2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046738 بازدید | 684543 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستان گلم یه مشاوره میخوام ازتون امروز همسرم میگه مدارکت رو از مرکز بگیریم بریم مطب.حالا یا مطب دک ...

به نظر من کاملا درست میگن همسر تون.ماهم همین کار ر کردیم.مطب بهتره

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
ممنون عزیزم ♥️ همچنین نمیدونم فارغ شدین یا هنوز منتظر فسقلی هستین انشالله بهترین ها برات رقم بخوره ...

سلام.هنوز داخل سی و پنج هفته هستم وملتمس دعاااااا.

بچه خوب وزن ن نگرفته و من نگرانم.دیروز رفتم پیش ماما خونگی قدیمی اونم شکمم ر بررسی کرد و گفت : بچه کم وزنه‌....

نمی‌دونم چیکارکنم! از طرفی نمیتونم زیاد غذا بخورم چون نفسم تنگ میشه. از طرف دیگه وزن خودم خیلی بالا رفته بخاطر استراحت مطلقی!!!! اما بچه وزن نگرفته!!!!

خیلی ناراحت و کلافه ام،دست خودم نیست یه دفعه گریه م میگیره! خیلی‌ دعا کنین خیلی

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.

سلام خانوما این فیزیوتراپی رحم که میگین چجوریه و ازکی تا کی باید انجام بشه و هر جلسه هزینش چقدره

الو سلام ببخشید منزل خداست؟*منم همون مزاحمی که اتفاقا اشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شما که گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به ما رسید باز حساب بنده ها جداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*اخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم و شفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیمهاست*الو منو ببخش اگه باز مزاحمت شدم *دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست.
 به نظر من کاملا درست میگن همسر تون.ماهم همین کار ر کردیم.مطب بهتره

نتیجه گرفتید؟

دکترتون رو عوض کردید یا پیش همون دکتر تو مطبش رفتید؟

چون یه وقت دکتر دیگه یا حای دیگه انتقال جنینی که الان دارم رو قبول نکنه

سلام خانوما این فیزیوتراپی رحم که میگین چجوریه و ازکی تا کی باید انجام بشه و هر جلسه هزینش چقدره

باید زنگ بزنی مراکز فیزیو تراپی تا ببینی کدوم دارن 

فکرکنم یه ده جلسه ای بخواد

هزینه هم آزاد مگر کسی بینه تکمیلی داشته باشه 

ولی جلسه ای چند رو چون هنوز نرفتم نمیدونم 

ببخشید من جواب میدم گلم  بله کیوتن قرمز فرم‌ فعالشه ،اون کیوتن قرمزی رو بگیر که شکل کپسول هست ...

مرسی عزیزم برای آقایون هم اوکیه همینو بخورن؟ یا فرق داره؟

الهی و ربی من لی غیرک / به امید مادر شدن
ددوباره تخمکشی میکنی گلم؟ انتقال دادی دوتااخرو؟ 

نه عزیزم تخمک کشی نمیکنم آبان میرم برای انتقال اون دوتا

ولی دکتر فروتن گفت یه سری قرص هست که همیشه باید بخوری کیوتن فولیک اسید b6 امگا3 رووفولیک 

الهی و ربی من لی غیرک / به امید مادر شدن