2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046157 بازدید | 684501 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها جون مثبت شدم ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ امیوارم همتون این حس رو تجربه کنید

تبریک میگم عزیزم خدا رو شکر انشالله تا آخرش همه چی خوب پیش میره با توکل به خدا 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
پروانه جون من مداوم لووتروکسین مصرف می کنم با وجود این ممکنه بالا رفته باشه؟ قبل انتقال از دادم نرما ...

الای جان چون چک کردین و دارو مصرف میکردین و احتمالا دوز دارو هم مناسب بوده دیگه خوب بوده و بعیده بالا رفته باشه

فقط خدا ازشون نگذره که همه‌چی رو سرسری میگیرن ایندفعه خواستم انتقال بدم حتما میرم پیش غدد میگم پرو ...

عزیز دلم ببخشید من دخالت میکنم

اگ اون متورم شدن رو از داخل لوزه ها حس میکنی ممکنه سنگ لوزه داشته باشی

خودم گاها همینجوری میشم و سنگو تخلیه میکنم

تقریبا هر سه ماه یکبار

فقط 25 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

عزیز دلم ببخشید من دخالت میکنم اگ اون متورم شدن رو از داخل لوزه ها حس میکنی ممکنه سنگ لوزه داشته با ...

آهان نمیدونم والله پناه برخدا

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
انشا،،، از دعای خیر شما بود خدا رو قسم میدم به امروز که براتون این روز بیاد خیلی زود

🥹🤍 ممنون عزیزم 

فقط 25 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

جیگرا من ۳۴ سالمه

بار سوم بود انتقال میدادم

البته اولین بار بود که مرکز مام انتقال دادم با دکتر تمییزی

مشکل از همسرم بود

سه تا تخمک داشتم 

دست جنین شناس مام درد نکنه سه تاش رو تبدیل کرده بود به سه تا جنین ۴ روزه کیفیت عالی

دوتا رو فرش انتقال دادن

تغدیه قبل انتقالم گرمیجات 

ده شب قبل انتقال خودم زیر دلم رو بادکش کردم با پنبه و لیوان فقط به مدت ۵ دقیقه و نه بیشتر و روغن سباهدانه مالیدم

فقط شبی که پانکچر کرده بودم بادکش نکردم

تغذیه بعد انتقالم هم کله پاچه البته فقط پاچش رو میخوردم از شب انتقال تا ۵ روز بعد انتقال روزی یک وعده پاچه میخوردم، ژله هر روز، ماکارونی ، استانبولی با سیب زمینی زیاد، ماهیچه ، کباب و جوجه کباب، چهارمغز

از روز اول همه کارهای خونه رو خودم کردم ظرف شستن و غذا پختن و درچین ورچین خونه

توالت هم معمولی استفاده کردم

داروهام هم روزی یه دونه آمپول پروژسترون و یک شیاف و دو تا استرادیول و کوالی فول و کیوتن

کلا هم سرم تو گوشی بود

علائمی که تو این دو هفته داشتم سینه درد، تیر های ریزی زیر دلم، ترشحات زیاد شده ، دو سه باری هم اولاش تب کردم

یعنی میشه عشقم بابا بشه؟

سلام 

کیا قبل از انتقال جنین دکتر براشون سونو سه بعدی نوشته برا وضعیت رحم ؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
الای جان چون چک کردین و دارو مصرف میکردین و احتمالا دوز دارو هم مناسب بوده دیگه خوب بوده و بعیده بال ...

ممنونم عزیزم❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام عزیزم الحمدالله خوبیم. جنین متوسط بلاست انتقال های قبلی داشتم اخری ها ۳ روزه انتقال دادن گفتن ر ...

سلام خانم از بچه ها توی چت متوجه شدم همسرتون آزو بوده و از تسه اسپرم گرفتین،جنینهاتون گریدشون به aمیرسید؟

من دوبار جنین تشکیل شده با تسه که bcو cبودن،میخوام بدونم چون اسپرمها از طریق تسه گرفته شدن جنینها ضعیفن یا ربطی نداره؟

اسپرم قوی هم توی نمونه تسه وجود داره؟

جیگرا من ۳۴ سالمه بار سوم بود انتقال میدادم البته اولین بار بود که مرکز مام انتقال دادم با دکتر تم ...

سلام دوستم

همین که پیام مثبت شدنتو دیدم خنده اومد رولبام و دلم شاد شد

خیلی برات خوشحالم،من میفهمم الان چقددددر خوشحالی بعد از ۱۴ روز انتظار، از خدا میخوام به سلامتی بقیه راهتو طی کنی دوستم 

خدا پشت و پناه خودت و نی نی گلت