2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046775 بازدید | 684548 پست
اره من شنیدم سنگین تر بعد اننتقال منفی.  ولی درد و نشنیدم به هر حال هورمون وارد شده طبیعی فکنم

دقیقا 

۱۷ روزه دوتا آمپول میزدم دیواره رحم ضخیم شده خیلی،باید به حالت اولیه برگرده دیگه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نتیجه گرفتید؟ دکترتون رو عوض کردید یا پیش همون دکتر تو مطبش رفتید؟ چون یه وقت دکتر دیگه یا حای دیگ ...

من جنین هام تموم شده بود.هم دیگه مرکز ناباروری نرفتم .هم دکترم ر عوض کردم و مطبش رفتم و نتیجه هم گرفتم 

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
والا استراحتم فقط براخوردن میرم کنار میز اکثرا روتختم...دردا اذیتم میکنه بافشارم  

عزیزم استراحت مطلق باش فقط برای دستشویی بلند شو و سریع بیا دراز بکش من ۵ ماهه غذا توی تخت میخورم نمازم توی تخت میخونم همش درازکشم شما هم این هفته های اخر سعی کن بیشتر رعایت کنی تا نی نی ایشاله بیشتر وزن بگیره حیفه این همه زحمت کشیدی زود به دنیا بیاد . برای سفت شدن و انقباض و درد مگه قرص نداده دکترت ؟ 

سلام دوستان من سال ۴۰۰ پانکچر شدم هنوز انتقال ندادم چون مشکلم سقط مکرر هست..  اینجا کسی با م ...

سلام

اول باید دلیل سقط مکررت معلوم شده.منم سقط مکرر بودم،اما دیگه آزمایشهای تکمیلی سقط مکرر ر دادم و معلوم شد مشکل انعقادی ( غلظت خون)و ایمنی دارم که باعث سقط میشه.

پس الکی جنین هات ر هدر نده !!!! اول دلیل سقطت ر دربیار بعد انتقال بده تاطبق مشکلت دارو بگیری و ان شاالله مثبت بشی و بچه به فضل خدا برات بمونه

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
عزیزم استراحت مطلق باش فقط برای دستشویی بلند شو و سریع بیا دراز بکش من ۵ ماهه غذا توی تخت میخورم نما ...

الهه جان تا الان چند کیلو اضافه کردین؟ من بااینکه نمیتونم غذابخورم پانزده تا شانزده کیلو اضافه کردم 😔میگن چون استراحت مطلقی اینطور شدی.

کاش لااقل به جای من بچه وزن می‌گرفت! موندم چطور بعد زایمان این وزن اضافه ر میخوام پایین بیارم 😁😔😔😔

عزیزم استراحت مطلق باش فقط برای دستشویی بلند شو و سریع بیا دراز بکش من ۵ ماهه غذا توی تخت میخورم نما ...

دکترم امپول پورلوتون ایرانی هفته ای یکی میزنم ۲۵۰

شیاف پروژسترون ۲تا

دیگه چیزی نداده

دعام کنید بچه ها حداقل به ۳۲یا۳۳یا ۳۴برسونم

خداروشکر که نتیجه گرفتی 

ان شاالله به زودی زود شماهم نتیجه میگیری.من بعد ده یازده سال نتیجه گرفتم.تمام شما دوستان ر درک میکنم و همیشه برای سبز شدن دامن تمام آرزومندان دعامیکنم

الهه جان تا الان چند کیلو اضافه کردین؟ من بااینکه نمیتونم غذابخورم پانزده تا شانزده کیلو اضافه کردم ...

من ازاول بارداری تا الان که ۳۱ هستم ۷کیلو وزن گرفتم..الان تو۱ماه اصلا وزنم بالا نرفته..نمیدونم چیکارکنم بره بالا..زیادم نمیتونم بخورم بخاطر فشاربالام

دکترم امپول پورلوتون ایرانی هفته ای یکی میزنم ۲۵۰ شیاف پروژسترون ۲تا دیگه چیزی نداده دعام کنید بچ ...

ان شاالله که هفته هات بالاتر بره و بچه بدنیا بیاد.

آمپول بتامتازون برای تشکیل ریه بچه زدی؟

@در_انتظار_فرزند  

س‍لام عزیزم شما با دکتر خادم انتقال دادید.. راضی بودین؟ مشکلتون سقط بود؟ 

♡♡خلق عشق مسئله‌ای نیست، حفظ عشق مسئله است. عاشق شدن مهم نیست، عاشق ماندن مهم است. عاشق شدن حرفه بچه‌هاست، عاشق ماندن هنر مردان و دلاوران. سست عهدی‌های عشاق باعث شده که بسیاری از داستان‌های عاشقانه مبتذل در جایی تمام شود که عاشق به معشوق می‌رسد؛ حال آنکه مهم، از این لحظه به بعد است.مهم، پنجاه سال بعد است: دوام عشق... دوام زیبایی و شکوه عشق...✍ #نادر_ابراهیمی 📕 آتش بـدون دود
سلام اول باید دلیل سقط مکررت معلوم شده.منم سقط مکرر بودم،اما دیگه آزمایشهای تکمیلی سقط مکرر ر دادم ...

مرسی عزیزم

اره واسه همین این دوسال انتقال ندادم

ازمایشات کامل دادم مشکل ایمنی و انعقادی دارم و همسرم dfi

برای انتقال قبلش پردنیزولون مصرف کردید؟ یا فقط سرم ؟

♡♡خلق عشق مسئله‌ای نیست، حفظ عشق مسئله است. عاشق شدن مهم نیست، عاشق ماندن مهم است. عاشق شدن حرفه بچه‌هاست، عاشق ماندن هنر مردان و دلاوران. سست عهدی‌های عشاق باعث شده که بسیاری از داستان‌های عاشقانه مبتذل در جایی تمام شود که عاشق به معشوق می‌رسد؛ حال آنکه مهم، از این لحظه به بعد است.مهم، پنجاه سال بعد است: دوام عشق... دوام زیبایی و شکوه عشق...✍ #نادر_ابراهیمی 📕 آتش بـدون دود