2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046595 بازدید | 684530 پست
عزیزم شما دخترتون هفته چند بدنیا اومد؟آمپول ریه زده بودید یا نه؟چند کیلو بود؟ من دختر خودم۳۶ هفته د ...

عزیزم با این فکرها خودتو اذیت نکن. خدا را شکر دیگه شما وارد تایم ایمن شدین. اگرم زود بیاد که کاری از دستت برنمیاد. الان سحر با اون همه تستراحت مطلق کیسه ابش پاره شد. دیگه دستگاهم بره فوق فوقش دو سه روزه

بچه ها بعضی چیزا میخورم دهنم بدمزه و خشک میشه .روز ۸ انتقال جنین بلاست بود امروز .به نظرتون میتونه ن ...

به عزیزم انشاالله که نشانه خوبیه. من خودم دوتا حاملگی داشتم هر دو با بیحالی و وصع بد معده و بدمزگی و این جور چیزا خودشو نشون داد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به عزیزم انشاالله که نشانه خوبیه. من خودم دوتا حاملگی داشتم هر دو با بیحالی و وصع بد معده و بدمزگی و ...

دهنم بد مزه میشه عزیزم .یه جورایی انگار خودش رو جمع میکنه .امروز روز ۹ هستم .توروخدا دعا کنید

همسرم با بی بی چک اومد خونه گفت بزن دیگه زدم، کلی دعواش کردم. دکتر تمییزی گفت روز دهم بی بی چک بزن ...

زود بی بی زدی هنوز لانه گزینی کامل نشده که بتا ترشح و وارد خون بعد ادرار بشه. روز ده که ۵ روز مونده.انشاالله منتظر خبر خوب شما هم هستیم

سلام دوستای عزیزم 

خداروشکر من تازه امروز بعدظهر قراره مرخص بشم بخاطر انوکسا که میگرفتم خونریزی خیلی شدید داشتم که هموگلوبین هم افت کرده بود دیگه دیشب بهم خون تزریق کردن وضعیتم بهتر شد 

دخترا هم همچنان بخش nicu بستری هستن و نیازمند دعا و انرژی مثبت از شما خاله های مهربون هستن 

التماس دعا دارم هم برای خودم هم دخترام❤️❤️❤️

انجا عربالگری ندارید یعنی باران جان؟ ایران عربالگری روز ۳ تا۵ تولد داریم که از کف پای نوزاد خون میگی ... : /discussion/topic/164194/%d8%a8%d8%a7%d8%b1%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c-%d8%a8%d8%a7-%d9%85%db%8c%da%a9%d8%b1%d9%88%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%ac%da%a9%d8%b4%d9%86-icsi-%d8%b3%d8%a7%d9%84-94?postId=309231820 : /discussion/topic/164194/%d8%a8%d8%a7%d8%b1%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c-%d8%a8%d8%a7-%d9%85%db%8c%da%a9%d8%b1%d9%88%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%ac%da%a9%d8%b4%d9%86-icsi-%d8%b3%d8%a7%d9%84-94?postId=309231820 : /discussion/topic/164194/%d8%a8%d8%a7%d8%b1%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c-%d8%a8%d8%a7-%d9%85%db%8c%da%a9%d8%b1%d9%88%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%ac%da%a9%d8%b4%d9%86-icsi-%d8%b3%d8%a7%d9%84-94?postId=309231820

اگه اسمش رو بذاریم غربالگری،  داریم. روز دوم بعد تولد، ۶ هفته بعد، ۳ ماه بعد، ۶ ماه بعد و ... تا ۱۴-۱۵ سالگی حدودا ۱۰، ۱۱ بار چکاپ میبریم. ولی آزمایش خون نه تازمانی که مشکلی نباشه. کل بدن بچه رو چک میکنند ولی تا مشکل خاصی نباشه خون نمیگیرند.

سلام دوستای عزیزم  خداروشکر من تازه امروز بعدظهر قراره مرخص بشم بخاطر انوکسا که میگرفتم خونریز ...

سلام عزیزم. الحمدلله که بهتری. انوکسا را نگه تا کی ادامه دادی؟ دخملی ها اوضاعشون خوبه؟وزنشون چقدره سحر جان. انشاالله به حق شش ماهه کربلا بدون کوچکترین مشکلی ترخیص میشن

اگه اسمش رو بذاریم غربالگری،  داریم. روز دوم بعد تولد، ۶ هفته بعد، ۳ ماه بعد، ۶ ماه بعد و ... ت ...

اینجا هم اینجا هم این چکاپهای ماهیانه هست که بهداشت متولیش هست. اما معمولا خانواده ها خودشون پزشک کودک دارن و ترجیح میدن اونجا برن.من خودم فقط برای واکسنها میرفتم. بعصیها هم حتی واکسنو بهداشت نمیزنن میدن متخصص میزنه. اما غربالگری فقط برای بیماری فنیل کتونوریا و فکر کنم یکی دوتا بیماری متابولیک دیگه هست که باید زود بهش رسیدگه بشه و زمان نگذره.

پس اخر شهریور زود هم نیست. پس چرا یادمه دکتر قبول کرده بود زودتر؟!نمیخواد که بشه ۴۰هفته که. 

دکترمو عوض کردم عزیزم حالا قراره فردا پس فردا برم دکتر بهش میگم خیلی میسوزه رد بخیه هام شکمم هم سفت میشه زیر دلمم گاهی درد پریودی دارم که میریزه تو پاهام

عزیزم با این فکرها خودتو اذیت نکن. خدا را شکر دیگه شما وارد تایم ایمن شدین. اگرم زود بیاد که کاری از ...

مرسی قربونت برم بخاطر مامانش میگم فک میکنه اگه بره دستگاه بچه مشکل داره دیگه طاقت این چیزا رو نداره تجربه هم نداره می‌ترسه از این چیزا

ان شاالله که بخوبی بگذره دیگه من سپردم به خدا

همش میگه اگه ریز باشه من نمیتونم بگیرم دستم و میترسم و اینا!هی میگه بخور بخور!منم اینقدر خوردم که کلی چاق شدم الکی🥴

دکترمو عوض کردم عزیزم حالا قراره فردا پس فردا برم دکتر بهش میگم خیلی میسوزه رد بخیه هام شکمم هم سفت ...

اره عزیزم حتما بگو به دکتر. چون سزارین سوم را باید بیشتر مراقبت کنه دکتر. عزیزم میخوام یک سوال ازت بپرسم که امیدوارم ناراحتت نکنم. بهش وابستگی پیدا نکردی؟ کلا میخوام بدونم احساست چیه.