2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046264 بازدید | 684508 پست
به سلامتی. بچه رو خودت دیدی؟ چی شد یه دفعه زایمان کردی؟ دکتر که گفته بود دو هفته دیگه!

بله دیدمش،عزیزم سونو بیوفیزیکال دادم دو بار نمره۴ از ۸ می‌گرفت ترکت تنفسی و حرکت خودش نمره نمی‌گرفت تکون نمی‌خورد

بعد که شکممو باز کرد دکتر گفت رحمت خودش پاره شد من اصلا برش نزدم گفت شانس آوردی بموقع اومدی

قبلش آن ای سی یو آماده کرده بودن گفتن نارسه اما دکتر وقتی درش آورد گفت این که ترم هست و مشکلی نداره

ای جان عزیزم. خدا را شکر که به سلامت امانتیتو تحویل دادی. انشاالله ورودش به دنیا برای خانواده خودش و ...

خیلی ممنونم عزیزم از دعاهای خوبت❤️🙏😘ان شاالله هرچی از خدا میخوای بهت بده

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم خداروشکر راحت شدی  انشالله زودتر سرپا بشی  پیش آمالی زایمان کردی ؟کدوم بیمارس ...

نه عزیزم پیش امالی نرفتم اون شبا میومد دیر بود

صبح رفتم بیمارستان امام حسین سونو که دیشب دادمو بردم گفتن بیاد دوباره سونو بشه اگه مشکل باشه ختم بارداری که دوباره هم سونو کردن مشکل داشت حرکت نداشت،که وقتی هم درش آوردن گفتن به موقع بوده رحمم داشته از بخیه های قبلی باز می‌شده و پاره میشده،دکتر گفت شکمو که باز کردم رسیدم به رحم خود رحم پاره شد یهو

سلام به همگی خانما اگر خدا قبول کنه میخام برای چهل نفر دعای نادعلی بخونم انشاالله که به حرمت امام ...

لطفا اسم عبدالواحد هم بنویس انتقالش نزدیکه

خدا خیرت بده❤

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
عزیزم برات دعای نادعلی خوندم انشاالله امام علی شفاعتت رو می‌کنه با همین انتقال باردار بشی و طعم شیری ...

ممنونم گلم 🌹🌹انشالله ک شما هم ب خاسته قلبیت برسی حاجت رواشی  ❤🥹

بله دیدمش،عزیزم سونو بیوفیزیکال دادم دو بار نمره۴ از ۸ می‌گرفت ترکت تنفسی و حرکت خودش نمره نمی‌گرفت ...

خدا را شکر که به خیر گذشت. من تعجب میکردم چطور دکترت برای سزارین سوم اینقدر ریلکسه. بعد گفتم شاید بهت نگفته تا استرس نگیری ولی خودش حواسش هست. اینجا خیلی برای باردری بعد دوتا سزارین احتیاط میکنن. خدا را هزار بار شکر عزیزم

عزیز دلم برات دعای نادعلی خوندم انشاالله که از در خونه امیرالمومنین ناامید بر نمیگردی

سلام ممنون عزیزم انشالله حاجت خودتم هر چی هست براورده بشه

الو سلام ببخشید منزل خداست؟*منم همون مزاحمی که اتفاقا اشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شما که گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به ما رسید باز حساب بنده ها جداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*اخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم و شفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیمهاست*الو منو ببخش اگه باز مزاحمت شدم *دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست.
سلام دوستان من اومدم ‌خونه. سرم و امپول زدم دردهام کم شد مرخص شدم،گفتن اگه دردهات شروع شد بیا. خدا ...

ان شاالله هرچی خیره برات پیش بیاد عزیزم و به سلامتی پسر گلت رو بغل بگیری❤️❤️