2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046377 بازدید | 684510 پست

هیچوقت از طرف پدر یا مادرم این حرف رو نشنیده بودم 🙂

مامانم امشب یهو تو جمع ( همه خودی بودن) گفت هیچوقت دعا نمیکردم فاطمه باردار بشه

ولی الان از ته دلم میخواد که یه دختر بیاره 🥹

بابامم امشب زنگ زد بهم گفت حرم حضرت معصومه (س) ام گوشی طرف ضریحه سلام بده دعا کن ، منم برات دعا کردم خدا یه بچه ی سالم و سر به راه بهت بده :)))

راستش رو بخواین یه حالی شدم آخه هیچوقت نگفته بودن چنین حرفایی یا حتی دعا هم نکرده بودن ک بشنوم

دوتا حس درهم دارم یکی بغضو حسرت و ناراحتی

یکی خوشحالی ، خوشحال برای اینکه دعای پدر مادرم پشتمه🥹 خدا دل منو بشکنه دل پدر مادرمو نمیشکنه🙂🤍

دوست داشتم این حس خوبو باهاتون به اشتراک بزارم

بعد از زنگ بابام حالم خیلی عوض شد انگار دیگه ته دلم قرص شد که خدا به دل همون نگاه میکنه

الان که مینویسم بغض دارم با یه لبخند قشنگ 

از خدا میخوام هرکسی هر آرزوی قشنگی که تو دلش داره براورده بشه💙

فقط 25 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار 🫶

❌ شد دوتا چله منتظر اسامی قشنگتون هستم❌

تصمیم گرفتم به نیابت شما عزیزان چله ی حدیث کساء بردارم

انشالله به حق بی بی فاطمه زهرا حاجت همگی تون روا بشه

انشالله هرچی از خدا میخواین بهتون ببخشه

بهترین هارو براتون ارزو دارم عزیزای دلم

لیست طبق خواسته ی خودتون تهیه شده هرکسی که دوست داره و اسمش تو لیست نیست بگه که وارد کنم

هرکسی ام اگه اسمشو اشتباه وارد کردم بگه درست کنم

الهی به امید تو 🤍🕊️

1- زین ♡ــــــــــــــ♡✅1- asemaneabii✅

۲-مهتاب ۴۴۴ ✅♡ــــــــــــــ♡ 2-الادیا✅

۳-زلیخاه ۱۴۰۲۳✅ ♡ــــــــــــــ♡ ۳-سهیلا_جون۱✅

۴-الا ۱۱۵۴۳۴ ✅♡ــــــــــــــ♡ ۴-2aftab

۵-س ۱۳۶۷ ♡ــــــــــــــ♡ ۵-haniiijoooon

۶-پونه ۰۰ ♡ــــــــــــــ♡ ۶-rpiruz

۷-شطرنجی ♡ــــــــــــــ♡ 7- خدایاتومیدانی

۸-leila193 ♡ــــــــــــــ♡ 8-سحربانوو68

۹-asrin1372 ♡ــــــــــــــ♡ 9-نیاز6973

10-avaaajon ♡ــــــــــــــ♡

11-پروانه ۲۱

۱۲-ساراییی

۱۳-شادان ۲۰۱۶۷

۱۴-alaae

15-مریم ۴۲۱۰

۱۶-happygirls

17-bahar2063

18-داداشممم

۱۹-یامنان

۲۰-houra1400

21-_بهاره_

۲۲-آناشید ۹۹

۲۳-نهال ۶۴۶۷

24-nooshabehjoon

25-نهالیم

۲۶-زهرا ۱۳۶۷

۲۷-baran1467

28-نقل بید مشکی

۲۹-golnarges5

۳۰-الهه_elahe

۳۱-فطرس

۳۲-عبدلواحد

۳۳-rose710

۳۴-ارکیدهابی

۳۵-۶۴۷۰

۳۶-همگل

۳۷-اترین

۳۸-zohrehjafari

۳۹-طوطططیا

۴۰-joooodi

یا رَبَ اِنَ لَنا فیک اَمَلاً طَویلاّ کَثیراً

ــــــــــــــــــــ✨🍃ــــــــــــــــــــــ

@الا115434 @115434الا

@سهیلا_جون1    

به نیابت از شما حدیث کساء خوانده شد انشالله که حاجت روا بشید🤍🧿

فقط 25 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

ممنون از محبتت عزیزم چیزی یادت اومد بهم بگو یه دنیا ممنونروغن بزنم شکممو؟

چشم یادم اومد حتما بله روغن مالی کن گرمیم زیاد بخور من همیشه برنجمو یا شوید میزدم یا زعفرون همیشم چایامو دارچین یا زنجفیل میزدم گرمیم خوبه

توی دستور دارو نوشته در نبود امپول پروژسترون ۵۰  بجاش دو تا شیاف ۱۲ ساعته استفاده شود یعنی ۲ ت ...

والله من شاید اشتباه یادم بیاد زیاد مطمین نیستم ولی فکر کنم دکترم به من سه تا گفت 

اگه تو دستور داروییته پس درسته شاید برایه من فرق داشته اخه من به یه سری شیافا حساسیت داشتم خارش میگیرم دکتر برام عوض کرد

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار 🫶 ❌ شد دوتا چله منتظر اسامی قشنگتون هستم❌ تصم ...

سلام انشالله که هم خودت هم همهی اونایی براشون میخونی حاجت روا بشن عزیزم اگر برات مقدوره واسه منم بخون تا به همین زودی مادر بشم و دیگه کارم به سیکل ای وی اف نکشه ممنونم ازت

الو سلام ببخشید منزل خداست؟*منم همون مزاحمی که اتفاقا اشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شما که گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به ما رسید باز حساب بنده ها جداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*اخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم و شفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیمهاست*الو منو ببخش اگه باز مزاحمت شدم *دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست.

سلام به همگی .

دوستای گلم اونایی که مشکلشون ذخییره هست و ای وی اف موفقی داشتن میشه بگن چکار کردن و چی خوردن .

و اونایی که شوهرشون مورفولوژی ۲و حرکت اسپرم کند داشتن چیا خوردن و چکارا کردن .

ممنون میشم جواب بدین

الو سلام ببخشید منزل خداست؟*منم همون مزاحمی که اتفاقا اشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شما که گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به ما رسید باز حساب بنده ها جداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*اخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم و شفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیمهاست*الو منو ببخش اگه باز مزاحمت شدم *دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست.
سلام به همگی خانما اگر خدا قبول کنه میخام برای چهل نفر دعای نادعلی بخونم انشاالله که به حرمت امام ...

سلام عزیزم انشالله خودتم حاجت روا بشی واسه منم اگه بخونی لطف کردی

هیچوقت از طرف پدر یا مادرم این حرف رو نشنیده بودم 🙂 مامانم امشب یهو تو جمع ( همه خودی بودن) گفت هی ...

عزیز دلم...تو چشمهام  اشک جمع شد. الهی به حق امام رضا خدای بزرگ خودش حاجت دل پدر و مادر عزیزتو بده و دلشونو از نگرانی برای دخترشون در بیاره

سلام به همگی . دوستای گلم اونایی که مشکلشون ذخییره هست و ای وی اف موفقی داشتن میشه بگن چکار کردن و ...

سلام عزیزم من شوهرم مورفوژیش دو حرکت آ صفره بهش دوماه قبل تخمک کشی ولمن اسپریژن کیوتن ویتامین دی هفته ای ویتامین ای یکروز در میون فولیک اسید زینک میدادم شکر خدا همه ی تخمکمامم جنین شد زخیره ی پایینم میتونی سیکل شانگهایی بگی برات انجام بدن مکمل دِهاهم خوبه برایه زخیره

مرسی عزیزم لطف کردی ان شاءالله  برای آخر مهر نوبت میگیرم الان مطب دارن من میخوام مطبش برم

سلام عزیزم خوبی بلاخره تصمیم نگرفتی کجا بری ؟

منم این ماه انتقالم کنسل شد به خاطره تیرووید دکتر تاییدم داره زیر ۷۰ بشه وزنم شاید ماه بعدم پدر شوهرم اینااز شهرستان بیان بازم عقب میوفته الان فقط هدفم کاهش وزنه به امید خدا

توی دستور دارو نوشته در نبود امپول پروژسترون ۵۰  بجاش دو تا شیاف ۱۲ ساعته استفاده شود یعنی ۲ ت ...

دکتر قبل از انتقالم برام آمپول نوشت فقط تونستم برای ۵ روز تهیه کنم گیر نمیومد بعد از انتقال گفت چون کمیاب شده به جاش شیاف روزی ۲ تا استفاده کن

البته گفت چون جنین فریزه بهتره آمپول باشه ولی چون نیست مجبوری شیاف بگیری

ولی بازم بپرسی خیلی بهتره

چون بدن با بدن فرق داره

برای آماده کردن بدن چیکار کردید؟

من برا انتقال اولی خییییلی از قبلش درگیر بودم

فست فود و تنقلات و شکروقند و خلاصه هرچیز منفی رو حذف کردم تقریبا از سه ماه قبلش،بخاطر پانکچرم هم بود

البته با وجود تمام رعایتام فقط ۶تا تخمک داشتم که ۴ تاش جنین شد😐

ولی برای دومی چون یهو تصمیم گرفتیم از یه ماه قبلش رعایت کردم

شبا روغن سیاهدونه روشکم میزدم با سلفون میبستم تاصبح

از اول پریودیم دمنوش گرمیجات میخوردم

عسل و سیاهدونه ناشتا میخوردم

معجون ژل رویال خوردم

بعد از انتقال هم نشاسته و شیرسویا تا یه هفته

استراحتمم نسبی بود

چله ی ذکر یا لطیف و یا جوادالائمه هم داشتم

انشاالله انتقال بعدیت دوتا گل پسر سالم خدا بهت بده که از سر و کولت بالا برن🙏🏻😍

والله من شاید اشتباه یادم بیاد زیاد مطمین نیستم ولی فکر کنم دکترم به من سه تا گفت  اگه تو دستو ...

یکی از دوستان چند وقت پیش انتقال داشت و آممول پروژسترون پیدا نمیکرد و دوتاشیاف به جاش گفت

دکترشون گفتن باید ۳تا میذاشتی. برای همین انتقالش کنسل شد.اسم کاربریشون یادم نیست