چند وقت دامه داره ؟؟ مثلا مثل داروهای پانکچر امپول هم ...

برای من اینجور بور

یه عادت قبل از انتقال ال دی داد که از سوم عادت خوردم وقتی پریود شدم از سوم سیکل انتقال استرادیول شروع شد روزی ۳تا. بعدش رفتم برای ضخامت که گفت خوب البته من لوبیا سبز هم خوردم برای ضخامت.وقتی تاکیدکرد تاریخ انتقال رو گفت. از ۴ روز به انتقال آمپول پروژسترون وشیاف پروژسترون و انوکسا شروع شد

مکمل هام هم ادامه داشت.اینا هست تا زمانی که بارداری اتفاق بیوفته بعد دکتر کم کم کمش میکنه و قطع 

حتما آزمایش ویتامین دی بده که خیلی موثر

آب زیاد بخور .انار و آب انار زیاد بخور. مخصوصا که مشکل انعقادی داری

سلام دوستان من امروز روز شانزدهم انتقال جنین بود ازمایش دادم مثبت شد انشاالله قسمت همه کسانی که اولا ...

مبارک مبارک چ حالی میده ایشالله ک سالم باشین جفتتون

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
سلام عزیز دلم خوبی چ خبر؟!

سلاااااام نگار جون خوبی عزیزم 😍

منم خوبم خداروشکر ۴ روزه میرم سرکار 

ماهی ۴ تومان بهم میدن صندقدار هایپرمارکتم

بیشتر هدفم سرگرم شدن بود و نمونم خونه ک فکرو خیال کنم

دکتر دیگه نمیرم 

دارم اقدام طبیعی میکنم خخخ

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلام عزیزم حال الا چطوره بهتره؟! @alaae    

سلام عزیزم

همونطوریه بنده خدا درد داره

فعلا خونه هست تا فردا بتا بده ان شا الله پایین بیاد و کار به عمل نکشه

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
سلام عزیزم همونطوریه بنده خدا درد داره فعلا خونه هست تا فردا بتا بده ان شا الله پایین بیاد و کار ب ...

🥺 هر روز ایت الکرسی میخونم براش چنتا انشالله به عمل نکشه

خودت خوبی

1
5
10
15
20
25
30
35
40