2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046599 بازدید | 684531 پست
سلام پروانه جون خوبی؟چه خبر چکار کردی؟کی میری واسه انتقال گل پسرت؟

سلام عزیزم خوبی ممنون سلامتیت والله انگار این بار تلسم شده هی عقب میوفته تیروییدم ۴و خورده ای بود دکتر غدد گفت چون سقط داشتی باید بیاد زیر دو یک ماه دارو داد ببینم میاد زیر دو اجازه ی انتقال بده 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خودت چکار کردی ؟  البته دکترمم میگفت سعی کن برسی زیر ۷۰ بعد انتقال بدی فکر نکنم حالا حالا به ا ...

من هنوز هیچی فعلا حوصله انتقال مجدد ندارم

والله فکرکنم اینا فقط حرفه تا خدا نخواد هیچی نمیشه

آدم هست که با وزن خیلی زیاد باردار میشه

جنینام که بخاطر کیفیت بد اسپرم خوب نیستن دست ودلم نمیره که انتقالشون بدم نمیدونم والله توش موندم یه چندتایی مرکز قبلیم دارم نمیدونم اونارو منقل کنم این مرکز انتقالشون بدم

واقعا تصمیم گیری سخته

انشاءالله خدا خودش کمکمون کنه🤲

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
خدایا چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار 🫶 ❌ شد دوتا چله منتظر اسامی قشنگتون هستم❌ تصم ...

فاطمه جونم خیلی بهم لطف کردی حتمن حدیث کسا رو به فارسی خوندی که گفته هر جا خونده بشه تمام غمها می‌ره و شادی میاد  انشاالله فاطمه زهرا شفاعتت رو بکنه و بطور طبیعی باردار بشی و نه ماه بارداری راحت و بی درد سر داشته باشی

عزیزم نمیددنم اترین هم تو لیستت هست یا نه. برای ایشونم بخونین لطفا الهی همه حاجت روا بشن

میشه اسمش رو کامل بگی دستت درد نکنه 

چه دل مهربونی انشاالله که حاجتت برآورده بشه

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار 🫶 ❌ شد دوتا چله منتظر اسامی قشنگتون هستم❌ تصم ...

حاجت روا بشی عزیزم غم و غصه از زندگیت بره و برنگرده 😍😘😗

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍

سلام عزیزم😍😍😍😍ممنونم،خداخیردنیا وآخرت بهتون عطا کنه.محبت کردین خدا حاجت رواتون کنه

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
سلام عزیزم خوبی بلاخره تصمیم نگرفتی کجا بری ؟ منم این ماه انتقالم کنسل شد به خاطره تیرووید دکتر تای ...

سلام عزیزم فعلا تصمیمم رو دکتر مشایخی تا ببینیم چی پیش میاد 

عجله نکن عزیزم برای انتقال ب نظر من از الان شروع کن هفته دو بار برو فیزیوتراپی رحم پیاده روی و سالم خوری هم شروع کن ب لطف خدا ان شاالله نتیجه میگیری

دوستان کسی کمکم نمیکنه؟ میخوام تصمیم بگیرم کلافه و سردرگم هستم

سلام عزیزم من سه بار مطب انتقال دادم به نظرم تو مطب خیلی بررسی نمیشه  من یه بار بعد انتقال منفی که ازش  دو سال گذشته بود رفتم دوباره برای انتقال هیچ آزمایشی ازم نخواستن خودم یه هفته به انتقال به بالا بودن پرولاکتین شک کردم و سر خود آزمایش دادم  یعنی نه تیروئید نه پرولاکتین نه D3 نتیجه هم شد منفی

(دکترم از پزشکای معروف تهران هست) البته بار اول مثبت شده بودم

به نظر من  تو مراکز بهتر بررسی میشه

فردا انتقال دارم ازشون می پرسم ممنونم که بهم گفتی  عزیزم با دل پاکت واسم دعا بکن

عزیزم منم ماه قبل باید انتقال میدادم پروژسترون نتونستم پیدا کنم یه شیاف گذاشتم و وقتی رفتم دکتر کنسل کرد انتقالمو وگفت باید3تا شیاف میذاشتی جای امپول

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام عزیزم من سه بار مطب انتقال دادم به نظرم تو مطب خیلی بررسی نمیشه  من یه بار بعد انتقال منفی ...

ممنون عزیزم که جواب دادی

آخه ناراحتم چرا دکترم به تیروئید توجه نکرده یا اینکه حجم خونم برای اینکار کمه

ولی وقتی فرستاد داخلی گفت این دوتا ممکن تاثیر داشته باشه