2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046394 بازدید | 684511 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

والله من شاید اشتباه یادم بیاد زیاد مطمین نیستم ولی فکر کنم دکترم به من سه تا گفت  اگه تو دستو ...

فردا انتقال دارم ازشون می پرسم ممنونم که بهم گفتی 

عزیزم با دل پاکت واسم دعا بکن

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
دکتر قبل از انتقالم برام آمپول نوشت فقط تونستم برای ۵ روز تهیه کنم گیر نمیومد بعد از انتقال گفت چون ...

باشه عزیزم فردا ازش می پرسم 

عزیزم  بارداری؟

یکی از دوستان چند وقت پیش انتقال داشت و آممول پروژسترون پیدا نمیکرد و دوتاشیاف به جاش گفت دکترشون گ ...

من ۳ روزه شیاف رو روزی دو تا شروع کردم یعنی الان نمیتونم یکی زیادش کنم؟

هیچوقت از طرف پدر یا مادرم این حرف رو نشنیده بودم 🙂 مامانم امشب یهو تو جمع ( همه خودی بودن) گفت هی ...

سلام عزیزم خوبی؟انشالله خدا حاجت دل مامان باباتو بده خیلی سخته آدم ببینه که عزیزاش دارن قصه تو میخورن من خانواده م خیلی درگیر بچه دار شدنم هستن ی وقتایی همش خودمو سرزنش میکنم که باعث شدم اونا انقد اذیت بشن من اول محرم به نیت بچه دار شدن روزه گرفته م مامانمم با من روزه بود و میگفت خدایا یعنی من مامان بدیم که هرچی برا بچه م دعا میکنم نمیبینی😔😔😔 یعنی قلبم با حرفاشون آتیش میگیره بعضی وقتا میگم کاش هیچوقت به هیشکی نمیگفتم بچه دار نمیشم حداقل فقط خودم قصه میخوردم

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍
خییییلی ممنونم عزیزم❤️❤️ تو روزایی دعام کردی ک شدیدا بهش محتاجم❤️ ان شاالله خیرش هزاران برابر برگرده ...

سلام الای عزیز چطوری ؟درچه حالی دوباره نرفتی برا انتقال؟ انشالله که دیگه طبیعی مامان بشی و کارت به انتقال و این داستانا نکشه

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍
ای بابا فقط دعا کن مشکل از جنین نباش که مجبور بشی دوباره پانکچر بکنی

آره ولی فکرکنم جنینام مالی نیستن

حالا چهارتای دیگه دارم ببینم اونا چه میشن

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦