2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046752 بازدید | 684544 پست
سلام دوستای عزیزم  خداروشکر من تازه امروز بعدظهر قراره مرخص بشم بخاطر انوکسا که میگرفتم خونریز ...

ای خدا جان قربونشون برم یه ذره هستن کوچولو ها،واقعا آدم وقتی میبینه به قدرت خدا پی میبره🤲🌹❤️

مرسی قربونت برم بخاطر مامانش میگم فک میکنه اگه بره دستگاه بچه مشکل داره دیگه طاقت این چیزا رو نداره ...

چند سالشه مامانش؟ انشاالله بدون دردسر صحیح و سالم دخترشو بعل کنه. این خانمها سختی خیلی بیشتری از ما میکشن به خدا. هر چقدرم از شما خیالش راحته بازم از بچه اش دوره. بعد شما اینجوری انسانیت داری و مراقبی از هر نطر. دیدم که خیلی مراعات نمیکنن.انشاالله خدا فرزند سالم بهشون بده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره عزیزم حتما بگو به دکتر. چون سزارین سوم را باید بیشتر مراقبت کنه دکتر. عزیزم میخوام یک سوال ازت ب ...

نه عزیزم،وقتی فکر میکنم مامانش چقدر منتظرشه اصلا به این چیزا فکر نمیکنم،ناراحتم نمیشم اصلا چون خودم هم دخترشو دارم هم پسرشو

مامانش ساک بیمارستانشو بسته آماده کرده از من کلی پرسیده چی بزارم چی نزارم

نه اتفاقا من خوشحالم چون میدونم کارم بزرگه و خدا برام توی زندگیم جبران میکنه و کرده

نه عزیزم،وقتی فکر میکنم مامانش چقدر منتظرشه اصلا به این چیزا فکر نمیکنم،ناراحتم نمیشم اصلا چون خودم ...

الهیییی

درسته شما ایثار کردی واقعا و خدا عوضشو بهت میده. اینم که همچین حسی داری فقط لطف خدا هست وگرنه ادم دور از جون بچه به یک گربه یا پرنده که تو خونه نگه میداره وابسته میشه اما خدا لطف کرده به شما که خودت اذیت نشی. میتونم حدس بزنم لحطه تحویل بچه به مادرش چقدر شیرینه و از اونطرف چه بااار سنگینی از دوشت برداشته میشه.اشک تو چشمام جمع شد اینارو تصور کردم

چند سالشه مامانش؟ انشاالله بدون دردسر صحیح و سالم دخترشو بعل کنه. این خانمها سختی خیلی بیشتری از ما ...

مرسی عزیزم مامانش ۴۸ سالشه دقیق یادم نیست یکی دو سال بالا پایین توجه نکردم توی برگه ها دیدم یادم نیست

البته بهش نمیخوره ها باهم دوستیم اخلاق و رفتارش مثل ماهاست یعنی بزرگانه رفتار نمیکنه

الهیییی درسته شما ایثار کردی واقعا و خدا عوضشو بهت میده. اینم که همچین حسی داری فقط لطف خدا هست وگر ...

قربونت برم خودمم بهش فکر میکنم بغضم میگیره یعنی خوشحالی اون مادرو که تصور می‌کنم ها،اونم اینقدر احساساتی هست که نگم،توی همه سونوها گریه کرده هروقت رفتیم

مرسی عزیزم مامانش ۴۸ سالشه دقیق یادم نیست یکی دو سال بالا پایین توجه نکردم توی برگه ها دیدم یادم نیس ...

از قبل دوست بودین یا بعد این جریان رابطه تون صمیمی شده؟کلا فکر میکنم زندگی با بچه درسته شیرینه اما خدا همه بچه ها را حفظ کنه، ادم زودتر پیر میشه و رفتار را پخته تر میکنه. نسبت به اینکه بچه نداشته باشی

از قبل دوست بودین یا بعد این جریان رابطه تون صمیمی شده؟کلا فکر میکنم زندگی با بچه درسته شیرینه اما خ ...

نه من از قبل نمیشناختمشون اصلا ،تا وقتی جواب آزمایش مثبت شد بعد خودشون تماس گرفتن باهام

سلام عزیزم منم روماتیسم دارم و خانوادمون بیماری خود ایمنی دارن الانم دارو مصرف  میکنم یه هفته ه ...

ممنونم برای جوابت مهربون

میشه لطفا بگید چه آزمایشاتی و با چه فاکتورهایی دادید که متوجه شدید مشکل ایمنی داری ؟

من به دکترم گفتم خواهرم خودایمنی داره

ولی فقط آزمایش apa نوشته 

سلام دوستای عزیزم  خداروشکر من تازه امروز بعدظهر قراره مرخص بشم بخاطر انوکسا که میگرفتم خونریز ...

الهیییی عزیزم🥺 هممون ب یادت هستیم. ان شاالله با لب خندون خیلی زود با گل دخترا برمیگردین خونه😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
ممنونم برای جوابت مهربون میشه لطفا بگید چه آزمایشاتی و با چه فاکتورهایی دادید که متوجه شدید مشکل ای ...

تخصصی نمیدونم گلم من از سه سالگی روماتیسم کودکان گرفتم و از همون زمان تحت نظر روماتولوژ هستم 

شکوفه هستم مامان دوتا خوشگل خانوم ☔☔از شهر باران های نقره ای 

سلام بچه ها ممکنه تو میکرو جنین دیر لانه گزینی کنه؟

دوستم  ۳ تا جنین انتقال داده روز ۸ بی بی زده منفی بوده. روز ۱۴ آز داده اونم منفی. بعد دیروز که روز ۱۷ بوده دوباره بی بی زده میگه منفی بود ولی بعد چند ساعت دیده خط دوم هم افتاده. فردا پس فردا قراره بره آز بده دوباره

ممکنه مثبتیش درست باشه؟😍 تو رو خدا دعا کنین براش😘❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱