2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046274 بازدید | 684508 پست
نه طوطیا جون عجیب نیست  اونایی که یایسگی زود رس دارن و پریود نمیشن و اهدایی میگیرن بدون پریود ...

مرسی عزیزم یه کم دلم اروم گرفت 

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
سلام طوطیا جون اسمی یادم نیست ولی این سیکل رو بعضی دوستان داشتن عجیب نیست😀

مرسی عزیزم که گفتی دلم اروم گرفت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

🙂🫀 تنها امید و دلخوشیم همینه که بدون دخالت دکتر باردار بشم چون دیگه دکتر نمیرم  چله ی حدیث ...

انشاالله هر چی خیر هست واستون پیش بیاد عزیزم 

اها پس زیاد طول نمیکشه من فک کردم یه صبح تاظهر تایم میبره مرسی عزیزم

دوشنبه سهشنبها خلوتتره بهمن

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
سلام دوستانم منم امروز رفتم آزمایش جوابشو شب گرفتم فعلا قسمتم نبود مادرشدن انشااله خدا به هممون بچ ...

سلام حورای عزیزم

دلم خیلی گرفت😔

کاش همه چشم انتظارها میدونستن کی قراره به سهم مادر شدنشون برسن

اونوقت صبر و  تحمل مدت انتظار اسونتر بود

خدا کمکت کنه آروم بشی و با معجزه ش دلت رو شاد کنه

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
سلام حورای عزیزم دلم خیلی گرفت😔 کاش همه چشم انتظارها میدونستن کی قراره به سهم مادر شدنشون برسن ...

سلام مهتاب مهربونم اصلا دلت نگیره 

اینقدر آرومم

چون هیچی برای ناراحتی ندارم،اونی که منو انداخته تو این راه،خودشم اختیار داره برای نتیجم پس چه ناراحتی دیگه

سلام دوستانم منم امروز رفتم آزمایش جوابشو شب گرفتم فعلا قسمتم نبود مادرشدن انشااله خدا به هممون بچ ...

عزیزم امیدم به تو بود، حسم میگفت مثبتی، بهترین ها نصیبت میشه مطمئن باش

یعنی میشه عشقم بابا بشه؟

عزیزم امیدوارم خدا به زودی زود دامنت رو سبز کنه

هریه نفر که منفی میشه حس میکنم خودم شدم و باتمام وجودم درکت میکنم

سلام عزیزم به نوع کیست بستگی داره بعضی کیست ها با یه دوره ال دی خوب میشن انشاالله آندومتریوز نباش ...

با اینکه کیست داشتم ولی داروهای تحریک تخمدان پانکچر شروع کردن گفتم مشکلی نيست ال دی هم ندادن !!!! نمیدونم والا یک وقت زحمات و هزينه م هدر نره

عزیزم امیدوارم خدا به زودی زود دامنت رو سبز کنه هریه نفر که منفی میشه حس میکنم خودم شدم و باتمام وج ...

ممنون دوستم هممون این حسو به همدیگه داریم

ولی در خونه رحمت خدا هنوز بازه غصه نخور دوستم

سلام مهتاب مهربونم اصلا دلت نگیره  اینقدر آرومم چون هیچی برای ناراحتی ندارم،اونی که منو انداخ ...

میدونم  که چقدر دلت بزرگه چقدر صبوری چقدر خانومی 

خدا خیلی زود پاداش این شاکر بودن رو بهت میده 

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست