2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046585 بازدید | 684530 پست
بله عزیزم،چرا قبول نکنن؟تازه دکتری که الان میرم گفت میخوای بازم خودت بچه دار بشی بعد از این یا نه!یع ...

آه دکترا سزارین سوم را قبول نمیکنن. یا به سختی قبول میکنن. از دوستان من برای سزارین سوم فرستادنش از بهداشت مجوز گرفت که لوه هاشم ببندن حین عمل تا دیگه باردار نشه.به خاطر ریسکی که برای مادر داره

سلام صبحتون بخیر یه سوال دارم لطفا هرکی میدونه بهم جواب بده من ماه قبل پانکچر شدم الان این ماه به ...

سلام عزیزم والله بدنا با هم متفاوته ولی من تو ۴تا انتقالام قبل انتقال دکتر بهم میدادو مشکلیم نبود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام دوستان سوالم بی ربطه به تاپیک ولی خیلی اذیتم هر کاریم میکنم نمیتونم راه حلشو پیدا کنم دوستانه برام راه حل بدید ببینم میتونم مشکلمو حل کنم 

گاهی روزها هست ادم حوصله ی هیچ چیزو هیچ کسی رو نداره بی طاقتی مغزت قاطیه اون روزا چه جوری خودتونو اروم میکنید که اطافیانتونو نرنجونید چون من دست خودم نیست بعدا پشیمون میشم به خاط اینکه مغازم دارم کلا با دیگران در ارتباطم لطفا راهکار بدید الان دیروز خیلی سگ شده بودم معمولا یه روزم طول میکشه بهتر بشم شایدم به خاطره اینه که نزدیک پریودیمه 

گفتم نقاشی ولی من نققاشیم افتضاحه نمیشه بیرون رفتنو تنهایی قدم زدنم نمیشه برام لطفا بهم بگید خواهشا خیلی اذیتم ببخشید پستم طولانی شد

سلام دوستان سوالم بی ربطه به تاپیک ولی خیلی اذیتم هر کاریم میکنم نمیتونم راه حلشو پیدا کنم دوستانه ب ...

پروانه جان منم اینطور میشم و دقیقا هم نزدیکای پریود، وجالب اینه میدونم واسه هورمونامه و باخودم میگم دفعه بعد خودمو کنترل میکنم اما دفعه بعد هم تکرار میشه و بعدش، میفهمم هورمونا کارخودشونو کردن، واسه من گوش دادن به آهنگ ارومم میکنه یا مطالعه و دیدن فیلم حواسمو پرت میکنه و درنتیجه اروم میشم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام قربونت مرسی،شکر خدا دکتر پیدا کردم فیروزه جان گفتن دکتر آمالی ،هم رضوی میره هم یه بیمارستان دی ...

ان شاالله به سلامتی عزیزم 

خب رضوی برای شما که بیمه تعلق نمیگیره فک میکنم هزینه اش زیاد میشه حتمن برای همین دو‌دله 

راستی جنسیت نینی چیه !؟

ان شاالله به سلامتی زایمان کنی عزیزم 

چیزه دیگه ای نمونده 

یا الله یا محمد یا علی یا فاطمه یا صاحب الزمان ادرکنی ولاتهلکنی ❤
استرس دارم عزیزم  و کلی فکرای بیخود میکنم .تو این ۱۴ روز انگار بین زمین و آسمونم

اصلا نباید بهش فکر کنی اینجوری بهتره 

فکر کن رفتی بیمارستان معاینه کردی اومدی سرتو گرم کن هی فک کنی گرف نگرف الان اینجوری شد نشد بدتره 

فقط خوب بخور خوب استراحت کن 

سریالی چیزی بگیر نگاه کن کتاب بخون اصلا نذار فکرت بره پیشش فیلمای شاد نگاه کن کمدی 

به چیزای مثبت فکر کن 

من فیلمای هندی کمدی نگاه میکردم هم رقص داشت هم خنده دار بود کتاب گرفته بودم ب شوهرم میگفتم تو گوش بده هر روز با صدای بلند می‌خوندم 😂 مجبور بود گوش بده 

انشالله که مثبتی شماهم 

سلام دوستان سوالم بی ربطه به تاپیک ولی خیلی اذیتم هر کاریم میکنم نمیتونم راه حلشو پیدا کنم دوستانه ب ...

سلام پروانه جون، خوبی عزیزم؟ گل دخترامون چطورن؟

من هم چون نمیتونستم بیرون برم، باشگاه میرفتم و خیلی برای روحیه ام خوب بود، ولی تو خونه چون کار هنری انجام میدم پادکست گوش میدم، 

پادکست ها خیلی زیاد شدن و واقعا دارن قوی کار می کنن، بسته به علاقتون میتونین انتخابشون کنین، 

اصلا نباید بهش فکر کنی اینجوری بهتره  فکر کن رفتی بیمارستان معاینه کردی اومدی سرتو گرم کن هی ف ...

انشالله که مثبت شم.یعنی میشه منم یکی گیرم بیاد و راحت شما از این دکترا .چشم عزیز دلم سعی میکنم یک کاری کنم که راحتتر بگذره این دوران 

غربالگری ۳تا ۵ روز چندتا از آنزیمهای کبدی هر دوشون پایین و بالاست. دکتر گفت یا به خاطر تغذیه است یا ...

ان شااله که چیزی نیست به خودت استرس نده، معلومه روزهای اول بعد تولد کبد هنوز فعال نیست و کار نمیکنه. به خاطر همین خیلی از بچه ها به اصطلاح زردی دارند.

اینجا تا به حال از دخترم به جز یه بار به خاطر زردیش خون نگرفتند، مهم براشون عملکرد ریه، قلب و گوش و چشم و ریکشن بدن و بخصوص لگن نوزاد هست که دوبار هم سونوگرافی لگن انجام میدن 

آه دکترا سزارین سوم را قبول نمیکنن. یا به سختی قبول میکنن. از دوستان من برای سزارین سوم فرستادنش از ...

نه عزیزم اینجا اینجوری نیست من بازم بخوام میتونم حامله بشم ولی دیگه بچه نمیخوام همین دوتا رو خدا عاقبت بخیر کنه برام 

ان شاالله به سلامتی عزیزم  خب رضوی برای شما که بیمه تعلق نمیگیره فک میکنم هزینه اش زیاد میشه ح ...

من تیکرم رو روی ۳۸ هفته و چند روز گذاشتم یعنی ۳۹ هفته

الان۳۵هفته و یک روزم،یعنی توی۳۶ هفته 

ان شااله که چیزی نیست به خودت استرس نده، معلومه روزهای اول بعد تولد کبد هنوز فعال نیست و کار نمیکنه. ...

عزیزم شما دخترتون هفته چند بدنیا اومد؟آمپول ریه زده بودید یا نه؟چند کیلو بود؟

من دختر خودم۳۶ هفته دنیا اومد آمپولم نزده بودم شکر خدا دستگاهم نرفت

این نی نی الان باردارم سکسکه میکنه بنظرتون ریه اش کامل شده یا نه؟همش نگرانم دنیا بیاد زود و بره دستگاه

دختره،خیلی ممنونم از دعات عزیزم ان شاالله ولی این آخریا اصلا نمیگذره🥴

ان شاالله میگذره هرچی خیره هم برای تو وهم برای اون خانواده چشم انتظار پیش بیاد 

یا الله یا محمد یا علی یا فاطمه یا صاحب الزمان ادرکنی ولاتهلکنی ❤