2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046493 بازدید | 684518 پست
سلام عزیزم . من چند ماه پشت هم خوردم ولی مشکلی نداشتم. شاید از موارد دیگه ای باشه. یا شایدم واکنش بد ...

مرسی عزیزم اخه من منظم نمیخورما ب من گفتن هر ۸ ساعت ولی بیشتر وقتا یادم میره هر موقع یادم میفته میخورما از اونم نیست؟

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار 🫶 ❌ شد دوتا چله منتظر اسامی قشنگتون هستم❌ تصم ...

فاطمه جان بی زحمت اسم منم وارد میکنی ، الهی حاجت روا باشی عزیزم 🙏🏻❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم. نه متاسفانه ندیدم. خوبم خدا رو شکر. یکی از جنین‌ها هفته ۷ از بین رفت ولی اونیکی خدا رو ش ...

مرسی منم خوبم منم یکی از جنینام رشد نکرد یکی موند من دو روز پیش رفتم غربالگری دوم خداروشکر مشکلی نداشت طول سرویکس وارینال 35 بود یکم نگرانم تا آخر کمتر نشه انشالا بری واسه غربالگری همه چی عالی باشه 

سلام دوسیا،خیلی به دعاتون محتاجم،دیروز ظهر یه کم ترشح قهوه‌ای دیدم،از بعدش یه دونه شیاف اضاف کردم،خد ...

سلام گلم رفتی انومالی؟طول سرویکس اندازه گرفتن ؟انشالا که موردی نیس به دکترت بگو شاید امپول اینا بده منم کمر درد دارم دراز میکشم بیشترم میشه 

فقط بیمارستان بودم سونو دادم دکترسونوگرافی گفت کلیه بچه ورم داره😔خیلی نگران اونم ،گفت به دنیا اومد ...

نگران نباش عزيزم درکت میکنم تو غربالگری انومالی به من گفتن کلیه جنین هردوتاش ورم دارن گفتن بعد تولد و ادرار کردن به احتمال زیاد از بین میره ،تو سه هفتگی بچه‌م سونو دادش یکی از کلیه ها برطرف شده بود یکی مونده بود سه ماه بعدش دوباره تکرار کردیم کلیه دوم هم خوب شده بود بعد اون گفتن هر شش ماه یکبار سونو یشه تا برگشت نداشته باشه خلاصه بعد از سه تا سونو پشت هم که اوکی بود دیگه گفتم سونو نمیخواد ،،

دوستان درد زیر شکم طبیعیه؟!دوبار تا حالا اینجوری شدم.یک بار همون اوایل که تستم مثبت شد تو خواب به ارگاسم رسیدم و درد شدیدی رو تا چند دقیقه احساس کردم.یکی هم امروز صبح یهویی چند دقیقه درد گرفت زیر شکمم.مدفوع کردم و دراز کشیدم بهتر شدم بعد چند دقیقه.لکه بینی هم ندارم

برا من وارینال گفت 35 نمیدونم چطوره 

عددش خوبه برا من ان تی ۴۵بود انومالی اومده بود پاین برا همین سرکلاژ میخاستم دکتر خنگم نکرد اگه عدد ان تی انومالی ثابت باشه یا نهایت دوسه تا بیاد پاین اشکال نداره 

سلام گلم رفتی انومالی؟طول سرویکس اندازه گرفتن ؟انشالا که موردی نیس به دکترت بگو شاید امپول اینا بده ...

سلام قشنگم،انومالی سه شنبه باید برم اما سه هفته پیش طول سرویکسم ۳۷ بود،یه پیام دادم فکر کنم شماره دست منشی هست گفت یه دونه شیاف اضاف کن،دعا کن چیزی نباشه،

کمردرد که داری فکر کنم طبیعی باشه به خاطر بزرگ شدن رحم هست

«رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ»
عددش خوبه برا من ان تی ۴۵بود انومالی اومده بود پاین برا همین سرکلاژ میخاستم دکتر خنگم نکرد اگه عدد ا ...

اره آن تی هم همین بود برام توکل بخدا ناراحت نباش عزیزم درکت میکنم میدونم چقد سخته تو که ی بار باردار شدی حتما بازم میشی و دیگه این اتفاق نمیوفته سرکلاژت میکنن

سلام قشنگم،انومالی سه شنبه باید برم اما سه هفته پیش طول سرویکسم ۳۷ بود،یه پیام دادم فکر کنم شماره دس ...

خداروشکر طول سرویکست خوب بوده این هفته که رفتی انومالی بازم طول سرویکس اندازه بگیر نگران نباش انشالا طوری نیست آره کمر درد من از اول دارم بعضی وقتا خوب میشه بعضی وقتا شروع میشه انشالا همگی به سلامت از این دوران بگذریم