2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046595 بازدید | 684530 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آخه مگه اینجوری نیست که بلاست زودتر لانه گزینی میکنه و زودتر بتا بالا میره؟

فکر نکنم

برای منم بلاست بود گرید آ ولی بتا زیر۱۰ بود

که آزمایشگاه گفت برای طبیعی منفی هست ولی چون آی وی اف هست مثبت محسوب میشه 

فاطمه و پروانه و هورا ....منو برا پانگچر راهنمایی کنین چکاراکنم تخمکهای خوبی داشته باشم.

عزیزم من این پیام تو تایپ دیگه لی کپی کرده بودم برای شما هم می زارم ان شاالله ب درد بخوره

برای تقویت تخمک:

مصرف روزانه قرص فرتیل اید یا اووبوست،روزی ۱ استکان عرق رازیانه،امگا۳،ویتامین E،مصرف روزانه ردکیوتن،قرص dhea ۲۵ یا ۵۰،سلن پلاس،پرگناکر بیفور کانسپشن

ریلکس بودن و سبک زندگی سالم (تغذیه سالم،پیاده روی روزانه)،prp تخمدان،مصرف گرمیجات (عسل و سیاه دانه(معجون دوسین)و ...) و حذف سردیجات.

قرص dhea(دها) و کیوتن از داروهای اصلی درمان ذخیره تخمدان پایین و بهبود کیفیت تخمک هستن ،همچنین سلن پلاس و پرگناکر هم رو این مشکل تاثیر مثبت دارن،بعضی از متخصصان زنان با جواب ازمایش دها و تستوسترون برای بیماران ذخیره تخمدان پایین قرص دها ۲۵ یا ۵۰ تجویز میکنن یه سری هم حتی بدون ازمایش،دوز ۲۵ ،۳ بار در روز به مدت ۲ تا ۳ ماه و دوز ۵۰ رو روزی ۱ عدد ۲ تا ۳ ماه ،ولی بازم دستور مصرفش بستگی به پزشک داره حتی بعصیا شاید بگن تا ۴۰،۵۰ روز مصرف بشه ،این قرص در زمان بارداری نباید اصلا مصرف بشه قبل آی وی اف یا اقدام برای بارداری طبیعی باید مصرف بشه.قرص دها Natrol مارک خوب و عالیه تو سایت های فروش وسایل ورزشی هم موجوده.مکمل دها خیلی مهمه تو تحقیقات مشخص شده کیفیت تخمک و جنین و همچنین موفقیت بارداری در کسانی که از دها استفاده کردن بیشتر از کسانی بود که مصرف نکرده بودن.

دوستان حتما حتما قبل انجام پانکچر و بخصوص انتقال ازمایش ایمنی و انعقادی رو بدین تا اگه مشکلی هس برطرف بشه و خیالتون راحت باشه و زودتر نتیجه بگیرین میتونین پیش پزشک ایمونولوژی خوب برین تا فاکتورهای مهم رو براتون بررسی کنه(سی دی مارکرها...)،یک سری از متخصص زنان حتی بدون انجام ازمایشات ایمنی و انعقادی بعد انتقال برای مریض هاشون مصرف این داروها رو تجویز میکنن: پردنیزولون نصف یا ۱ عدد  چند روز قبل انتقال یا از روز انتقال،آنوکساپارین و ویتامین ب کمپلکس و دی از روز انتقال،مصرف آسپرین از قبل انتقال تا بعد انتقال.

مسئله ایمنی از این لحاظ مهمه که بدن مادر جنین رو به عنوان عضو بیگانه نشناسه و پس نزنه و لانه گزینی صورت بگیره،مسئله انعقادی هم بخاطر اینکه به جنین خونرسانی خوب بشه و راحت بتونه تغذیه کنه.

بعد از انتقال استراحت نسبی لازمه نه مطلق ،تا خومرسانی به جنین هم بهتر انجام بشه و پزشکا توصیه میکنن بعد از چند روز استراحت نسبی ،خانم میتونه به کارای خودش مث سابق برسه فقط کار سنگین انجام نده  و بار سنگین بلند نکنه.

بعد از پانکچر رژیم پروتئینی استفاده کنین تخم مرغ پخته خوبه ،مصرف زیاد دوغ ،برای جلوگیری از یبوست بعد پانمچر و انتقال میتونبن شربت منیزیم هیدروکسید مصرف کنین.

کسانی که انتقالشون منفی میشه به دلایل زیادی بستگی داره ممکنه کیفیت جنین پایین باشه (،تخمک یا اسپرم ضعیف)ولی بوده بارداری با جنین ضعیف هم صورت گرفته، مشکل ایمنی ،انعقادی،ژنتیک،آنتی بادی فسفولیپید،نبودن پادتن محافظ جنین...

تو آزمایشگاه جنین با هر گریدی تشکیل شد زیاد خودتونو ناراحت نکنین بودن کسایی که جنینشون عالی و گرید a بود تست بارداریشون منفی شده ،همچنین بودن کسایی که با جنین گرید b و  c  باردار شدن ،ینی اینو میخوام بگم که امادگی بدنی و رحم مادر خیلی مهمه

عزیرم منم رویان رفتم با مشایخی بودم انتقال پنجم مثبت شدم خیلی راضی بودم البته ۴ بار قبلی رویان نبودم ...

وای عزیزم خداروشکر  لطف بزرگی کردی در حقم که نظرتو گفتی دلم کمی آروم گرفت با حرفت خدا نی نی تو برات حفظ کنه

سلام ،بین دکترای رویان دکتر مشایخی یکی از بهترینها هستن من خودم بیمارشان نبودم ولی با بیماراشون صحبت ...

مرسی عزیزم لطف کردی ان شاءالله  برای آخر مهر نوبت میگیرم الان مطب دارن من میخوام مطبش برم

قربون محبتت  الهی تا ایام فاطمیه حاجت روا بشی

مرسی مهتاب مهربونم 🫂♥️

نمیدونی چقدر حالم خوبه انگار هیچ مشکلی نه از قبل داشتم نه الان دارم 

ذهنم ، روحم آرومه

من یه شب که خیلی حالم بد بود یه تاپیک زدم که عنوانشم بد بود روم نمیشه. بگم اینجا

ولی یه عزیزی گروهش رو بهم معرفی کرد وارد شدم گفت چله داریمو اینا منم شرکت کردم

اصلا حالم عجیب عوض شد

فکر میکنم همین حالم خودش یه معجزه به حساب میاد 😍🤍

همش بخاطر دعاهای قشنگه توعه ممنونم ازت مهربونو قشنگ ترین دوست دنیا امیدوارم هیچوقت هیچوقت تو دلت غم نباشه

فقط 25 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

انشاالله حاجت روا بشی عزیزم

فدای محبتت عزیزدلم♥️

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

عزیزم برات دعای نادعلی خوندم انشاالله که به حاجتت برسی و به حرمت این روزهای عزیز طعم شیرین مادر شدن ...

🥹🫂

مهربونی خیلی قشنگه حسش قشنگ به طرف القا میشه

ممنون ازت انشالله بهترین ها برات رقم بخوره 🫶🙂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ممنوندعزیزم که برام حدیث کسا می‌خونی انشاالله اول از همه حاجت خودت و بعد هم حاجت بقیه گروه برآورده ب ...

الهی آمین یارب العالمین 🤲🧿

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خیلی لطف دارین ممنونم عزیزم 😍😘😗 همون شیاف استقاده می‌کنم ببینم تا بعد چی میشه    ...

عزیز دلم بدون تعارف گفتم چون من استفاده ای ندارم

1
5
10
15
20
25
30
35
40