2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046493 بازدید | 684518 پست
خودت چیکار میکنی گل پسرت نیومد؟انگاری جاش خوبه ها  قربون تحملت برم من که آخریا داشتم میمردم😅

خدارو شکر خوبم ،هفته پیش بود ،ببخشید اسهال استفراغ گرفتم نزدیک بود زایمان زودرس کنم، اتقباضات زایمان شروع شده بود میگرفت ول میکرد ،دکتر گفت به خاطر اسهال استفراغ بهت فشار اومده دردهات شروع شده ،برام سرم و آمپول نوشت ۴ ساعت بستری شدم گفت اگه دردهات کم نشد سزارینت میکنم که دیگه بعد از  سرم دردهام کم شد مرخص شدم ،۲ روز بعدش دوباره کل شکمم سفت شده بود و شب قبلش هم ببخشید اسهال داشتم دوباره رفتم سرم زدن ولی چون درد نداشتم اومدم خونه خلاصه که الان خوبم ،۸ مهر تاریخ سزارین زده برام دکتر 

خودت چیکار میکنی گل پسرت نیومد؟انگاری جاش خوبه ها  قربون تحملت برم من که آخریا داشتم میمردم😅

فقط بیمارستان بودم سونو دادم دکترسونوگرافی گفت کلیه بچه ورم داره😔خیلی نگران اونم ،گفت به دنیا اومد یک ماهگی باید ببریدش سونو ،توی سونوهای قبلی هیچ وقت مشکلی نبود ایندفعه اینو گفتن خیلی ریختم به هم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام فاطمه جون عزیز دلم خیلی برای سحر جون دعا کن ایشاله زودتر بیاد بالای سر دختراش لطفک هنوز خونریزی ...

خیلی ناراحت شدم انشاالله سلامتی کامل 

دکترا چی میگن دکتر خودش چی میگه خیلی سخته 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
خدارو شکر خوبم ،هفته پیش بود ،ببخشید اسهال استفراغ گرفتم نزدیک بود زایمان زودرس کنم، اتقباضات زایمان ...

انشاالله بسلامتی فارغ بشی عزیزم 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

سلام دوسیا،خیلی به دعاتون محتاجم،دیروز ظهر یه کم ترشح قهوه‌ای دیدم،از بعدش یه دونه شیاف اضاف کردم،خداروشکر تا الان دیگه اصلا ندیدم،کسی تجربه ای داره؟هفته هجده هستم

«رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ»