2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046740 بازدید | 684544 پست
من تیکرم رو روی ۳۸ هفته و چند روز گذاشتم یعنی ۳۹ هفته الان۳۵هفته و یک روزم،یعنی توی۳۶ هفته 

ان شاالله تا هفته اول مهر بدنیا میاد به سلامتی کامل هم خودت و‌هم نینی کوچولو 

یا الله یا محمد یا علی یا فاطمه یا صاحب الزمان ادرکنی ولاتهلکنی ❤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خانما من سه هفته ست سر کلاژ کردم با طول ۲۲  امروز رفتم سونو ثابت مونده بود. بنظرتون چرا بالا نر ...

عزیز سرکلاژ انجام میشه که دیگه پایین نیاد نه اینکه بالا بره

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
ان شااله که چیزی نیست به خودت استرس نده، معلومه روزهای اول بعد تولد کبد هنوز فعال نیست و کار نمیکنه. ...

اینقدر بهمون استرس دادن من تقریبا دیگه شیر نداشتم

دکتر سونو لگن هم نوشته هنوز نرفتم انجام بدم براشون. طفلکیا تا الان ۳-۴ بار خون دادن هم برای زردی هم برای آنزیمای کبدیشون.

دکترا نمیذارن آدم از بچه اش و لحظاتش لذت ببره

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
عزیزم شما دخترتون هفته چند بدنیا اومد؟آمپول ریه زده بودید یا نه؟چند کیلو بود؟ من دختر خودم۳۶ هفته د ...

دختر من اول ۳۷ به دنیا آمد و ۲۶۰۰ گرم بود. خیلی کوچیک بود، خدا رو شکر دستگاه لازم نداشت. فقط زردی گرفت. آمپول ریه نزدم. اصلا اینجا نمیزنند. این چیزها مد نیست😅

عزیزم من اینارو ننوشتم حرفای یه کاربر توی نی نی سایت هستش حالا اگه تاپیکشو پیدا کردم براتون میفرستم

مرسی عزیزم موفق باشی

هرچه دلم خواست نه آن میشود...هرچه خدا خواست همان میشود....
سلام دوستان خوبین؟ امروز روز ۴ انتقال جنینم بود hcgزدم زیر دلم درد میکنه اثر اونه؟ انگار میخوام پر ...

سلام عزیزم .منم وقتی پاهام دراز میکنم یه کوچولو زیر دلم درد داره .اصلا نمیشه به علائم امید داشت چون تاثیر داروها هم هست .منم امروز روز ۸ هستم

سلام عزیزم .منم وقتی پاهام دراز میکنم یه کوچولو زیر دلم درد داره .اصلا نمیشه به علائم امید داشت چون ...

انشاالله مثبتی عزیزم

من بار پیش اصلا علایم نداشتم

تو نی نی سایت خوندم خیلی ازونا که مثبت شدن لکه بینی داشتن من نداشتم الان روز ۴ بودم اون بار هم اصلا نداشتم منفی شدم

سلام بچه ها کسی شماره ای راه ارتباطی دیگه ای با سحرجان  نداره؟ 

از اون روز نیومده نگرانم. تو پی وی هم پیام دادم ندیده مث اینکه.

ان شاالله حال خودش و دخترای گلش خوبه و سرش گرم اوناست❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱