2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046264 بازدید | 684508 پست
عه منم یه مدتی هست گذاشتم کنار نمی‌خورم ولی حس میکنم عوارض پلی کیستیک برام بیشتر شده از موقعی که نخو ...

باید همیشه خورد هم در سیکل هم غیرسیکل هم بارداری تا ۱۶ هفته البته اگر قندت در بارداری نرمال باشه

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

باید همیشه خورد هم در سیکل هم غیرسیکل هم بارداری تا ۱۶ هفته البته اگر قندت در بارداری نرمال باشه

نمیدونم چرا دکترم گفت تو بارداری نباید بخوری🙄

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
سلام دوست های عزیزم بچه ها من الان از دکتر میام ضخامتم ۷/۳ بود ۲۶ تاریخ انتقال داده. ؛ به نظرتون ضخ ...

عه رفتی؟؟سه خطی بود؟؟مال منم آخرین سونوم همین بود

بنظرم بخاطر اینکه مطمئن شی بهشون بگو سونو بشی قبل انتقال

عه رفتی؟؟سه خطی بود؟؟مال منم آخرین سونوم همین بود بنظرم بخاطر اینکه مطمئن شی بهشون بگو سونو بشی قبل ...

اره رفتم الان از دکتر مرخص شدم 

سونوی قبل اتتقال یعنی چی منان جون؟ توی مرکز انجام بده؟ سه خطی چیزی نگفت خودمم نپرسیدم

پی آر پی فردا و چهارشنبه بهم داده گفتم فردا میمونم ولی چهارشنبه شهرستانم راهم دوره گفت نمیخوای مشکل نیست چسپ جنین داری خودت رو نگران نکن به نظرت چیکار کنم

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
سلام دوست های عزیزم بچه ها من الان از دکتر میام ضخامتم ۷/۳ بود ۲۶ تاریخ انتقال داده. ؛ به نظرتون ضخ ...

شما از کی پروژسترونتون شروع میشه تا قبل پروژسترونت زخامتت بالا میره نگران نباش و ۸تا ۱۲ هم زخامت اوکی برایه انتقال 

انشالله این بار نتیجه بگیری چند تا میخوای انتقال بدی چند روزه

نمیدونم چرا دکترم گفت تو بارداری نباید بخوری🙄

ببخشید ولی غلط کرده دکترا بعضیاشون بی سوادن من همه ی دکترام انصاری پورم با اون همه بی دقتی داروها یادش میرفت کلیک میکرد رو متفورمین مگه اینکه قندت نرمال نباشه

اره رفتم الان از دکتر مرخص شدم  سونوی قبل اتتقال یعنی چی منان جون؟ توی مرکز انجام بده؟ سه خطی ...

بسلامتی آره مثلا یه روز قبل انتقال ببینه چطوره

پی آرپی خیلی خوبه کاشکی چهارشنبه هم انجام میدادی هرچی میگن انجام بده تا انشاءالله انتقالت موفقیت آمیز باشه

چسب جنینم خوبه چندتا بهت دادن؟؟

پیش رستمی بودی یا حقیقی؟؟خیلی کارای خوبی انجام دادن برات

توی برگه سونو نوشته پایین تری لاین به انگلیسی جلو ضخامتت

من دلم برات خیلی روشنه❤️😍😘انشاءالله با انتقال اول مامانی

بچه ها با یبوست شدید توی هفته ی هفتم چیکار کنم؟ همه ی راه ها رو رفتم ولی خیلی اوضاعم خرابه نوبت دک ...

عزیزم یه وقت خاکشیر با آب گرم نخوریا.یبوست رو برطرف میکنه

ولی باعث سقط میشه 

ببخشید ولی غلط کرده دکترا بعضیاشون بی سوادن من همه ی دکترام انصاری پورم با اون همه بی دقتی داروها یا ...

منم همه دکترا گفتن بخور ولی این یکی دستیار دکتر اصلی هست بهم اینطور گفت 

نمیدونم والا  باید دید نظر پزشکت چیه البته من گلوکوفاژ میخوردم

منم گلوکوفاژ

شما الانم میخورید؟؟شمام پلی کیستیک هستید؟؟

اره رفتم الان از دکتر مرخص شدم  سونوی قبل اتتقال یعنی چی منان جون؟ توی مرکز انجام بده؟ سه خطی ...

برای منکه اینکارارو انجام ندادن سرسری گرفتن شاید شانسم همون موقع رستمی نبود برای همین زیاد کاری نکردن

شمام به حرفاشون گوش کن انشاءالله دست پر بیای