2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست

یا منان جون این تیرویید های لب مرز بعد از استرادیول بالاتر میره.دکتر غدد اینو گفت و خیلی ها دیگه متوجه اون نمیشن .بچه هایی که تیرویید لب مرز یا 4 5اینا دارین حتما حتما یه دکتر غدد برین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

البته همیشه هم دلیل سقط فقط تیرویید نیست.پرولاکتین,خودایمنی ،تی پی او،و خیلی خیلی موارد دیگه می گفت توی سقط تاثیر میزاره.اما به نظرم در مورد تیرویید یا حتی خودایمنی فقط به دکتر زنان اکتفا نکنین.دکتر خودشو برین

سلام دوستان خوبین..بچه ها علائم زایمان چجوریه؟  کمردرد دارم وسوزش واژن دارم..۴روزی میشه سوزش گرفتم..ولی خب شکمم سفت وشل نمیشه..ولی نوار درد دادم ماما گفت کمی درد نشون داده..حالا موندم چیکارکنم؟برم بیمارستان یانه؟

من فکر می کنم به خاطر داروهایی هست که استروژن دارند.من دکتر غدد رفتم.گفت استرادیول که شروع میشه بدتر ...

عزیزم وقتی با استرادیول تیرویید بدتر میشه همینجوری نامیزون میمونه یا اگه یه مدت مصرف نکنیم خوب میشه ؟

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
بچه ها جون مثبت شدم ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ امیوارم همتون این حس رو تجربه کنید

😍😍😍😍😍

اخ جووووونم بالاخره عشقت بابا شد

خداروشکر عزیزم انشالله تا آخرش بارداری سالمی و راحتی داشته باشی 🧿💙

فقط 25 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

عزیزم وقتی با استرادیول تیرویید بدتر میشه همینجوری نامیزون میمونه یا اگه یه مدت مصرف نکنیم خوب میشه ...

نمی دونم واقعا.قاعدتا باید بعد از یه مدت از قطع یا تمام شدن داروها درست بشه.اما تجربه ای ندارم و نگرانم

پیش کی میری الان؟  نه .بعداز منفی که عادت شدم هیچ گفت عادت بعدی بیا که دارو بدم عادت بعدش وار ...

من محمدزاده به اول تا سوم سیکلم نخورد رفتم شه بخش  وگفتم میتونم سری بعد عوض کنم گفتن نه دیگه باید با خودش ادامه بدی بله اول تا سوم پریودی باید بری خدا کمکت کنه این بار دیگه دامنت سبز بشه 

😍😍😍😍😍 اخ جووووونم بالاخره عشقت بابا شد خداروشکر عزیزم انشالله تا آخرش بارداری سالمی و راحتی د ...

انشا،،، از دعای خیر شما بود

خدا رو قسم میدم به امروز که براتون این روز بیاد خیلی زود

یعنی میشه عشقم بابا بشه؟
پروانه نگفت باید چند باشه برای بارداری؟؟ مال منم ۳.۴ بود زنان گفت نمیخواد دارو شاید پایین بودن بتام ...

گفت بهتره زیر دوباشه گفت معمولا این سقط تو این هفته ها میتونه برایه تیرویید باشه 😔😔😔😔

البته همیشه هم دلیل سقط فقط تیرویید نیست.پرولاکتین,خودایمنی ،تی پی او،و خیلی خیلی موارد دیگه می گفت ...

والله من اون مواردو همش ازمایش داده بودم اوکی بود فکر کنم با استرادیول تیروییدم به هم ریختو باعث سقط شد متاسفانه

بچه ها جون مثبت شدم ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ امیوارم همتون این حس رو تجربه کنید

وایی عزیزم مبارکت باشه نمیدونی چقدر خوشحالم کردی یکی از قدیمیا بلاخره مادر شد 

هر وقت وقت کردی یه توضیح راجب کارایی که کردی بگو