2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046589 بازدید | 684530 پست
سلام دوستم به سلامتی انشااله لایق باشم دعا گوتم دوستم خودتم به هیچی فکر نکن نه به روز آخر نه نتیجه ...

ممنونم عزیزم 😍😘

الهی زود حاجت روا بشی  الهی امین

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام انءشاالله که مثبت میشین دوست عزیز  منم دیروز دوتا جنین سه روزه انتقال دادم البته فرش بودم ...

الهی امین

ان شاالله شما هم مثبت بشین الهی امین 

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
سلام عزیزان  دیروز ۲ تا جنین انتقال دادم با دل های  پاکتون برای بنده ب حقیر دعا کنید که ه ...

سلام بسلامتی عزیزم فقط استرس نداشته باش خودتو سرگرم کن و به چیزی هم فکر نکن امیدوارم ۱۳روز دیگه با خبر خوش بیاین

ای بابا اگه شانس داشتم که مثل همه مردم طبیعی باردار میشدم  امروز بعد۴۸ ساعت تکرار کردم بتا افت ...

ای وای من

شاید جنین ضعیف بوده،شایدم مشکل ایمنی انعادیه

حتما اینا رو چک کن عزیزم

گاهی وقتا با خودم میگم صلاح خدا چیه که به یکی با کوچیکترین اراده بچه میده به ماها هم اینجوری

تمام بدنامون از آمپولا سوراخ سوراخ

عوارض پشت عوارض

نمیدونم والا ،بازم خداروشکر که ناامیدمون نمیکنه

سلام دوستم رفتین تو سیکل؟؟؟ ویتامین ای و دی و امگا ۳ و کیوتن و ژل رویال و اوابوست و فرتیل اید همشون ...

ممنون عزیزم متاسفانه کیست داشتم کنسل شد.بنظرم بخاطر اووبوست هستش چندماهه الان میخورم.بنظرت یه روز درمیون بخورم ایراد داره

تو انتقال آخرین باری ک سونو شدم ۸/۱ شده بود. ۴ تای دیگه هم به لطف خدا بارداری طبیعی بودن که دیگه تو ...

ضخامتتون ک خوب بودش

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
چشم یادم اومد حتما بله روغن مالی کن گرمیم زیاد بخور من همیشه برنجمو یا شوید میزدم یا زعفرون همیشم چا ...

پروانه جون کنسل شد افتاد ماه بعد متاسفانه کیست داشتم.فک کنم بخاطر اووبوست باشه.

چشم یادم اومد حتما بله روغن مالی کن گرمیم زیاد بخور من همیشه برنجمو یا شوید میزدم یا زعفرون همیشم چا ...

پروانه جان اینجا خیلی هزینه هاش زیاد روز تخمککشی به یه خانم که تعیین بود گفتن ۵۰باخودت داشته باش.هزینه انتقال هم میگ قبلا ۱۵گرفتن از ماه پیش شده ۱۸.

رویان میگن کمتره به شوهرم میگم بریم اونجا میگ دوره

هر جلسه دویست به بالاست، معمولا دوازده جلسه باید بری توی پاکیت،  جلساتت به تشخیص دکتر فیزیوتراپ ...

ممنون گلم از جوابت

الو سلام ببخشید منزل خداست؟*منم همون مزاحمی که اتفاقا اشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شما که گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به ما رسید باز حساب بنده ها جداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*اخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم و شفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیمهاست*الو منو ببخش اگه باز مزاحمت شدم *دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست.
باید زنگ بزنی مراکز فیزیو تراپی تا ببینی کدوم دارن  فکرکنم یه ده جلسه ای بخواد هزینه هم آزاد ...

فدات گلم

الو سلام ببخشید منزل خداست؟*منم همون مزاحمی که اتفاقا اشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شما که گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به ما رسید باز حساب بنده ها جداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*اخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم و شفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیمهاست*الو منو ببخش اگه باز مزاحمت شدم *دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست.