2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046591 بازدید | 684530 پست
مرسی عزیزم اره واسه همین این دوسال انتقال ندادم ازمایشات کامل دادم مشکل ایمنی و انعقادی دارم و همس ...

قبل انتقال فقط پردنیزولون...بعد مثبت شدن پردنیزولون و سرم

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
سلام دوستان  همگی انشااله خوب باشین من بعد از اینکه دوشنبه هفته قبل منفی شد انتقالم ،دیروز پر ...

الهی عزیییزم. منم انتقال دومم اینجوری شدم خییییییلی دردش وحشتناک بود . ولی اولی و سومی مشکلی نداشتم. تازه سومی مثبت هم شده بودم برا همین فک نکنم ربطی ب جنین داشته باشه

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان ،سوال اینکه اگه مثلا تو سونو ۶ تا فولیکول داشته باشیم یعنی حداکثر ۶ تا تخمک داریم یا شاید موقع تخمک کشی بیشتر بشه ؟؟؟ یعنی به ازای یک فولیکول حداکثر یک تخمک هست یا نه ؟؟؟

و اینکه به من گفتن اسم سیکل پانکچرم انترال یا یه چیزی شبیه اینه تلفظشونو سريع گفتن درست متوجه نشدم کسی میدونه یعنی چی ؟ تا حالا اینطوری پانکچر نشدم

امروز برام امپول سیتروتاید شروع کردن این امپول هم اولین باره دارم

والا استراحتم فقط براخوردن میرم کنار میز اکثرا روتختم...دردا اذیتم میکنه بافشارم 

عزیزم سحر بانو بنده خدا میگفت حتی غذا هم خوابیده میخورم و عذر میخوام لگن اسنفاده میکرد بجای سرویس. زیر باسن هم بلندتر میکرد تا بچه بالا کشیده بشه. انشاالله در بهترین حالت ممکنه زایمان میکنی. 

بالا میره انشاالله استرس نداشته باش که برای فندقت خوب نیستاا

ای بابا اگه شانس داشتم که مثل همه مردم طبیعی باردار میشدم 

امروز بعد۴۸ ساعت تکرار کردم بتا افت کرد از ۱۲۷ امده ۹۷ همراه لکه بینی شدید ینی سقط و تمام

سلام دوستان ،سوال اینکه اگه مثلا تو سونو ۶ تا فولیکول داشته باشیم یعنی حداکثر ۶ تا تخمک داریم یا شای ...

عزیزم برای من وقتی سونو میکرد میشمردم یا ۷تا بود یا ۹تا.از یادم رفته. ولی بعداز عمل گفت ۱۶تا تخمک که ۱۴تاش جنین شد

آره خوب گفتی منم همینم تازه همش احساس خستگی دارم نمیتونم زیاد کارکنم فکرکنم اینا مربوط میشه به این ...

اره الان روزی یه پنجاه میخورم سر خود، ولی حتما برو دکتر علایمتو بگو 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
درسته همیشه دیگه باید بخوریم؟؟

ازمایش بده هر سری 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
۳۶ سالمه یه بار گاندی تخمک کشی کردم بقیه تو این سینا

عه، گاندی که خوبه دکترت کیبود اونجا نصرم قبلن اونجا بود 

سلام خانوما این فیزیوتراپی رحم که میگین چجوریه و ازکی تا کی باید انجام بشه و هر جلسه هزینش چقدره

هر جلسه دویست به بالاست، معمولا دوازده جلسه باید بری توی پاکیت،  جلساتت به تشخیص دکتر فیزیوتراپت یه روز درمیون یا هفته ای دوبار

عزیزم برای من وقتی سونو میکرد میشمردم یا ۷تا بود یا ۹تا.از یادم رفته. ولی بعداز عمل گفت ۱۶تا تخمک که ...

منم این صحبت شما رو از چند نفر دیگه چند سال پیش شنیده بودم ولی دقیق یادم نبود ،پس ممکنه بیشتر بشه ،ممنونم از پاسختون

سلام دوستان من سال ۴۰۰ پانکچر شدم هنوز انتقال ندادم چون مشکلم سقط مکرر هست..  اینجا کسی با م ...

چرا انتقال ندادی  

رویان دفعه اول به دلیل کم بودن پروژسترون خونریزی کردم روز ۸انتقال دراصل دفعه اولم بود انتقالم تا رو ...

از کجا فهمیدی پروژسترون کمبود داری