2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046202 بازدید | 684503 پست
سلام‌بچه ها من دو ساعتی میشه زایمان کردم به لطف خدا ،بچه هم سالم و کامل بود دکتر گفت هفته اش بیشتر ب ...

به سلامتی. بچه رو خودت دیدی؟

چی شد یه دفعه زایمان کردی؟ دکتر که گفته بود دو هفته دیگه!

سلام‌بچه ها من دو ساعتی میشه زایمان کردم به لطف خدا ،بچه هم سالم و کامل بود دکتر گفت هفته اش بیشتر ب ...

سلااام کوئین جان

به سلامتی عزیزم❤️

خوشحالم تموم شد دوران سخت بارداریت🤗

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان 

من امروز روز ۸ انتقالم بود

از دیروز واژنم میسوزه و میخاره اما ترشح پنیری یا بو بد نداره

کسی تجربه ای داره؟ برای داروها امکان داره باشه؟

دارویی میتونم مصرف کنم که بهتر شم

داره میکشتم

با اینکه کیست داشتم ولی داروهای تحریک تخمدان پانکچر شروع کردن گفتم مشکلی نيست ال دی هم ندادن !!!! نم ...

نگران نباش کیست رو درمان میکنن بعد انتقال میدن

منم آندومتریوز داشتم اول پانکچر کردم بعد درمان کیست بعد انتقال

سلام دوستانم منم امروز رفتم آزمایش جوابشو شب گرفتم فعلا قسمتم نبود مادرشدن انشااله خدا به هممون بچ ...

الهی عزیز دلم🥺😔 کاش میتونستم ی چیزی بگم دلت آروم بشه. الهیییی ک خییییلی زود معجزه خدا نصیب هممون بشه

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام مهتاب مهربونم اصلا دلت نگیره  اینقدر آرومم چون هیچی برای ناراحتی ندارم،اونی که منو انداخ ...

ماشاالله بهت آفریییییین😍❤️😘

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
فقط یه سوال دوستان یادمه گفتین پردنیزولون رو یه دفعه ای قطع نکنم ،الان من هم هیدورکسی کلرولین و هم ...

من وقتی منفی شدم زنگ زدم مرکز پرسیدم داروهامو چکار کنم گفت قطع کن گفتم حتی پردنیزلون هم یکباره قطع کنم گفتن بله

به به مباااارکه😍😍 ان شاالله خیییلی زود حالتم رو براه میشه

وای عزیزم مبارک باشه

هم برلی شما که به سلامت کار رو به نتیجه رسوندی هم برای مامانش بعداز کلی سختی و چشم انتظاری به آرزوش رسیده.

اجازه دادن ببینیش؟

انشاالله به زودی سرپا میشی.خدا خیرت بده که واسطه خیر بودی

سلام دوستان  من امروز روز ۸ انتقالم بود از دیروز واژنم میسوزه و میخاره اما ترشح پنیری یا بو ب ...

ازدکترت بپرس من وقتی مثبت شدم دکتر گفت عفونت داری بهم پماد داد و گفت نصه تو اپلیکاتور بذار و نصفه وارد واژن کن

ولی شما حتما حتما از مرکزتون بپرس.  سرخود کاری نکن

نکردم اما امونم و بریده شما هم سوزش و اینا داشتی دکتر گفت عفونت داری؟

بله عزیزم

از قبل از انتقال داشتم

وقتی مثبت شدم رفتم دکتر علائم رو که گفتم گفت عفونت داری

فکر میکردم برای شیلف حساسیت نشون داده

ولی اناقال بعدی کلی حواسم بود اصلا اینجوری نشدم و راحت گذروندم