2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046390 بازدید | 684511 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره آن تی هم همین بود برام توکل بخدا ناراحت نباش عزیزم درکت میکنم میدونم چقد سخته تو که ی بار باردار ...

مرسی گلم امیدوارم فعلا ک انتقال دادم و تستم منفی بودروز ۱۱فردا باید برم ازمایش۱۴روزم میشه برام دعا کن 🥺🙏

نموفق باشی عزیزم

چه ساعت های شیاف میزاشتی؟نمی ترسیدی پریود بشی ؟

من ای می ترسم بدون امپول پروژسترون پریود بشم دست خودم نیست ای فکرهای الکی میاد توی ذهنم 

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
مرسی عزیزم اخه من منظم نمیخورما ب من گفتن هر ۸ ساعت ولی بیشتر وقتا یادم میره هر موقع یادم میفته میخو ...

الان تو نت نگاه می کردم زده ممکنه بی نظمی پریود ایجاد کنه

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
مرسی گلم امیدوارم فعلا ک انتقال دادم و تستم منفی بودروز ۱۱فردا باید برم ازمایش۱۴روزم میشه برام دعا ک ...

من روز یازده یکم لکه بینی داشتم انشالا که مثبت میشی استرس نده به خودت همه چی راه حل داره آخر راه نیست که خدا نکرده اگه نشد بازم میری نا امید نباش 

سلام.یه سوال دارن خانوما،خدا خیرتون بده کسی می دونه کمکم کنه،من همیشه تزریق زیرجلدی رو اطراف ناف می زنم.شکمم چربی داره ،به نظرتون مشکلی نداره ?مثلا انوکسا رو دور ناف بزنم?

چربی شکم تاثیری داره توی جذب دارو?

سلام.یه سوال دارن خانوما،خدا خیرتون بده کسی می دونه کمکم کنه،من همیشه تزریق زیرجلدی رو اطراف ناف می ...

من زیر دلم چربی داره به هیچ وجه اونجا نمیزدم چون دردش بیشتر میشد

سمت چپ و راست ناف م میزدم

فکرکنم جذب میشه.اگر نمیشد که نمیدادن

من دیدم کسانی رو که چاق بودن و به دلایلی به جز آی وی اف زدن

حالا از دکترت بپرس شاید بگه توی ران بزنی

ولی بهترین جا برای جذب دورناف هست

الان تو نت نگاه می کردم زده ممکنه بی نظمی پریود ایجاد کنه

سلام فاطمه جان خوبی چ خبر چیکار میکنی کدوم مرحله ای

من دیروز پانکچر شدم مثل دفعه قبل نیستم دردم زیاده

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵

سلام دوستان لطفاااااا هرکی میتونه کمکم کنه.من فرداسوم پریوده و دارم میرم برای پانکچر سوم.این سری دکتر ایمنی دارو داده و گفته پونزده بیست روز قبل از انتقال شروع کن.بعد من الان باید شروع کنم دیگه یا کلا انتقال رو میذارن برای ماه بعد؟؟؟؟؟

خداروشکر طول سرویکست خوب بوده این هفته که رفتی انومالی بازم طول سرویکس اندازه بگیر نگران نباش انشالا ...

قربونت برم من،ایشالا همه چیز برامون خوب پیش بره

«رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ»
چه ساعت های شیاف میزاشتی؟نمی ترسیدی پریود بشی ؟ من ای می ترسم بدون امپول پروژسترون پریود بشم دست خو ...

والا اون موقع زیاد با سایت ها آشنایی زیادی نداشتم و چون اطلاعاتی درمورد بقیه نداشتم هیچ استرسی هم نداشتم اتفاقا با امپول مشکل داشتم چون دوره کرونا باردار بودم و شاغل هم بودم برام مشکل بود برم تزریقات ولی شیاف تو خونه راحت بودم ،،،

به من گفته بودن ۱۲ ساعت یکبار منم یکیو اول صبح نیم ساعت قبل سرکار رفتن میزاشتم بعدی رو ۱۲ ساعت بعد که می‌شد غروب ،، خداروشکر پریود هم نشدم 

من هم انتقال منفی داشتم هم مثبت تو هر دو تا شیاف داشتم بنظرم یکم باید به دکترامون اعتماد کنیم وگرنه صرفا امپول داشتن یا نداشتن دلیل منفی شدن نیست