2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
مهتاب جان امروز حدود چهار روزه دارم میخورم اثر نکرده دکتر عمومی هم رفتم همین لاکسی ژل رو خواست بنوی ...

ای بابا پس چقدر اذیت هستی

حقیقتا تو بارداری اصلا نباید بذاری اینجوری طولانی بشه همیشه روغن زیتون و انجیر و کاهو و ... تو خوراک روزانه ت باشه چه یبوست هستی چه نه نباید ترک بشه

حالا برو دکتر ببین چی میگه

آب زیاد بخور آب میخوری؟؟؟ روزانه حداقل ۸_ ۱۰ لیوان آب باید بخوری

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
جیگرا من ۳۴ سالمه بار سوم بود انتقال میدادم البته اولین بار بود که مرکز مام انتقال دادم با دکتر تم ...

سلام عزیزم 

مبارک باشه ان شا الله بسلامتی بغلشون کنی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار 🫶 ❌ شد دوتا چله منتظر اسامی قشنگتون هستم❌ تصم ...

قربون محبتت 

الهی تا ایام فاطمیه حاجت روا بشی

به نیابت از همه دوستان زیارت از راه دور حضرت رسول اکرم ص رو خوندم و برای حاجت روایی تون دعا کردم🌹 ...

مهتاب جون یه مشورت

من این چندروز اصلا به هیچی فکر نکردم نه به دلیل منفی شدنم نه بعدش چیکار کنم به هیچی،حتی گریه و زاریم نکردم بخدا،اینقدر که خودم تعجب کردم از خودم،شاید چون از خدا خجالت کشیدم چون همه اینارو دلیل بر این میدونستم که دارم نامردی میکنم و زیرقولم میزنم چون به خدا گفتم هرچی تو بگی،حالا که باب میلم نیست اعتراض حکم بدقولی و نامردی داره

همه اینا به کنار

امروز یه کم رفتم تو فکر که چجوری ادامه بدم دوباره،بعد از دوتا پریودی باید دوباره برم درمان و سیکل پانکچر

به نظرتون اینبار که پریود شدم برم دکتر میرداماد (پروفسوره)و تقریبا ۸سال پیش رفتم پیشش،دیگه نرفتم

برم ببینم نظر اون چیه و به جای رویان اونجا ادامه بدم؟ 

پروانه جون من مداوم لووتروکسین مصرف می کنم با وجود این ممکنه بالا رفته باشه؟ قبل انتقال از دادم نرما ...

خواهر منم سه ساله مرتب میخورم چند وقت پیش نرمال بود با همون دوز ولی بالا رفت باید مرتب ازمایش بدید تا مطمین بشیم

جیگرا من ۳۴ سالمه بار سوم بود انتقال میدادم البته اولین بار بود که مرکز مام انتقال دادم با دکتر تم ...

ممنون خواهر از وقتی که گذاشتی انشالله به حق علی به سلامتی بغلش کنی 

خراش یا پی ار پی نداشتی 

😍😍  من راستش اولین بارمه ولی خیلی از نظر روحی بهتر شدم از وقتی چله رو برداشتم

انشاالله حاجت روا بشی عزیزم

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
به نیابت از همه دوستان زیارت از راه دور حضرت رسول اکرم ص رو خوندم و برای حاجت روایی تون دعا کردم🌹 ...

دکتر میرداماد رو خیلی تعریفشو شنیدم منم که رفتم ۸سال پیش،فکر کنم نمیدونستیم همسرم آزو هست و گفت اول تو باید هورمونهات تنطیم بشه و هورمونهای مردانه رو از بدنت خارج کنیم و یکسال طول میکشه منم گریه کنون به همسرم گفتم یکسال زیاده و بیخیالش شدم،حالا که میدونیم همسرم آزو هست برم پیشش بگم دلیل آی وی اف ما چیه و اگر به من گیر نده برای تنظیم هورمونام،اونجا سیکل پانکچر و انتقالو انجام بدم؟فوقش پروندمو کپی میکنم براش میبرم

یا اینکه هنوز برای دکتر عوض کردن زوده

اصلا کسی اینجا میشناسدش؟

سلام دوستم همین که پیام مثبت شدنتو دیدم خنده اومد رولبام و دلم شاد شد خیلی برات خوشحالم،من میفهمم ...

اتفاقا یادت کردم و دعای خیر کردم برات هر چی به صلاحتون هست اتفاق بیفته

ولی نگو حتما خدا اینجوری میخواد برامون و ناراحت بشی از اینکه چرا پیش خدا بدقولی کردی

تو باید تلاشت رو بکنی تا وقت داری تمام تلاشت رو بکن

یعنی میشه عشقم بابا بشه؟

سلام عزیز مبارکتون باشه😘♥♥

مرسی از انرژی مثبتت😘♥

ان شاءالله به سلامتی نی نیتو بغل بگیری

میتونم بپرسم مشکل همسرتون چی بوده؟ 

والا من اول رفتم مام بخاطر جنین شناسش حالا میگن رفته بیمارستان پیامبران

من شنیده بودم مام و پیامبران یکی هستن جنین شناسان حالا بپرس باز اره جنبن شناس مهمه

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم