2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046670 بازدید | 684535 پست
قربونت برم خودمم بهش فکر میکنم بغضم میگیره یعنی خوشحالی اون مادرو که تصور می‌کنم ها،اونم اینقدر احسا ...

ای خدا چقد شیرین گریم گرفت 😭😭

میشه برای منم دعا کنید مشکلم حل بشه سارا.

شما دل بزرگی داری و خیلی خوبی

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بچه ها ممکنه تو میکرو جنین دیر لانه گزینی کنه؟ دوستم  ۳ تا جنین انتقال داده روز ۸ بی بی ز ...

دوست خوبم با توجه به تجربه ی من از بیبی چک به نظرم درست نیست بعد چند ساعت خوار واقعا اون تایمم به نظرم دیره حداقل باید اگه باردار بود زیر ۵مین هاله میداد

سلام  من امروز روز ۹ انتقالم از صبح درد یکسره پریودی دارم چیکار کنم ؟؟😥😥😥😥 یعنی داره از ب ...

سلام عزیزم .با هم هستیم منم روز ۹ ام .نه چرا فک میکنی جنینت از بین میره اصلا به اینا نیست مثبت فک کن

ای خدا چقد شیرین گریم گرفت 😭😭 میشه برای منم دعا کنید مشکلم حل بشه سارا. شما دل بزرگی داری و خیلی ...

سلام عزیزم خوبی ؟چه خبرا؟منو یادت هست؟

چکارا میکنی؟بچه داره شدی؟

سلام عزیزم خوبی ؟چه خبرا؟منو یادت هست؟ چکارا میکنی؟بچه داره شدی؟

سلام بله عزیزم‌متاسفم برای دوقلوهات.

نه متاسفانه قسمتم نشد 

انشالله چند روز دیگه خوش خبر باشی

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
دوست خوبم با توجه به تجربه ی من از بیبی چک به نظرم درست نیست بعد چند ساعت خوار واقعا اون تایمم به نظ ...

پروانه خوبی؟؟میگم شما خبر داری داروخونه بدون نسخه آمپول پروژسترون میده؟؟

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
سلام بله عزیزم‌متاسفم برای دوقلوهات. نه متاسفانه قسمتم نشد  انشالله چند روز دیگه خوش خبر باشی

خوب بازم برو دنبالش عزیزم.منم خیلی داغون شدم خیلی طول کشید تا سرپا شم  بعد از دوقلوها . اما دیدم چاره ای جز تلاش ندارم .

مرسی عزیزم مامانش ۴۸ سالشه دقیق یادم نیست یکی دو سال بالا پایین توجه نکردم توی برگه ها دیدم یادم نیس ...

ای جانم بازم دستت درد نکنه  دوست مهربونم خیلی منتظر زایمان توهستم اخ که چقدر خوشحال بشه اون  

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم