2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046388 بازدید | 684511 پست
سلام بچه ها من طاقت نباوردم تا سه شنبه زودتر رفتم ازمایش دادم ؛امروز جوابش منفی شد  خدایی بیبی ...

الهی عزیزم.😔 الهی خدا خودش خیییلی زود در کمال ناباوری معجزه شو روزی تون کنه.

برا دوست منم اینجوری شد. شب بی بی مثبت بود البته با تاخیر. ولی فرداش منفی شد

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
متاسفم تالشی جون  منم فردا میرم انشااله بیبی نزدم،دلشو ندارم فردا بعد از اینکه جواب بگیرم می ...

ان شاالله خوش خبر باشی عزیزم❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها با یبوست شدید توی هفته ی هفتم چیکار کنم؟

همه ی راه ها رو رفتم ولی خیلی اوضاعم خرابه

نوبت دکترمم ۲۶ مه،نمیدونم چیکار کنم

معذرت میخوام حتی تا تونستم زور زدم،کاهو و سبزیجات و میوه و آب ولرم و پیاده روی روغن و زیتون رو امتحان کردم،حتی یه پودری مخصوص یبوست بارداری خوردم ولی انگار هیییچ

دمیترون هم میخوردم که فکر کنم براثر همونه حالا دیگه نمیخورم،تحمل تهوع بهتر از یبوسته😥

توروخدا یه راه حل بهم بدین

ای خدا دکترم خیلی ترسوند،سونو بیوفیزیکال نوشته برام حالا میگه هرجوری هست۱۰روز دیگه خودتو بکشون تا د ...

اون از شما بیشتر دوست داره که زودبیاد بره پیش مامانش

نترس

فقط تا حس کردی دردات منظم و پشت هم هست برو بیمارستان که سزارین بشی

دوستانی که پلی کیستیک هستن و تنبلی تخمدان شما مرتب متفورمین میخورید؟؟يا نمیخواد خوردنش موقعی که تو سیکل نیستم؟؟اینو باید همیشه خورد؟؟

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
دوستانی که پلی کیستیک هستن و تنبلی تخمدان شما مرتب متفورمین میخورید؟؟يا نمیخواد خوردنش موقعی که تو س ...

والله من همیشه دکتر به من میگه بخور حتی وقتایی که سیکلم عقب میوفته بدبختیه والله من یادمم میره حتی تو بارداریم باید خورد

سلام دوست های عزیزم

بچه ها من الان از دکتر میام ضخامتم ۷/۳ بود ۲۶ تاریخ انتقال داده. ؛ به نظرتون ضخامت ۷/۳ واسه انتقال کم نیست ؟ میترسم با این ضخامت جنینم هدر بره دکترها دلشون به حال ماها نمیسوزه .همش ۴ تا جنین دارم حروم نشند

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
منم زدم باز منفی بود چی میکنی داروهاتو قطع میکنی؟

نمیدونم تا الان که استفاده کردم صبحم استفاده میکنم فردا میرم ازمایش واسه خودم منفی بودنش ۱۰۰درصده فقط واسه خاطر اقام که امید داره مثبت باشه  هر وقت کامل میرم سمت خدا امید دارم که اینبار واقعا خوشحالم میکنه اما کامل ناامیدم میکنه 

الو سلام ببخشید منزل خداست؟*منم همون مزاحمی که اتفاقا اشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شما که گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به ما رسید باز حساب بنده ها جداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*اخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم و شفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیمهاست*الو منو ببخش اگه باز مزاحمت شدم *دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست.
والله من همیشه دکتر به من میگه بخور حتی وقتایی که سیکلم عقب میوفته بدبختیه والله من یادمم میره حتی ت ...

عه منم یه مدتی هست گذاشتم کنار نمی‌خورم ولی حس میکنم عوارض پلی کیستیک برام بیشتر شده از موقعی که نخوردم

نمیدونم والله از این باشه یا عوارض داروهای انتقال

وای خیلی بده همیشه خورد خدا خودش بهمون رحم کنه

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
بچه ها با یبوست شدید توی هفته ی هفتم چیکار کنم؟ همه ی راه ها رو رفتم ولی خیلی اوضاعم خرابه نوبت دک ...

سه _ پنج تا انجیر تازه یا انجیر خشک که خیس خورده + ۲ قاشق روغن زیتون ناشتا بخور

روغن زیتون روی کاهو و غذا نه هاااا

همینطوری خالی بخور

اول دو قاشق روغن رو بخور بعدش انجیرها رو بخور که مزه دهن رو بشوره ببره

اینو مرتب بخور نه اینکه وقتی معده ت کار کرد ترکش کنی تا باز یبوست بشی

اب جوشیده ولرم

شیر  ولرم

بین روز وقتایی که معده ت خالی تر هست امتحان کن

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست