2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046258 بازدید | 684508 پست

سلام دوستان من اومدم ‌خونه.

سرم و امپول زدم دردهام کم شد مرخص شدم،گفتن اگه دردهات شروع شد بیا.

خدا کنه حداقل تا یک هفته دیگه دردهام شروع نشه ،ولی فکر نکنم تا مهر بتونم بچه رو نگه دارم اینسری اگه دردم بگیره باید برم برای سزارین .

دکتر گفت اسهال و استفراغ باعث شده بهت فشار بیاد و انقباضات زایمان زود شروع بشه .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انشاالله هر چی خیر هست واستون پیش بیاد عزیزم 

فداتشم مهربونم همچنین 🫶😘

فقط 25 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

انشاالله هر چی خیر هست واستون پیش بیاد عزیزم 

طوطیا جون اتفاقا من دیدم ک پزشک های مام هم برای بعضیا با این روش انتقال میدن،عالیه عزیزم،ان شا الله که اینبار نتیجه میگیری

سلام عزیزم برا منم میخونی انتقالم نزدیکه برام دعا کن مثبت شم و اینبار بمونه برام خدا حاجت خودتم رواک ...

عزیزم برات دعای نادعلی خوندم انشاالله امام علی شفاعتت رو می‌کنه با همین انتقال باردار بشی و طعم شیرین مادر شدن رو بچشی

قبول باشه عزیز دلم تونستی برای منم بخون برای جاری منم بخون 

عزیزم هم برای برآورده شدن حاجت خودتون و هم جاری عزیزتون خوندم انشاالله که حاجت هر دو تون برآورده بشه بحق امیرالمومنین 

سلام به همگی

خانما اگر خدا قبول کنه میخام برای چهل نفر دعای نادعلی بخونم انشاالله که به حرمت امام علی حاجت هر چهل نفر برآورده بشه هر کسی دوست داره اسمش رو برام بفرسته که به نیتش بخونم انشاالله حاجت هممون برآورده بشه انشاالله حضرت علی شفاعت ما رو پیش خدا بکنه.

۱) asemaneabi ✓
۲) پروانه ۲۱ ✓
۳) ۵ golnarges  ✓
۴) happygirls ✓
 ۵) 2aftab  ✓
۶) نهالیم 
 ۷) favali 
۸) جاری favali 
۹) یا منان
۱۰) داداشمممم سارا
 ۱۱) houra1400  ✓
۱۲) مهدیه  ✓
۱۳) rose -710
۱۴) الهه- elahe
۱۵) آسمان 6767  ✓
۱۶) queen 21722   ✓
۱۷) فردایی روشن
۱۸) mahinaz
۱۹) alaae
۲۰) مهتاب 444
 ۲۱) نقل بیدمشکی
۲۲) nooshabehjoon
۲۳) شطرنجی
۲۴) ترگل -رض
۲۵) الادیا
۲۶) آیدا 128
۲۷) زلیخا 1402
۲۸) اناشید 99

وای عزیزم مبارک باشه هم برلی شما که به سلامت کار رو به نتیجه رسوندی هم برای مامانش بعداز کلی سختی و ...

بله عزیزم دیدمش،مرسی قربونت برم ان شاالله  به زودی شمام بارداری میشی❤️